Koga to zanima? Cemu danas sluzi ovaj forum? Gde je onaj stari dobri forum gde ljudi dodju, postave pitanje, dobiju odgovor i rese sebi problem? Sve go bolesnik do bolesnika se nakotio, ovo je nepodnosljivo, za ovih 8 godina koliko gledam forum nikad ovakvo stanje nije bilo... Cast pojedincima koji su normalni i onima koji su usled gore navedenih razloga otisli odavde, ali morace da radi metla i to dobro ako Zoran i Misha misle da ovo opstane i ne postane deponija interneta...
Zanima ove odbegle sa nVidija odeljenja Laze Lazarevića. Okače temu, a onda sami prde, sami kolo vode. Dok god Admini ne odluče da postave nekog (ne mora da bude ni član foruma) za moderatora, na ovom forumu će biti haos i anarhija. PC Berza se razlikuje po tome što članovi imaju mnogo veću slobodu, nego da bilo kom drugom forumu (i zato je i najviše posećujem). Određeni pojedinci baš tu činjenicu zloupotrebljavaju i prave svinjariju od foruma. Neko `sa ovlašćenjem` treba da im stane na put, jer ako neko od nas to pokuša, napravimo još veći džumbus, što verujem da niko normalan ne želi.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
`Setka se pevuseci: Tek je 12 sati, zaveži me da ne budem opasan. Nikako da shvatim: Što sam smrtno dosadan? Tek je 12 sati, šabani smo mi, imamo moć, Voleli bi znati: Što smo glupi kao noć? `
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Koga to zanima :: Cemu danas sluzi ovaj forum :: Gde je onaj stari dobri forum gde ljudi dodju, postave pitanje, dobiju odgovor i rese sebi problem :: Sve go bolesnik do bolesnika se nakotio, ovo je nepodnosljivo, za ovih 8 godina koliko gledam forum nikad ovakvo stanje nije bilo.. :: Cast pojedincima koji su normalni i onima koji su usled gore navedenih razloga otisli odavde, ali morace da radi metla i to dobro ako Zoran i Misha misle da ovo opstane i ne postane deponija interneta.. ::
Re: A ti si mi pa neki ``dobri stari error``, kada si se toliko napregao da ucestvujes
13.03.2015. 23:39
status: user broj poruka: 133
Dragi Torto, ovaj nalog je otvoren sa svrhom da se odgovori istaknutom članu Surčinskog klana (tema: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=60612&forid=21&katid=5). Dugo sam ja ovde, ali neću da odajem svoj pravi alias još neko vreme jer mi dotični dečkić preti nekakvim štanglama od kompozitnih materijala, itd, itd.
A vidim i prvi pacijenti su se javili... Pozz Sky, pozz ostali :) Kako ide momci? Jel Nvidiaperidol proradio? Ajmo sad na spavanje, vreme je
:: u RADU tog foruma (14 poruka). Ti se, kao, secas ``starih dobrih vremena`` when the World was still young.. :: :: dopuna naslova teme :: TITAN X, EVGA (koji sklapa NV karte)...a ostala sr@nja su @MD.. :: :: oops :: http://goo.gl/IzUf3G
:: Kad nas tako lepo pozdravljas da i mi tebe dbqp pozdravimo kao coveka i starog clana a ne da se krijes tu iza zavese kao neka curica : :: :: :: Maki8=Milos1975=Gonjavac :: ::
NE-duhovito! Aj razguli sad .) U pravcu ka youjizz dat com ili sta vec .)
:: Interesovalo me jer sam zeleo da mi neko olize jajca. Higijena na prvom mestu :: :: Jel imam popust kao clan berze :: :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
Ne, ne krijem se zato jer imam problem sa klincem koji je tesko retardiran nego zato sto necu da se blamiram ulazeci u rasprave sa njim i ostalim mentolima koji podrzavaju surcinske slepce i prevarante. Tako da ovim postom i stavljam tacku na tu temu i gorepomenutog decaka.
:: :: Zasto se error krije, nego nije mi jasno zasto čačkaš mačku ovaj mečku ako imaš slabo srce… :: :: Za spavanje potpuno si u pravu, ajd laku noć i da nam ne sanjas štangle. :: ::
Molim te, ne smaraj, lepo je sto imas klinacki poriv da nabijas broj postove i sto pokusavas da budes duhovit ali mene zaobidji, nisam za te akcije .) I promeni sliku te odvratne zivuljke sa avatara, gadna je za gledanje .)
:: Jel to znaci da ne dajes popust :: :: http://static.fjcdn.com/pictures/Look_574fd0_70590.jp :: :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.