Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
EVGA turbo SLI mostovi V2 (lepo svetle za lepe pare) :))
STRANA 1 OD 2  
Milos1975 EVGA turbo SLI mostovi V2 (lepo svetle za lepe pare) :)) 11.04.2015. 19:44 T61012

status: user
broj poruka: 417
`guys, much like a HDMI cable .. a cable is a cable a bridge is a bridge - it works or it doesn`t` (guru3d)
Sta sve nece izmisliti da zaradjuju na vlasnicima Nvidije, da ih sisaju kao odredjene domace zivotinje :) Dok je AMD potpuno izbacio upotrebu Crossfire mostova jos pre dve godine na najjacim kartama i dok nudi Freesync, tu je G-Sync da bi zaludjenici placali za ono sto ne moraju, a posto to nije dovoljno, hajde da pravimo i turbo mostove za SLI i da ih prodajemo po turbo cenama :))))
http://www.guru3d.com/news-story/evga-adds-pro-sli-bridges-v2.html
Zna se ko ce morati ovo da ima :) A i ne samo on :) Svaki pravi fan Nvidije mora imati adekvatan turbo most za svoju turbo grafiku :) Da bi se bilo turbo, kao sto je cena turbo :)

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-290x-hawaii-review,3650-2.html

AMD built a DMA engine into its compositing block, facilitating direct communication between GPUs over PCI Express and enough throughput for those triple-screen and 4K configurations that performed so poorly before. This is not inconsequential. Moving display data is a real-time operation, necessitating bandwidth provisioning, buffering, and prioritization.

The big benefit is that there’s no longer any need for an external bridge. Whereas the interplay between CrossFire connector and PCIe bus continues to stymie the rest of AMD’s cards (except for the Bonaire-based R7 260X—that GPU has the xDMA feature, too), a pair of Radeon R9 290Xes in CrossFire support the company’s frame pacing technology at 3840x2160 right out of the gate.

You don’t even need PCI Express 3.0 connectivity—as in, the xDMA engine doesn’t rely on any specific feature of the third-gen standard. AMD says this feature will work on platforms limited to older versions of PCIe, too. With that said, if you’re shopping for two R9 290Xes and you’re still using a motherboard with PCI Express 2.0, it might be time to upgrade (or think about a combination of hardware that won’t bottleneck performance).

AMD’s timing is ideal. (jos pre 2 godine)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Evo baš... 11.04.2015. 20:09 #590538

broj poruka: 3742
skoro je bilo dal` na Hi(story)tler kanalu ili Diskaveriju malo o hdmi kablovima.

Kako prodavci u engleskoj varaju :).

Turili oni hdmi od dve funte i onaj od sedamdeset funti na dva indentična tva. Jedino što nisu napomenuli je da kroz onaj od dve funte ide običan dvd signal, a kroz onaj od sedamdeset blue ray i...vozi Miško :), svi kupuju skuplji...beeeeee
support normality

GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.

Milos1975 Re: Evo baš... 11.04.2015. 20:22 #590540

`pa dab gledo piracki blurej moras imat piracki haademi, ne mere drugacje... ne mere sovim obicnim, on ima zasttu. A evo imam ja i piracke blureje, vidi daltis neki svidja`

:: skoro je bilo dal` na Hi(story)tler kanalu ili Diskaveriju malo o hdmi kablovima
::
:: Kako prodavci u engleskoj varaju :).
:: Turili oni hdmi od dve funte i onaj od sedamdeset funti na dva indentična tva. Jedino što nisu napomenuli je da kroz onaj od dve funte ide običan dvd signal, a kroz onaj od sedamdeset blue ray i...vozi Miško :), svi kupuju skuplji...beeeee
:: support normalit
:: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
VMARC Re: Re: Evo baš... 11.04.2015. 20:36 #590542

broj poruka: 9425
Kaze se HADEEMI a ne HAADEMI
Mogo bih da naucis osnove pavopisa kolko ne pismenih jebote pa strasno

:: `pa dab gledo piracki blurej moras imat piracki haademi, ne mere drugacje... ne mere sovim obicnim, on ima zasttu. A evo imam ja i piracke blureje, vidi daltis neki svidja
:: :: skoro je bilo dal` na Hi(story)tler kanalu ili Diskaveriju malo o hdmi kablovima
:: ::
:: :: Kako prodavci u engleskoj varaju :).
:: :: Turili oni hdmi od dve funte i onaj od sedamdeset funti na dva indentična tva. Jedino što nisu napomenuli je da kroz onaj od dve funte ide običan dvd signal, a kroz onaj od sedamdeset blue ray i...vozi Miško :), svi kupuju skuplji...beeeee
:: :: support normalit
:: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Milos1975 Re: Re: Re: Evo baš... 11.04.2015. 20:40 #590543

Ak je taj jos skuplji jebo pravopis kupcu ovaj nepsmeni. Nacu negje pro nalepncu i bitce ko bombonca.

:: Kaze se HADEEMI a ne HAADEM
:: Mogo bih da naucis osnove pavopisa kolko ne pismenih jebote pa strasn
VMARC Taj je naj skuplji 11.04.2015. 20:45 #590544

Biti će ko bonbonica.
Kutalion mrnjau 11.04.2015. 20:51 #590545

broj poruka: 2480
Uf uf sto je sexy taj SLI bridge, kao da je ispao iz mass effecta, ima da uzmem dve nvidije samo zbog ovoga :)

SAMDSUNG!!!

Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA

solaja777 Re: Re: Re: Evo baš... 11.04.2015. 20:53 #590546

broj poruka: 3277
ne,ne,ne nisi ga trebao dirati !

Milos pise besedu o AMD-u !

:: Kaze se HADEEMI a ne HAADEM
:: Mogo bih da naucis osnove pavopisa kolko ne pismenih jebote pa strasn
:: :: `pa dab gledo piracki blurej moras imat piracki haademi, ne mere drugacje... ne mere sovim obicnim, on ima zasttu. A evo imam ja i piracke blureje, vidi daltis neki svidja
:: :: :: skoro je bilo dal` na Hi(story)tler kanalu ili Diskaveriju malo o hdmi kablovima
:: :: ::
:: :: :: Kako prodavci u engleskoj varaju :).
:: :: :: Turili oni hdmi od dve funte i onaj od sedamdeset funti na dva indentična tva. Jedino što nisu napomenuli je da kroz onaj od dve funte ide običan dvd signal, a kroz onaj od sedamdeset blue ray i...vozi Miško :), svi kupuju skuplji...beeeee
:: :: :: support normalit
:: :: :: GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
VMARC 11.04.2015. 21:02 #590547

Neznam nerazumemse kacam duduk

Milos1975 Re: Re: Re: Re: Evo baš... 11.04.2015. 21:08 #590548

Stoj najgore nijesam ja nis napiso nodrugi napisali a ja ukro citate ko ovaj: ``guys, much like a HDMI cable .. a cable is a cable a bridge is a bridge - it works or it doesn`t``
Napiso ga moj rodjo guru3d. Izgleda rodjo nece kupit taj starsip enterprajz most. Ovaj u Mostaru ionako lepsi.
Aj lijepo provedte Vaskrs. Vidmo se.

:: ne,ne,ne nisi ga trebao dirati
:: Milos pise besedu o AMD-u
vladats @Kutalion 11.04.2015. 21:21 #590549

broj poruka: 4537

Mene podseca na otvarac za pivu , ma daj 2 nece se bacit hebo ga patak.

DmasteRNo1 E, ako može da otvara pivu 11.04.2015. 21:37 #590550

broj poruka: 6102
onda bih i ja razmislio o kupovini jednog, pa će da bidne eVemiGAna jedan rogonja ili dva.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7

tortojed Meni se ovaj Milos oseca na FetiFaka. Jesam li usamljen u tom... 12.04.2015. 01:00 #590567

broj poruka: 10999
pogledu?
Tamo negde, oko 1990., prevodio je Intela (zednog preko vode), a mladjan bijase - momcic od petnaestak leta...

SkyFire Muahahaha 12.04.2015. 01:03 #590569

broj poruka: 18472
Kasnis tortojede, kasnis debelo. On se ne oseca vec smrdi cela Zvezdara na njega :D

Pilicar od Mirijevo

Adzem Re: Meni se ovaj Milos oseca na FetiFaka. Jesam li usamljen u tom... 12.04.2015. 01:03 #590570

broj poruka: 3797
ihaaa, da si ziv i zdrav prijatelju. To smo apsolvirali jos odavno, samo se skaj tripovao da je dupli nalog od govnjivog... :D

Evo, pretece me bitanga...

Beng! Beng! Beng! Beng! Ideš za Kanadu!!!

:: pogledu
:: Tamo negde, oko 1990., prevodio je Intela (zednog preko vode), a mladjan bijase - momcic od petnaestak leta..
SkyFire Ti somdzija da cutis :) 12.04.2015. 01:05 #590571

Trip je trajao kratkotrajno. Tih dana sam bio jako umoran i dekoncetrisan, sto bi se reklo out. A dzukela se krila kopirajuci reci od Goldija tako da.. Onaj drugi jeste dupli nalog Zlatnog AMD decaka :)

Hebi ga, i najbolji grese ali necu vise, obecavam :D

Adzem Re: Ti somdzija da cutis :) 12.04.2015. 01:08 #590572

Ma koji somdzija, ni ribce nisam video...

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t1.0-9/10922876_10203681872030239_6616317606087199594_n.jpg?oh=dbb8aae4c508d7bf1efe61da5823055a&oe=559F3C1A&__gda__=1436637964_798e35d4f325d07d3fe1a583ec38245d

Pre nedelju dana, u krugu dvojke, drugar mu jebo nanu...

:: Trip je trajao kratkotrajno. Tih dana sam bio jako umoran i dekoncetrisan, sto bi se reklo out. A dzukela se krila kopirajuci reci od Goldija tako da.. Onaj drugi jeste dupli nalog Zlatnog AMD decaka :
:: Hebi ga, i najbolji grese ali necu vise, obecavam :
SkyFire Lele 12.04.2015. 01:09 #590573

Au `leb ti poljubim, vidi ga debeli al` se otegao.
Gde je pao kapitalac?

Adzem ... 12.04.2015. 01:12 #590574

Brankov most, pri nadolazenju vodurine u vodi boje blata bukvalno, klasika za njega...

Izvrsili su reanimaciju i sat vremena pokusavali da ga povrate, na kraju su uspeli i pusten je u ciganliju... :D

Sledeci sam ja, doakacu ga samo cekam sledeci nalet vode...

:: Au `leb ti poljubim, vidi ga debeli al` se otegao
:: Gde je pao kapitalac?
tortojed Dakle, Fetko je prestao da bude fetus, godinice 1975., blago si 12.04.2015. 01:17 #590577

broj poruka: 10999
ga nama (odbacila ga mama)... Miloš Fetifaković...

SkyFire Istorija je isla ovim tokom... 12.04.2015. 01:21 #590578

Zato posle kad je odrastao postao je Phat Havok Lee Phuck i prvom prilikom se osvetio svom rodjenom ocu sa jednim low kickom :D

P.S. Cuo sam da mu je hardverasenje odnosno pilicarenje sa hardverom samo paravan za neke druge stvari. Izgleda da voli isti pol. Tako se prica. Onaj ko dodje kod njega da testira hardver bude procenjen kao moguca potencijalna zrtva.

Adzem ... 12.04.2015. 01:24 #590579

Odo da kuntam drugari moji virtuelni, a vi udarite print ako se ova tema izrodi u nesto zanimljivo pre nego sto je obrisu... :D

Mir svima i srecni vam praznici!!

Milos1975 LOL Klempo slao mejlove svojim dronovima i mobilisao ih odma, vidi se :) 12.04.2015. 07:50 #590594

Klempete, to jest `mark3z`, to jest ko zna ko sve i koliko dupliranih naloga, slao mejlove celu noc svojim dronovima, usaglasili strategiju za eliminaciju mene: da ponavljaju jednu istu laz dok svima ovde ne isperu mozgove (stara Klempina taktika: `lazi da je neko - neko drugi, ili da ima duplirane naloge, sve dok ne ubedis debile, dok im ne isperes mozgove`, jer 1000 puta ponovljena laz postaje istina, kao sto je isprao svojim dronovima, koji za njega vode rat i blamiraju sami sebe)

Udaraj Klempo, zable mene KitanGTX i za `Fetka`, i za Mirijebo, i za prodaju hardver :)) Iznosim vesti ovde i iznosicu, jer si bolesna botina,pilicar i lazov za sitne nadoknadice, a sa botovima (onim stranackim) sam i pre vodio ratove, i to uspesno :) Ti si mi usputna stanica, a ne destinacija :) Zezam ja jos gomilu botova po komentar-sekcijama novina i po drugim forumima kad god imam vremena :))) A u mom slucaju si se zajebo sto si krenuo da me napadas cim sa dosao na forum. :)

Nvidija-bot uhvacen i ukoren od strane administratora da pravi duplirane naloge sa kojih napada ljude, siri teorije zavere, iznosi lazi ili sam sebe podrzava, a i da je odgovoran za 80% svadja i zle krvi na forumu: http://www.dodaj.rs/f/n/8D/3sBhrDQb/klempete-uhvacen-da-prav.jpg
U ovom primeru gore je bio napravio duplirani nalog mark3z, pa `pricao` sam sa sobom :))) Covek `pricao` sam sa sobom, kako bi obmanuo druge da je taj `mark3z` neko drugi, prava osoba. :)))) A ovde je bio uhvacen kako je lazirao slike: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=10454&forid=8&katid=4

A na kraju samo posetiti temu `Pogledaj mail` ili pretraziti sajt sa frazom `skyfire poslao sam ti mail` ili `vidi mail`, pa se odmah moze videti kako lik mobilise svoje dronove i dronjcice da napadaju druge clanove foruma i izdaje im komande i usaglasava strategiju preko maila :)))
Aj u zdravlje, Klempete botino stara :) A ostalima prijatan Vaskrs!
VMARC 12.04.2015. 10:12 #590597

Pi, jebote, sta ti je raspust...

solaja777 majko mila 12.04.2015. 10:34 #590602

broj poruka: 3277

Šta sve ispisa, ti si Miloše u gadnom tripu, zar zaista misliš da neko daje instrukcije za tvoje uništenje ?

Čitajući šta si napisao utisak je da si ti bot čim imaš toliko vremena da besediš po raznoraznim forumima , kakvi su sendviči ?

A to kako si neke ljude nazvao debilima reklama je za tebe.

Kutalion lel 12.04.2015. 10:35 #590603

broj poruka: 2480
Sunce ti kakvo tucanje jajima, vredno uskrsa! :D

SAMDSUNG!!!

Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA

STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs