Pozdrav, potrebna su mi dva ventilatora za Sapphire HD6950 2GB dual fan graficku kartu. Njihova tacna oznaka je fd7010h12s dc12v 0.35amp, precnik je 75mm a razdaljina izmedju otvora za srafove je 39-40mm.
Rekoh da pitam mozda ovde neko zna, cini mi se neverovatnim da bas nijedna radnja/servis ne prodaju... Voleo bih da izbegnem ako mogu aliespress, potrajace dok stigne :)
za ovu moju starudiju iz potpisa. pre par nedelja poče da mi se koči igra načisto, Dying Light, a temperatura do neba. dok sam vido šta je, a mrzelo me da otvaram kućište.., rešio sam privremeno sa WD-om. nebi me začudilo da dva ventilatora budu ko i cena karte :D
AMD PII 940BE, MUGEN2, LP DK 790GX M2RS, Geil 4*1gb Ultra, MSI HD 6870 Twin Frozr II OC, LG 204WT, HD642JJ, HD103SJ, Optiarc DVD RW AD-7200S, CHIEFTEC BA-01B-B-B , M12II-620Bronze, Blueberry SW-M28... A4TECH X7 G800, glodar X-7
Jedino je pitanje kad će stignu, desi se da me ponekad iznenadi kineska pošta pa dođe za samo 12 dana. http://bit.ly/1GQcS1E ili http://bit.ly/1GQdiVN Mislim da sam video i neki oglas na berzi sa ti fenovima.
Ako su zaribali, nisi morao da bacaš pare na nove kineske ventilatore koji su lošiji od fabričkih, to se sve da srediti, a zariba od neredovnog čišćenja..
:: :: :: Bio sam u guzvi pa tek sada stizem da odgovorim. Narucio sam na kraju preko neta, ostaje samo cekanje da stigne. Hvala jos jednom ::
:: Ako su zaribali, nisi morao da bacaš pare na nove kineske ventilatore koji su lošiji od fabričkih, to se sve da srediti, a zariba od neredovnog čišćenja. :: :: :: :: :: :: :: :: Bio sam u guzvi pa tek sada stizem da odgovorim. Narucio sam na kraju preko neta, ostaje samo cekanje da stigne. Hvala jos jednom :: ::
Ne vredi samo da se očisti kad tako drndaju, već mora da se podmaže, znači prvo očistiti alkoholom i nekom vatom npr., pa onda podmazati uljem (kvalitetnim), zatvori, obavezno stavi zeger (ako nije polomljen), posle toga nema šanse da drnda. Radio sam to 100 puta na raznim ventilatorima.
:: Probali smo da ocistimo, ali ne vredi. Vrte se oni kako treba ali drndaju : :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 6Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x108 :: :: :: Ako su zaribali, nisi morao da bacaš pare na nove kineske ventilatore koji su lošiji od fabričkih, to se sve da srediti, a zariba od neredovnog čišćenja. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Bio sam u guzvi pa tek sada stizem da odgovorim. Narucio sam na kraju preko neta, ostaje samo cekanje da stigne. Hvala jos jednom :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.