Znaci ostajem ja i dalje na gtx 660 ti,jer kesa za 970-icu nemam(trenutno),a gtx 960 je cist shit.Ova rx 300 ce znaci biti isto ko rx 200,ogroman gpu i zavidna potrosnja(govorim o modelima koji bi mi bili upgrade,znaci r8 280x i nadolazeci odgovorajuci rx 300).Cekam cene ali ovo je totalno bezveze(ako bude ovako),kao i onaj raspali geforce 960.
Ovo je sjajna vest matora samo tako. Ala ovi sa tweaktowna kasne. Osim toga potekla je od lika koji je prckao po driveru i gledao ID-ove i sasvim moguce nalupetao. Vec smo je imali i diskutovali o njoj.
SAMDSUNG!!!
Wlada/Classy: STALJIN JE OVAKVE KAO JA STRELJAO JER JE ZNAO DA NE MOZE DA IH DROGIRA
Kako mocno zvuci... Samo sto nece da se desi nikada :) Mozda samo neka od divizija AMD-a ode na dobos. Sumnjam da bi se Americkoj vojsci svidelo da deo njihove komunikacione opreme kontrolise Samsung.
citat Vlada011 sa jednog Nemackog foruma : `Nun kaufe ich eine GTX 980, nachdem ich die Betrüger-GTX 970 zurückgeschickt habe`
Otis`o ziroskop definitivno :)
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.