Ja imam fx4100 i 270X pa me zanima kako bi to radilo na mom kompu :)? Ako neko ima sl masinu,nek javi da zanm dal da skidam :).download ce da mi skida jos 3-4 dana
Dobro optimizovana igra, ali za FHD karte kao GTX770 760 ili GTX960 nema sta da traze zbog 2Gb rama tek R9 280X i ove karte sa 3Gb rama mogu da pruze pravu ugodnost. 2Gb malo za FHD DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK
:: Jako lepo optimizovana igra, napokon :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Prvo da kazem,da sam igru video,video naravno klipove,mogao i da igram ali Gta V nisam tako,jednostavno konzole kod mene izazivaju gadjenje,njihova ogranicenost graficki da kazem nemogucnosti da se toliko prilagodi sve kako korisnik zeli, i u smislu kontrola od kojih mi se SER$ :-D Odavno je izasao,toliko se odlagao,ja sam samo zacrtao u glavi,kad bude bude,i jebe mi se,i samo mogu reci fantasticno....Bas sam zadovoljan,s`obzirom da sam dosta povoljno nabavio moje odlicne komponente,i sve kad sam nabavljao,sve je bilo sa dozom misli,optimizma,i uvek u pravcu buducnosti i GTA 5... PU PU da ne cuje zlo,mili moji :-D Kad vidim sta me ceka,samo da izadje lekic,igra skinuta i strpljivo ceka.
Inace,sad kad je sve spremno,jebe mi se,kad bude krek,bude,bitno da je sve konacno tu u ovakvom obliku !
Ono sto jedva cekam da vidim, WIndows 10,i DX 12. Od toga stvarno ocekujem da zazivi,pa da konacno vidimo prave mogucnosti naseg hardvera... Jer vec godinama pratim kakav hardver izlazi,i sta sve posedujemo,dobro menjamo za bolje,bolje za odlicno,odlicno za skoro pa savrseno, a sve izgleda lepo na papiru,ili 3d markovima,poenima, u realnom svetu to je sve neiskorisceno,neoptimizovano,stvano tuga...
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
:: Jako lepo optimizovana igra, napokon :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
...kod mene je sve na max, osim nekih advanced shadow distance (50%) ili kako bese i MSAA je ugasen zbog manjka VRAMa (3069/3072MB)i u 1080p sljaka oko 45fps u proseku, najnize sto sam do sad video je oko 30tak, a max je bio oko 100njak... igra je predobro optimizovana, ovo bi trebala ostala govna da vide a ne da nam daju neoptimizovane igre...
Predpostavljam da bi neki i7 podigao fps za nekih 15-30% :)
Pozz...
ali evo imam prilike isprobao sam i5 4*** (msm da je 4670) i dobija se izmedju 15 i 25 fps sa r9 280 probao sam u Dying Light(dakle islo je izmedju 50-60fps) dok sa ovim Phenom-om imam oko 45fps u proseku i padne povremeno na 35, dakle u principu koci me cpu i to sa texturama na medium(sa 7870) jer onda ne prelazi 2gb VRAM i to je dovoljno da se vidi :) tako da i7 nije potreban za sad... jedino Unity i dalje govnjivo radi iako je na i5, igrivo je ide na oko 45-60 ali na high detalji sa FXAA, bez MSAA...
...trenutno na stock, planiram da uzmem neku drugu plocu i da zamenim dotrajali CM cooler :) doduse stalno mi je na 100% jer me nervira onaj njihov power saving mod.
Pozz...
:: Na koliko drzis cpu :: i7 bi ti podigao min fps, average nista drasticno :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Natec RX2 :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
meni jedino nije jasno sta vi vidite u toj igri..probao sam prvih dva-tri dela kad su izasla i nista me u toj igri ne privlaci.
Ima toliko boljih igara tako da jedino mogu da razumem ove koje trose stotine evra svakih dva-tri meseca na hardver i hvale se sa nekim viskom fps-a u nekim zahtevnim ili ne optimizovanim igrama u odnosu na optimalne vrednosti na kojima odredjena igra radi lepo i bez seckanja.
I to sto kazes. Meni je grafika u toj igri uvek bila dobra ali poenta igra nikada me nija privlacila. Jbg.
:: sve sto ti ne vidis.. :: :: Recimo da je stvar ukusa, neko je voli (obozava kao ja npr, jos od GTA III), a nekome je besmislena (kao tebi npr :: :: ::
http://www.techpowerup.com/reviews/Rockstar/GTA_V_Performance/3.html Svaka cast ljudima koji imaju Nvidije, radice im lepo, ali igra je katastrofalno lose optimizovana za AMD procesore, a i postoji zestoka razlika u bencmarcima koje je odradio guru3d i techpowerup, tako da ni sto se tice kombinacije Intel CPU + AMD grafika, covek ne zna sta da misli. Za sada, ovo je single gpu igra za Intel procesore do max 4 treda.
sam zakljucio po vasim komentarima,da je gta 4 dosta zahtevnija od petice?!igrao sam konkretno gta 4 stories from liberty city,to mi je nekako bilo kull,a Niko Bjelic sam rostiljao na X kutiji,ali sam preferirao samo voznju po gradu zbog izuzetne fizike cekam da ubacim jos jedan hard od 500 pa da onda skidam,posto vec vidim ima i repack od 36 gb Так как никто не виноват, то накажем по жребию. Anthony Pettis p4p king
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.