Da, monitor je ccfl 22`, a pukao je taj konektor, tj. iglice pocele da pucaju, pa sam ga skinuo i trazim drugi da nalemim.
Imao sam jedan skrsen, ali neuspela operacija skidanja konektora. Lepo je izasao, ali pokupio lem izmedju nogica skroz unutra pa mi je vecina u kratkom spoju :( Nema sanse da se ocisti lem...
Sutra cu da vidim sa drugarom da li ima neki skrsen da cupam, a ako ne kontaktiracu te.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Vazi, evo tu mi je neka 19` Asus, puko joj ekran, pa cu da ga rascarupam i da ti dam. Javi se, ako ti bude trebalo, imas ga kod mene, ako se ne snadjes.
:: Da, monitor je ccfl 22`, a pukao je taj konektor, tj. iglice pocele da pucaju, pa sam ga skinuo i trazim drugi da nalemim :: :: Imao sam jedan skrsen, ali neuspela operacija skidanja konektora. Lepo je izasao, ali pokupio lem izmedju nogica skroz unutra pa mi je vecina u kratkom spoju :( Nema sanse da se ocisti lem.. :: :: Sutra cu da vidim sa drugarom da li ima neki skrsen da cupam, a ako ne kontaktiracu te :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
baci mi adresu na mail, skinucu ja jedan sa lcd-a, dobijes ga cistog, obavezno moras fluxa malo da stavis inace se dese spojevi, ma syavicu ti i malo fluxa i trake za skidanje
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.