Em sto je kartica ruzna u onoj crnoj em sto ce opet da prejebu ljude sa 980Ti ko i prosli put. Mozete da pocnete sa pitanjima o garanciji za monitore, usb kablove i sibice.
Performanse necu ni da komentarisem dok ne izadje prvi validan test.
P.S. I da izadje GTX 980 Ti ili kako god da ga nazovu bice osakacen za DP sto ce ga u potpunosti svrstati u gaming grupu i plus ce imati duplo manju kolicinu memorije.
Svako ko kupi ovu kartu zna za sta je uzima. Da je skupa, tj. da ce biti skupa to stoji. I prethodni Titan je bio skup pa se odlicno prodavao. Pro (GPGPU)/gaming ciljna grupa jer ocigledno da takvi ljudi postoje.
Sta bi vi pre uzeli na mom mestu Titan X Superclocked ili X99 platformu. Niko mi se ne javlja za 5960X a, ako uzmem 5820K sa zvucnom i USB 3.1 kartom ili kartom za PhysX spasce mi glavna na x8. Nisam pametan. Sacekacu jos. Znaci samo cekam da naleti neki povoljan 5960X i zovem ili EMMI ili Monitor System da uzmem Rampage 5 Extreme donosim ih kuci i zovem coveka da pod hitno donese memoriju iz Nemacke i sklapam za 10-15 dana. Ali izgleda da mi se ne da, da mi je Titan X Superclocked sudjen. Ova je jaca od moje za oko 4000, a ona ce biti jaca za 5500 recimo i imace backplate nece biti goli cipovi za 1300e. Onu moju GTX580 kada sam je kupio bio sve sam gledao da ne diram odozgo te delove. Isto GTX780 Classified kada sam imao suvise se brzo pojavio GTX780TI pa sam znao da necu uzimati backplate ali bode oci onako. A sada ova, samo maramicom obrises onu glatku povrsinu da se ne hvata prasina. GTX980 referentna je slabija od moje 1000 poena a ova jaca 4000-4500 I jos Superclocked verzija 5500 mozda i jace. Vidite koje je skaliranje.
Strpi se i sacekaj black varijantu i 5960x, onda lepo kada to sastavis ne diras komp 5 godina i to je to. Polako sa grafikom, izlaze svake godine sve jace i jace, za to ima vremena.
Ja cu sacekati sigurno jos dve-tri godine na ovoj platformi i onda preci na neki izdrkani x6 ili x8 Intel, recimo dve novije generacije od 5960x. Osim ako ne popizdim i batalim sve ovo, a na ivici sam...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
:: Sta bi vi pre uzeli na mom mestu Titan X Superclocked ili X99 platformu :: Niko mi se ne javlja za 5960X a, ako uzmem 5820K sa zvucnom i USB 3.1 kartom ili kartom za PhysX spasce mi glavna na x8. Nisam pametan. Sacekacu jos :: Znaci samo cekam da naleti neki povoljan 5960X i zovem ili EMMI ili Monitor System da uzmem Rampage 5 Extreme donosim ih kuci i zovem coveka da pod hitno donese memoriju iz Nemacke i sklapam za 10-15 dana. Ali izgleda da mi se ne da, da mi je Titan X Superclocked sudjen. Ova je jaca od moje za oko 4000, a ona ce biti jaca za 5500 recimo i imace backplate nece biti goli cipovi za 1300e. :: Onu moju GTX580 kada sam je kupio bio sve sam gledao da ne diram odozgo te delove. Isto GTX780 Classified kada sam imao suvise se brzo pojavio GTX780TI pa sam znao da necu uzimati backplate ali bode oci onako. A sada ova, samo maramicom obrises onu glatku povrsinu da se ne hvata prasina. :: GTX980 referentna je slabija od moje 1000 poena a ova jaca 4000-4500 I jos Superclocked verzija 5500 mozda i jace. Vidite koje je skaliranje :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil ::
JEBOTE TRAZIO SAM ZA 5960X I IZASAO MI OGLAS OD NEKOG MARKA TO JE VEROVATNO SPACE MASTER IZ OKTOBRA MESECA 2014, ZA 630E. STO TADA NISAM VIDEO JEBOTE DAO BI ZA 600E SIGURNO. DOBRO STRPICU SE ONDA. MENI IONAKO VISE TREBA X99 NEGO GRAFIKA.
A zasto ulazes toliki novac u hardver, a nemas nesto najbitnije, a to je monitor od 144hz? Ako imas vec novac, zasto ne ulozis u monitor jer je to najbolja kupovina, kako mozes i dalje da se patis sa 60hz/60 fps? Pazi, pricamo o prejakom hardveru koji pruza brutalan fps, a ti to nista ne vidis? Svako ko fura 60hz monitor i juri 60 frejmova zavrsava mu posao bilo koji i5 i graficka jacine 280x/gtx760. Ti si otisao predaleko, isto kao sto cu i ja za neke 2 godine, a monitor i dalje siromasan i prespor...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 BENQ XL2420G 144hz G-Sync
:: JEBOTE TRAZIO SAM ZA 5960X I IZASAO MI OGLAS OD NEKOG MARKA TO JE VEROVATNO SPACE MASTER IZ OKTOBRA MESECA 2014, ZA 630E. STO TADA NISAM VIDEO JEBOTE DAO BI ZA 600E SIGURNO. DOBRO STRPICU SE ONDA. MENI IONAKO VISE TREBA X99 NEGO GRAFIKA :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
Gde ruzna, karta je bas lepa. Jedino steta sto se taj lepi deo ne vidi u kucistu plus nema backplate. A za performanse sam blago razoracan, ocekivao sam da ce zgaziti i 295X2 i biti dalje od 980-ke po toj ceni.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
Verujte mi monitor nema teoretske sanse da kupim sada. Ne znaci da mi nije najbitniji nego toliko ima stvari koje me odusevljavaju vise od njega da mi to izgleda kao bacanje para. Moj sledeci monitor ce biti Curved Screen tu smo procu prostudirali vec. Veruj mi nema mesta za 120 frejmova ispod 2-3 karte jacine Titan X. Pricam sa ljudima koji imaju to, znam sta mi prenose.
Znam da graficka mi nije potrebna toliko, uzeo bi ja odmah X99 sada ali kada bi nasao 5960X tako da ponudi neko jeftino oko 6 glava. To mi treba iako bi ja realno najvecu razliku u igrama video sa Titan X Superclocked. Ali ajde, jaa sam otvoren za, ako znate nekoga ko ide na takmicenja, ko dobija takve procesore ja sam za, uzeo bi 5960X, on bi mi doneo opet malo vecu razliku u odnosu na moj. Monitor ne bi kupio ni da imam 3000-4000e sada kod sebe jer znam tacno sta cekam. Ljudi su pukli mnogo kesa na monitore 2560x1440p rezolucije u prelaznom periodu kada ce uskoro 4K kostati toliko, zakrivljeni AH-IPS paneli. Znaci monitor mi je ono totalno daleko daleko. Sta 5820K ce mi baciti grafiku na x8 kada sve priklucim, mada kosta 340E, mislim toliko bi ga ja platio preko onog coveka. Sigurno ne bi placao 400e za njega.
Mozda Space Master nije prodao procesor, mozda nije bilo ponuda, mozda ima jos. Jel neko u kontaktu sa njim. Mozda ce imati za nedelju-dve?
Morate da me shvatite monitor bi bio na redu kada bi sada sklopio X99, kada bi uzeo graficku da sam miran sa memorijom za naredne 3 god pa kada bi obezbedio vodeno hladjenje, pa zamenio staru tastaturu koja je daleko potrebnija od monitora e onda bi seo i rekao e sada imam 5-6 meseci vremena da vidim sta ce se pojavljivati. Ono sada da idem po neki monitor za koji treba ne dva nego tri Titana pa da mu stelujem fps na 60 je meni toliko glupo, da ima vise od 5 razloga zasto ne nikako monitor sada. I to posle kada bi sve promenio i kada bi ostale pare za monitor ili kuciste da sam prepun para verovatno bi prvo platio uvoz Caselabs nego sto bi se zaleteo na monitor.
Veruj mi meni ne smeta. Ima ljudi koji se bave necim pa im zbog toga trebaju bolji monitori pa kada upale igricu vidim da je to lepse nego moje ali ne toliko. Radije bi ja veci fps nego da ostane ovaj a lepsa slika ako do toga biram. O monitoru ne vredi govoriti sada, znam koji cu uzeti vec, nema ga jos ovde a ne znam da li prodaja pocinje i sada je skup, cena ce mu pasti do pocetka sledece godine.
Vidite li vi koliko je Titan X jak. EVGA klokovani modeli ce doci rame uz rame sa R9-295X sa tri puta vise video memorije. Single karta. Vi pricate o tupavom monitoru. Trosice duplo manje struje, nece joj trebati AIO sistem, ali 3 puta vise memorije. Te karte ce godinama biti deo sistema multi GPU kada im cena padne a zatrebaju vece performanse.
Bobo on se ne bavi nicim, za gledanje bencmarkova i blejanje na evga forumu ne treba ti monitor od 1k.
Sto kaze cika Adzem, PC postaje skup sport, ako se ne pravi novac bar 2-3 puta vise od ulozenog, dzaba. Cika Wlada moze da se vuca dok ima tudja ledja da guraju za njega, ali kad zapne, ima da fura low AMD prozivode.
1000e na monitor pored 3 god starog monitora, 3 god starog sistema umesto najnovija Intel Xtreme Platforma, ala ste vi bistri. Ja sa vama ne bi mogao da idem u kupovinu da to kupujete, meni bi zao para bilo pored takvih grafika najavljenih da kupujete opet monitor ja ne bi mogao da gledam to.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Isti broj frejmova ces imati na TN, IPS, VA monitorima koji imaju doticne panele i istu rezoluciju. Dok ce razlika u prikazu biti na strani IPS i VA panela.
@Zooloof
Ne treba ti ni za profi rad monitor od 1K € kada ima odlicnih monitora za manje novca.
PC je odavno skup sport, nego ranije nismo toliko osecali tu `skupocu` jer nije bilo ovakvo stanje u drzavi. Ko je imao kliker mogao je da zaradi dobro, sada je to malo teze, a cene samo idu gore.
Pa ti kupi EISO sa hirurgiju od 10.000e koji sluzi za skeniranje organa i prikazivanje tokom operacija, znas kakva slika i rezolucija, a stavi GTX760 pa ces da vidis bolje Assassins Creed Unity, Far Cry 4, mislim ti ces ih videti verovatno a da ih pomeras neces moci. Budala. Budala, sta ce ti Titan X na 60Hz. A Titan X u 10 igara max fps 65-70. Sta reci. Sta reci coveku drugo. Daj ti meni Titan X SLI da vidis kakva slika na 1080p 99% zauzece grafike sa VSync On, punom snagom bi radili da iscisti ivice. Ali vama je draza jurnjava kao u Caunter Strike i dobar monitor da sto bolje vidite ivice bez filtera. Stom moj drug kaze daj mi 1600x900 skroz isciscenu kao uzivo ili 2560x1440p sa sve AA Off ja bi izabrao ono prvo jer realnije i priblizniji filing sa uzivo nego krive linije. 120fps, pa sta ti igras i sa kojim setovanjima. Kod mene u kuci ne bi video vise od 75-80 sa ukljucenim Vsync zakljucano na 60fps a sve ciste ivice. Pa nije 1440p rezolucija 4K pa da kazes ajde da se provucem bez AA i tamo bar neki mora minimalni. To pricajte sa vasim ukucanima tako, njih ubedjujte u gluposti a ne neko ko godinama igra na 50-60fps sa filterima ukljucenim i zna zahtevnost igara. Javite mi kada se pojavi samo zakrivljeni u Srbiji jer ja ne obracam paznju na monitore. Imam druge brige sada, hocu da stavim vodeno hladjenje i novu platformu, a da li cu ga povezati na TV ili moj monitor to me sada zabole kita jednostavno.
:: Ne gledas u grafiku vec u monitor :: :: Sta ce ti titan X kad ako imas 60hz tn monitor :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
Imam ja da ti poklonim jedan CRT 15`, pa ga turi preko DVI konvertora na drugi izlaz, čuo sam da fino radi pacman na katodnoj cevi.
:: Pa ti kupi EISO sa hirurgiju od 10.000e koji sluzi za skeniranje organa i prikazivanje tokom operacija, znas kakva slika i rezolucija, a stavi GTX760 pa ces da vidis bolje Assassins Creed Unity, Far Cry 4, mislim ti ces ih videti verovatno a da ih pomeras neces moci. Budala. Budala, sta ce ti Titan X na 60Hz. A Titan X u 10 igara max fps :: 65-70. Sta reci. Sta reci coveku drugo. Daj ti meni Titan X SLI da vidis kakva slika na 1080p 99% zauzece grafike sa VSync On, punom snagom bi radili da iscisti ivice. :: Ali vama je draza jurnjava kao u Caunter Strike i dobar monitor da sto bolje vidite ivice bez filtera. Stom moj drug kaze daj mi 1600x900 skroz isciscenu kao uzivo ili 2560x1440p sa sve AA Off ja bi izabrao ono prvo jer realnije i priblizniji filing sa uzivo nego krive linije. 120fps, pa sta ti igras i sa kojim setovanjima. Kod mene u kuci ne bi video vise od 75-80 sa ukljucenim Vsync zakljucano na 60fps a sve ciste ivice :: Pa nije 1440p rezolucija 4K pa da kazes ajde da se provucem bez AA i tamo bar neki mora minimalni :: To pricajte sa vasim ukucanima tako, njih ubedjujte u gluposti a ne neko ko godinama igra na 50-60fps sa filterima ukljucenim i zna zahtevnost igara. Javite mi kada se pojavi samo zakrivljeni u Srbiji jer ja ne obracam paznju na monitore. Imam druge brige sada, hocu da stavim vodeno hladjenje i novu platformu, a da li cu ga povezati na TV ili moj monitor to me sada zabole kita jednostavno :: :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: :: :: Ne gledas u grafiku vec u monitor :: :: :: :: Sta ce ti titan X kad ako imas 60hz tn monitor :: :: :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: ::
Znate sta je najveca fora sto ja cak i vise od vas razgovaram sa ljudima koji imaju takve monitore pa znam koliko ih je kupilo bez razmisljanja na sadrzaj koji prate na njima i njihov kvalitet i hardware koji im treba da se igraju na njima. Pa njima je u idle 55C na grafickoj koja je kod mene 30C. Zamislite kada pokrene igricu, koliko njih ima 120Hz monitore a ogranici fps na 60. Jer samo juri da kupi ima pare i ne gleda nista, ne razmislja dalje nego mora taj i taj monitor. Oni dodju u panici jer ne znaju zasto im je temperatura naa grafickoj skocila za 20C, testiraju sve zivo panicno dok im se ne objasne mane monitora koga nece moci da podrzi sa njegovim hardwarom.
Znas koliko mene boli kurac za monitor i kvalitet kakav je ako je 1080p rezolucija ili 1440p. Nebitno totalno. Ja gledam u ono sto je unutra, motor masine, hardware i da mi obezbedi igrivih 60fps sa prociscenom slikom. Mi ne pricamo ovde o monitorima pre 10 god. Samsungovi monitori od pre 2-3 god su dovoljnog kvaliteta da ti mozes komotno vise da razmisljas o da nateras igrice da rade lepo. Ja se ne bavim fotografijom, ne poznajem razlike u kvalitetu slike, ne zanima me to. Meni je bitno cisto da je rezolucija ta i ta, da je proizvodjac OK, u njegov izbor se pouzdam sto se toga tice a naa meni je samo da obezbedim da se ti likovi u igrici pokrecu normalno a ne da ivice budu krive i ostala cuda. Verujte ako me neko pita sta te vise zanima AA off ili razlika izmedju kvaliteta slike iz ocene 7 i 10, ja bi rekao normalno da me zanima da se izgube momentalno ove reckice i stepenice, kojih 120fps, koje gluposti.
Pa da poredi ti CRT i TFT monitor sa 1080p slobodno. Ovaj moj monitor je kada se pojavio bio najtrazeniji u toj klasi, nestao je jedva sam ga nasao u nekoj maloj radnjici. Cena je bila jedna prva tura je tako planula da su drugu digli za 50% I ta je nestala ja kada sam zvao nasao sam u nekoj maloj radnji po staroj ceni bojao sam se da nije vracen neki da nema mrtvi piksel, rekao je skroz je neotpakovan fabricki, imam 3 komada ako oni imaju mrtve piksele druge neces naci gledao covek u komp kod dobavljaca.
Pre jedno 4 god je on bio aktuelan i sada mi ne treba drugi dok se ne zavrsi masina za naredne 5 god sto se tice procesora i ploce i naredne 3 sto se tice grafike, onda dolazi tastatura a posle toga je monitor koji ce se verovatno cekati par meseci jer znam sta uzimam, bice Titan X u obliku monitora, isto za narednih 5-6 god, ali toga nema sada jos niti je gamerska cisto glupost nabudzena i preskupa zbog NVIDIA G-Sync.
Do pre neki dan su dežurni harmonikaši ovaj entuzijasti svirali o NAJMANJE 50% ubrzanju u odnosu na GTX980... I to na osnovu svog iskustva... A po ovim testovim ispade maksimum 30% i to u sintetici... A to realno znači ~20% u igrama...
Što je babi milo to joj se i snilo... Po ko zna koji put...
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Sta pricas da je malo, karta dosla do par stotina poena pred R9-295X Ejjjjjj. To ce EVGA anulirati. To se vec zna u svetu grafickih karti kada NVIDIA fali malo musterije odmah znaju da ce to EVGA da se pobrine da dobijes u paketu nadoknadjeno jos 15-20$. I eto ti. Ja koliko sam gledao moja Titan Black 10.000, GTX980 referentna 12.500, moja GTX780Ti nabrijana EVGA KP 13.500, EVGA GTX980 KP 14.500, referentni Titan X 17.500 znaci EVGA 19.000-19.500 iz kutije. Pa vi vidite. Titan Black referentni 10.000, klokovana EVGA TITAN X oko 19.000. MALO? Pa nece vlasnik GTX980 da je kupuje, oni obicno kupuju mladje cipove. Ako se ne pojavi neko da prodaje 5960X ozbiljno ja se mislim da odradim upgrade na TITAN X, pa kada se pojavi Skylake Extreme da onda kupim procesor jeftinije.
Koga zabole za sintetiku!? Takođe koga zabole za tvoje SF planove o kupovini ultra skupih komponenti za potpis po sajtovima. Smaraš u svakom postu jednom te istom pričom.
Pa kako da je ocenim sem sintetikom. Kada sam ja igrao Crysis 3 i Far Cry 3 na GTX780 i kada su se pojavili rezultati GTX780Ti i posle kada sam instalirao GTX780Ti pojacanje je bilo otprilike toliko koliko sam i video po sintetickim testovima. Do tada sam osecao da su to veoma zahtevne igre i zajebane a odjednom ih je GTX780Ti cistio bez problema, fps gde je opadao vise nije, gde je grafika imala 80C sada je imala 70C jer je manje bila zauzeta, gde sam imao problem sa x2 MSAA sada sam mogao na x4 MSAA bez problema i kako sam ja to mogao da znam sem po razlici u testovima. Nekada su to bile igre gde imas 80fps pa opadne na zahtevnim scenama tacno na 40fps, e sada i kada je opadalo bilo je vise od 60fps i Vsync nije registrovao nista. Sada otprilike u igri jacine Crysis 3 znam koliko donosi 3000-4000 Firestrike Graphics poena. Tako sam saznao u otprilike 5-6% gore dole. Kako da znam to sto mi kaze neko, sto kaze neki AMDovac, sto kaze neka dobro ili lose optimizovana igra, pa ne testiraju u 30 igara. Razlika u sintetickim testovima je meni kazala da tu ima performansi tacno koliko mi fali, tako je i bilo. Ako kazete da GTX970 je tako dobar i da dobro skalira, zamislite onda sta radi pun cip GTX980 a sta radi tek cip za klasu jaci sa tri puta vise video memorije. On je za bogate prva opcija dugorocna za SLI posle Titan Black. Nista bogati ljudi nisu imali drugo a da kazu ajde kupicemo dve ali necemo da nista zafali naredne 2-3 god, ni performanse ni memorija. Nemas drugo samo Titan Black i Titan X. Jedino da se GM210 pojavi. Sve drugo ogranicenje je na vidiku i tu blizu moguce i zavisi od proizvodjaca igara jer konzola ima duplo vise memorije, jedino ovo nema sanse da nestane ili Titan Black. To je opcija kao sto je X79 bila dugo dobra i jos je i kao sto je X99 tako je ovo. Sve ove grafike se zadrze 2 god i to je to, ali ovo mozes da igras godinama ako iskljucis filtere posle. Mozes za 2 god da kupis drugu opet ce biti dosta memorije, kada totalno opadne cena.
Pa u tome i jeste sustina da svaka strana zelena ili crvena sa novom generacijom svojih proizvoda digne performanse za 20% u odnosu na konkurenciju...
Jedino je pitanje kako to entuzijasti prikazuju... elem kad je u piutanju njihova omiljena robna marka onda se to velica kao vrhunska tehnologija i napredak a kad je u pitanju konkurencija onda je to JEDVA 20%...
Odavno nije vidjeno dizanje performansi za 50% izmedju dve generacije IT proizvoda...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
:: :: Do pre neki dan su dežurni harmonikaši ovaj entuzijasti svirali o NAJMANJE 50% ubrzanju u odnosu na GTX980... :: I to na osnovu svog iskustva... A po ovim testovim ispade maksimum 30% i to u sintetici... A to realno znači ~20% u igrama... :: :: Što je babi milo to joj se i snilo... Po ko zna koji put... :: :: :: DaSickSystem :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.