Imam problem sa kompjuterom. Probam da ga upalim, komp se upali ali nedaje sliku nikakvu na monitor, izbacuje no vga signal. Kada se pali komp cuje se dva kratka zvuka iz kucista i to je sve. Menjao sam kabl vga-vga nista mada znam da nije do toga. Vadio sam grafiku i cistio i memoriju sam vadio iz slota i prebacio u drugi slot. Da li neko zna sta je fa li je grafika. Hvala unapred
Verovatno memorija. Koliko stapova memorije imas? Ako imas vise, probaj samo sa jednim stapom. Ako upali, ugasi, pa dodaj drugi stap, upali, ako radi ugasi....pa tako treci i cetvrti...sve u zavisnosti koliko stapova memorije imas. Ako imas dva stapa, probaj svaki posebno. Ako neki od njih zakaze, taj je neispravan. U ostalim slucajevima, maticna moze biti problem.
Pokusaj i BIOS da resetujes.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.