Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Koja od ovih grafa do 70,80e
STRANA 1 OD 1
buyer Koja od ovih grafa do 70,80e 18.04.2015. 10:46 T61061

status: user
broj poruka: 211
Pozdrav drugari,

Pošto mi je riknuo golden sample gtx 275 (kako je#em li ga), uzeo bih neku grafu čisto nekoliko meseci dok ne skupim za nešto novo tipa 970,980...
i3 3220
8gb 2400 beast
CHIEFTEC CFT-750-14CS 750W

Gledao sam KP i našao par komada pa mi recite šta mislite:

https://www.kupujemprodajem.com/Graficka-katica-5970x2-2gb-ddr5-hitno-21311618-oglas.htm

https://www.kupujemprodajem.com/Sapphire-270x-21009828-oglas.htm?filter_id=20400911

https://www.kupujemprodajem.com/GTX-570-Gamer-HITNO-21379413-oglas.htm?filter_id=20400911

https://www.kupujemprodajem.com/Sapphire-ati-radeon-6970-2gb-ddr5-20816792-oglas.htm?filter_id=20400911

Ko ima vremena neka pogleda i neka preporuči nešto. U principu CS ali više za GTA V ako je moguće...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Svabo Koja od ovih grafa do 70,80e 18.04.2015. 11:09 #591360

broj poruka: 44
Od ove cetiri Sapphire 270x bez razmisljanja

Guest oiii 18.04.2015. 11:52 #591362

broj poruka: 583

Sto da dajes te pare dok ne skupis? Furaj integrusu nekoliko meseci

SkyFire ... 18.04.2015. 12:48 #591366

broj poruka: 18472
Lepo ti je Guest napisao. Logicno je da sacekas i da skupis kes a ne da kupujes polovne kartice bez garancije samo da bi pregurao neki period. Bacas pare. A jos smesnije sto pominjes GTA V. Pa neces valjda sa tim kartama da igras GTA? Strpi se i kupi kao covek neku dobru kartu i onda odigraj u punom sjaju.

bosh 270x i gta v? 18.04.2015. 12:51 #591367

broj poruka: 1332
sta fali?slaba karta ili sta?

Asus CUcore 6770 1gb
msi 870-c45
2x2 kingston hyperX blu 1600mhz
athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3)
Hitachi 500gb
SSD SP 120gb
lc600h

buyer hm 18.04.2015. 13:06 #591371

Mozda je bolje da sacekam i uzmem nesto novo za par meseci.

Ja sam sa ovom conf igrao GTA IV (bf3 ultra) sasvim pristojno, a koliko vidim GTA V je optimizovaniji i manje zahtevniji ili se varam? Zato sam isao na ovu soluciju, da bih igrao malo pa kad kupim, kupim.

:: Lepo ti je Guest napisao. Logicno je da sacekas i da skupis kes a ne da kupujes polovne kartice bez garancije samo da bi pregurao neki period. Bacas pare. A jos smesnije sto pominjes GTA V. Pa neces valjda sa tim kartama da igras GTA? Strpi se i kupi kao covek neku dobru kartu i onda odigraj u punom sjaju
::
Guest Re: hm 18.04.2015. 13:08 #591372

broj poruka: 583

Igraj na medium dok ne skupis kintu ,jaka stvar

:: Mozda je bolje da sacekam i uzmem nesto novo za par meseci
:: Ja sam sa ovom conf igrao GTA IV (bf3 ultra) sasvim pristojno, a koliko vidim GTA V je optimizovaniji i manje zahtevniji ili se varam? Zato sam isao na ovu soluciju, da bih igrao malo pa kad kupim, kupim
:: :: Lepo ti je Guest napisao. Logicno je da sacekas i da skupis kes a ne da kupujes polovne kartice bez garancije samo da bi pregurao neki period. Bacas pare. A jos smesnije sto pominjes GTA V. Pa neces valjda sa tim kartama da igras GTA? Strpi se i kupi kao covek neku dobru kartu i onda odigraj u punom sjaju
:: ::
SkyFire Re: hm 18.04.2015. 13:12 #591373

broj poruka: 18472
Pa po meni je bolje da sacekas. Strpljenje je uvek bila znacajna vrlina.
Zasto bi prckao sa nekim slabim grafikama kad mozes da imas neku jaku i dobru grafiku i da uzivas u maksimalnim mogucnostima koje igra pruza?

Mozda ti tako ne razmisljas ali ja ne pravim nikakve kompromise na takav nacin.
Ako nisam u situaciji, sacekam malo pa posle uzmem i onda uzivam kao covek.]
GTA V ti sigurno nece pobeci.

:: Mozda je bolje da sacekam i uzmem nesto novo za par meseci
:: Ja sam sa ovom conf igrao GTA IV (bf3 ultra) sasvim pristojno, a koliko vidim GTA V je optimizovaniji i manje zahtevniji ili se varam? Zato sam isao na ovu soluciju, da bih igrao malo pa kad kupim, kupim
:: :: Lepo ti je Guest napisao. Logicno je da sacekas i da skupis kes a ne da kupujes polovne kartice bez garancije samo da bi pregurao neki period. Bacas pare. A jos smesnije sto pominjes GTA V. Pa neces valjda sa tim kartama da igras GTA? Strpi se i kupi kao covek neku dobru kartu i onda odigraj u punom sjaju
buyer Re: Re: hm 18.04.2015. 13:15 #591374

I to sto kazes...

:: Pa po meni je bolje da sacekas. Strpljenje je uvek bila znacajna vrlina
:: Zasto bi prckao sa nekim slabim grafikama kad mozes da imas neku jaku i dobru grafiku i da uzivas u maksimalnim mogucnostima koje igra pruza?
:: Mozda ti tako ne razmisljas ali ja ne pravim nikakve kompromise na takav nacin
:: Ako nisam u situaciji, sacekam malo pa posle uzmem i onda uzivam kao covek.
:: GTA V ti sigurno nece pobeci.
:: :: Mozda je bolje da sacekam i uzmem nesto novo za par meseci
:: :: Ja sam sa ovom conf igrao GTA IV (bf3 ultra) sasvim pristojno, a koliko vidim GTA V je optimizovaniji i manje zahtevniji ili se varam? Zato sam isao na ovu soluciju, da bih igrao malo pa kad kupim, kupim
:: :: :: Lepo ti je Guest napisao. Logicno je da sacekas i da skupis kes a ne da kupujes polovne kartice bez garancije samo da bi pregurao neki period. Bacas pare. A jos smesnije sto pominjes GTA V. Pa neces valjda sa tim kartama da igras GTA? Strpi se i kupi kao covek neku dobru kartu i onda odigraj u punom sjaju
:: :: ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs