Pozdrav svima. Ko razmišlja o prelasku na 4K monitor? Ako niste razmišljali u tom pravcu, evo je još jedna video recenzija u mojoj režiji, možda vam pomogne u tome. :) U pitanju je monitor ASUS PB287.
:: Pozdrav svima :: Ko razmišlja o prelasku na 4K monitor? Ako niste razmišljali u tom pravcu, evo je još jedna video recenzija u mojoj režiji, možda vam pomogne u tome. : :: U pitanju je monitor ASUS PB287 :: :: https://www.youtube.com/watch?v=lE_7j40QyFA
Kazite samo ljudima da ce im trebati duplo jaci cpu i bar dve graficke sa tonom rama da bi se igrali na toj rezoluciji pristojno, osim ako im ne smeta 25/30 fps-a i to sa besnom grafickom...
1. Treba da napomenes odmah da nije review u pitanju, nego reklama. 2. Ako neko nije razmisljao o 4k, kako moze da mu ovaj klip pomogne? 3. Da nije malo niska stolica ili je zapravo sto previsok?
sam hteo i ja da pitam, nekako mi izgleda kao da se trudi da stavi ruke na isti... ili su ti ruke neproporcionalno velike u odnosu na telo :D 4k je malo preteran po meni na dijagonalama ispod mozda 48 inca mozda i vise, nemam pojma, to je samo moje misljenje.
+ za kosooku :D
Case: CM 690 (Cooler master) Motherboard: GA-790XT-USB3 (gigabyte) Proc: Phenom II x6 1055t + CM hyper 212evo Graphic card: gigabyte 6870 RAM: 2 x 2GB + 4GB patriot @ 1600MHz HDD: WD 500 GB + external hard drive 1TB Psu: axp 630w
Niti fanbojise kao neki `nepristrasni` sefovi ASUS kancelarija, niti bilo koga ubedjuje da je ovo najbolja kupovina. Ok, mozda bi rewiew mogao biti bolji u smislu da vise bude prezentacija, a manje reklama za paljevine koje ce se oduseviti brojkama (oni zagrizeniji ce skontati da mogu imati i vise Hz, ili da ako vec mora taj ASUS, pronaci onaj sa PLS panelom...), jer, brojke imaju i drugi proizvodjaci. Cak i Acer, koji je sve bolji i bolji, i u ovom momentu radi neke fenomenalne stvari u odnosu cena/kvalitet.
HEJ, radije biste na forumu gledali Wladu Barbiku sa njegovim kilometarskim antisrpskim propagandnim materijalima?
codeus: brateuuuu ovde ko prezivi prva 3 posta, ostaje dozivotno
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.