Treba da kupim grafiku i imam dobru ponudu za hd6850. Da li ce ova grafickaoci da izgura GTA 5?
Da li moze savet za neku graficku koja ce da odgovara mom kompu ali da mi ne izbije sve pare iz dzepa :)? Naravno, me trazim da graficka gura ultra podesavanja.
Cim ti imas ponudu za kartu koju si naveo odmah se vidi da ti je budzet ekstremno mali. Sa tom kartom GTA V ces tesko da igras i na low podesavanjima. Doduse nisi rekao koju rezoluciju koristis?
Napajanje ti je isto slabo. Ja bih gledao neku nvidia kartu, tipa GTX 750 Ti ili GTX 660/660 Ti polovnu u tom cenovnom rangu.
Od AMD nema nista i ekvivalenti su uglavnom rudarske karte a i potrosnja im je znatno veca.
situacija je takva da su te vec prevazidjene i tek od 7850 pa nagore mozes nesto da ocekujes da radi sa detaljima od medium pa nagore, u nekim igrama morace i rezolucija da se smanji, dosli smo dotle sa ovom glupom zahtevnoscu u svim igrama da ni sa jednom kartom u mid segmentu ne mozes nista krsteno da igras sa povecanim detaljima(makar medium), ista prica i sa cpu-om, prave igre tako da ti treba za svaku komponentu 200+e a koko se cini icice samo na gore zahtevnost i na kraj nista necemo moci da igramo normalno..
Recommended za GTA V je 7870 ili ekvivalent Nvidia, na primer recimo gtx 760 pa i jace!
Preslaba ti je 6850, neki minimum ti je GTX 660 ako mislis lepo da se igras u 1080p, naravno moze i slabija karta ali sa slabijim podesavanjima i manjim fps-om.Imas gtx 660 za 100e da nadjes...
:: komp je sledeci :: i5 3350 3.1ghz proceso :: 8gb ddr :: 500w chieftec iaren :: :: Treba da kupim grafiku i imam dobru ponudu za hd6850. Da li ce ova grafickaoci da izgura GTA 5? :: :: Da li moze savet za neku graficku koja ce da odgovara mom kompu ali da mi ne izbije sve pare iz dzepa :)? Naravno, me trazim da graficka gura ultra podesavanja :: :: Hvala unapre ::
Možeš sas HD6850 da teraš GTA V. Naravno možeš da namestiš i na ultra podešavanja, al ce da ti secka. Neka low i medium ce da prođe. Pusti ove puvadžije što sanjaju titane!
Commodore 64
:: komp je sledeci :: i5 3350 3.1ghz proceso :: 8gb ddr :: 500w chieftec iaren :: :: Treba da kupim grafiku i imam dobru ponudu za hd6850. Da li ce ova grafickaoci da izgura GTA 5? :: :: Da li moze savet za neku graficku koja ce da odgovara mom kompu ali da mi ne izbije sve pare iz dzepa :)? Naravno, me trazim da graficka gura ultra podesavanja :: :: Hvala unapre ::
Hvala na odgovorima. najverovatnije cu uzeti 6850 jer je ponuda smesna, a posto nisam gejmer odgovarace mi. A sto se tice GTA 5, uzecu konzolu i necu razmisljati o unapredjivanju grafike i ostalih stvari.
Deluje mi da ce gta biti dosta sti se kaze cpu-bound. Sto se tiga tice miran si, ta graficka ce ti poterati igru, ne na max, naravno, ali igra ce biti jako fleksibilna sto se tice grafickih podesavanja ( iako je port, moci ces da recimo podesavas kvalitet trave, broj pesaka/automobila, raznovrsnost istih i gomilu drugih stvari) i smatram da ces moci da nadjes neki balans izmedju kvaliteta prikaza i fps-a.
Htedoh reci, sve dok neocekujes neka visoka podesavanja i zakucanih 60fps neces se mnogo pokajati. Kazem mnogo jer ova igra stvarno zasluzuje da se igra na visokim podesavanjima i u 60fps. Ne kazem da nisam uzivao na konzoli sa 30ak, ali ovo bas zasluzuje da bude pravi merak :)
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.