Doci ce sad ekspert za monitore koji se razume u odzive, panele i module a pogotovu za kvalitet jednog brenda i reci ce vam da je taj Acer los jer je pre svega Acer a onda da ste i vi veverice jer ste naseli na tu reklamu :)
Nije los monitor indeed ali ja bih licno gledao neko kompletnije resenje sa vise Hz-a i ostalih dzidza bidza :)
Nema. Ali strpi se,sad ce biti jos modela,ja takodje treba da menjam monitor,moj me je toliko vise smorio da mi se SER#, al sta ces,ne kupuje se takav monitor svaki dan...
sad imaju 27` IPS 4k monitori,ali to mi zvuci prejebano kad je i 1440p,barem meni za citanje sitno na 27, vec 4 K bi mi bilo ubistvo... A i kolko vidim,kazu ljudi ni na 40` ne vide lepo detalje kao na primer na 65`,al opet,to su televizori,za monitor u 1440p bi mi komotno bilo 32`,a za 4K vec,Bog zna... Verujem da bi trebalo minimum 40 `.
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647265. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.