Dobio sam tu graficku na poklon, ali nemam na cemu da je testiram. Iz Beograda sam i graficka nema fizickih ostecenja. Koliko bi me kostalo da je testiram, bas bih zeleo da znam da li radi ili ne.
Nisam rizican, imam potvrdu da je sa mnom sve uredu. Samo zelim da testiram graficku, da li trazim mnogo. Jedino Ivana Mirijeva Havoka da zamolim da mi testira posto sam vec jednom bio kod njega kada sam mu prodao hard.
Hvala brate, ali stvarno mi ne treba. Nemam za sta da ga iskoristim. Imam jedan od 80GB ATA na USB i dovoljan mi je za sitnije programe i tako to sto se vucara...
Siguran sam da ce nekome biti vise od koristi, ako si bas odlucio da ga se rastosiljas.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Hvala brate, ali stvarno mi ne treba. Nemam za sta da ga iskoristim. Imam jedan od 80GB ATA na USB i dovoljan mi je za sitnije programe i tako to sto se vucara.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Pa normalno da nema kad je prodao debelom pilicaru od Zvezdaru koji ce to da zavalja za 300 jevreja, Extra!Gamer!Povoljno!
Vidis da se druze sto je sasvim logicno obzirom na njihovu istoriju bolesti. Nasli su se. Ono sto nam je sada jos jasnije jeste poreklo robe tom pilicaru. Made in Buvljak, (za)vali narode.
Ocekujem uskoro naslov u novinama : ``Maloletnik izbo` dugogodisnjeg mentalnog bolesnika zbog graficke karte.``
A kakva je to ljubav bila haha.
Mentol bombone
:: Nemas plocu sa pci-e slotom i napajanjem pa nek je i kinez 400w :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Pa kontaktiraj ljude počev od četvrtog posta, sve sam ekspert do ekspera sa debelim vezama u LL (a kako i ne bi pa LL im stoji u krštenici) Ne bi me čudilo da si od njih nabavio uverenje da si normalan tj bezbedan za upotrebu imaju oni papir za sve pa i rešenje za tvoj asus .)
:: Dobio sam tu graficku na poklon, ali nemam na cemu da je testiram. Iz Beograda sam i graficka nema fizickih ostecenja. Koliko bi me kostalo da je testiram, bas bih zeleo da znam da li radi ili ne ::
Plocu imam, bez krstenog napajanja ili kineza od 700w necu da testiram grafu, a nemam DVI-VGA adapter. Napajanje mi pravi problem. Mozda je najbolje da je prodam kao ispravnu pa ako ne radi da vratim pare.
:: Nemas plocu sa pci-e slotom i napajanjem pa nek je i kinez 400w :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Baci na KP kao neispitano nemam gde da probam imam plocu sa ISA slotom,verovatno radi ali mozda i ne radi,a drugar derpe ima dobar komp ali nece da mi da da probam...
:: Plocu imam, bez krstenog napajanja ili kineza od 700w necu da testiram grafu, a nemam DVI-VGA adapter. Napajanje mi pravi problem. Mozda je najbolje da je prodam kao ispravnu pa ako ne radi da vratim pare :: :: :: Nemas plocu sa pci-e slotom i napajanjem pa nek je i kinez 400w :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: Keyboard: Logi iluminate :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: ::
Odlican savet I onda zajebes nekog ko je jedva skupio kintu misleci da ce mu se ovaj put posreciti a ono.........
:: :: Baci na KP kao neispitano nemam gde da probam imam plocu sa ISA slotom,verovatno radi ali mozda i ne radi,a drugar derpe ima dobar komp ali nece da mi da da probam.. :: :: :: Plocu imam, bez krstenog napajanja ili kineza od 700w necu da testiram grafu, a nemam DVI-VGA adapter. Napajanje mi pravi problem. Mozda je najbolje da je prodam kao ispravnu pa ako ne radi da vratim pare :: :: :: :: :: Nemas plocu sa pci-e slotom i napajanjem pa nek je i kinez 400w :: :: :: :: :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: :: :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: :: :: Ram:10 Gb Kingsto :: :: :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: Case:Storm Enforce :: :: :: PSU:Chieftec 650 :: :: :: Keyboard: Logi iluminate :: :: :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: :: :: Screen: ViewSonic 27 :: :: :: :: :: ::
Re: Re: ASUS Radeon HD7850 2GB GDDR5 - potrebna pomoc
05.04.2015. 12:21
status: user broj poruka: 417
Pa tacno si reko da nekoliko nas ima veze u Lazi, ali sta to vredi, kad god mi probamo tamo da smestimo tvog Klempavog Gurua, vi njegovi dronovi i dronjcici napravite kordon oko njega kao oko Slobe, i sta mi tu da radimo? Da pendrecimo zive ljude da bi dosli do bolesnika? Ne ide, ma koliko bolesnik bio opasan i otrovan po okolinu. Sacekacemo, jbg... Mozda se vi pobunite protiv njega kad shvatite da vam je upropastio mozgove i reputacije tako sto vas je naveo da mu drzite stranu, jednom poludelom botu, jajari i pilicaru za sitne parice i darove, pa mi onda necemo morati nista da uradimo.
:: Pogledaj temu :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=60944&forid=33&katid= :: :: Pa kontaktiraj ljude počev od četvrtog posta, sve sam ekspert do ekspera sa debelim vezama u LL (a kako i ne bi pa LL im stoji u krštenici) :: Ne bi me čudilo da si od njih nabavio uverenje da si normalan tj bezbedan za upotrebu imaju oni papir za sve pa i rešenje za tvoj asus . :: :: :: Dobio sam tu graficku na poklon, ali nemam na cemu da je testiram. Iz Beograda sam i graficka nema fizickih ostecenja. Koliko bi me kostalo da je testiram, bas bih zeleo da znam da li radi ili ne :: ::
Aaaa, to si ti taj novajlija na Benchmarku, odgovorio sa ti tamo. tj,. poslao poruku.
:: Dobio sam tu graficku na poklon, ali nemam na cemu da je testiram. Iz Beograda sam i graficka nema fizickih ostecenja. Koliko bi me kostalo da je testiram, bas bih zeleo da znam da li radi ili ne ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.