Brate, tema je bila tako dobra, ne znam cemu brisanje. Ne bih da se zameram adminima, samo sam hteo da se nasalim, jedino bi cika Wladi skodilo.
U principu nisam se samo ja ponovio, podelio sam sa kolegama predmete koji su bili u neposrednom dodiru sa tako dobrom Evga GTX 980 Kingpin. Videlo se lepo kako ja to raspakujem, i sve je bilo u redu. Moguce da sam ujeo za srce cika Wladu, ne samo kartom, neko i mojom predobrom babom, koju on moguce da nema vise, pa se rastuzio.
Sve u svemu i dalje stojim iza toga da se klokuje kao svinja, da je brza od Titan black X stock i da su dva napajanja od 550w bolja nego jedno od kiloWatt. :D
Malo smeha ne skodi, ako sam nekog uvredio od ostalih, izvinjavam se.
Covek kupio napajanje vi odmah mene, covek kupio kartu vi opet mene. Sta vam je ljudi. Kod sebe imam para tacno za Titan X, nije problem uopste ako mi se svidi nesto da platim. Da dobijem srcku od mladog cipa kada je stariji najavljen ne mogu. Ja nemam neku potrebu da za 3 meseca igram GTX980 K|NGP|N koji platim 800e da mi je karta stara 3 meseca a da na njihovom sajtu gledam u GM200 K|NGP|N koji kosta toliko. Kakav bi to bio osecaj, za mene mnogo los. POLAKO. KADA MI SE SVIDI NESTO BAS KUPICU. ZNATE VI DA JA NISAM POLUDEO NI ZA GK104. ALI ONE KOJE KORISTE ZA TESLA, PRETVORENE U GAMING, KLOKOVANE, NABUDZENE E TO VEC BUDU NEKO ZICKANJE U SRCU, A CISTO SUMNJAM DA JE NEKO OVDE DAO 850E ZA 980. SADA PRED TITAN X. JA NEKAKO BI LAKSE POVEROVAO DA TAJ NEKO HOCE DA SKUPI JOS 150-200 PA DA ZGUZI NEKI TITAN X.
ONO KAO NEKI SRBIN UMESTO 550E DAO 850E ZA GTX980. XAXAXA
NAPRAVIO BI TAKVU REKLAMU ZA ASUS I ROG, KAKO BI TO DOBRO IZGLEDALO. E SADA DA NEKO PLATI 200-300E MANJE ZA GTX980 NEGO OVO PA TO MI NEKAKO SE NE POKLAPA SA SRPSKIM MENTALITETOM, IMALI SU ONI MNOGO BOLJIH PRILIKA, JEFTINIJIH, KADA NIJE BILO U NAJAVI NISTA NOVO, DA UZMU EVGA CLASSIFIED. RECIMO GTX780TI CLASSIFIED 720E U EVROPI A ASUS REFERENTNA GTX780TI 719E U BEOGRADU PA STO NISU.
AJMO SPACE MASTERU PONUDI NEKI PROCESOR I PLOCU DA SKLAPAMO TO VEC JEDNOM A LAKO CEMO ZA GRAFU.
Kutija za naseg Kutu. Slazem se. Bolju kutiju nisam video. Svaka im cast. Svaka cast nVidia-i, pazi na svaki detalj. Ne pakuje svoje karte u reciklirani karton od jaja kao AMD :D
Ovde je i kutija elitna, ma sve kako treba u kvalitetu. Karton u kvalitetu haha.
To macane. Ja im kazem u prosloj temi, poceli se otimaju oko kutije, ja reko kutija za Kutu! Ali obrisase zli ljudi. Mora da su oni iz Asusa opet dosli i poceli zavode neki kao red po forumu. Pravda za EVGA.
@ Wlada :: Nema nema tog lekara... TITAN X I 5960X LECE KAO ASUS. :: DODIRNI ME SVETI COVECE..... XEXEX
Ispravih :-)
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Kutija za naseg Kutu. Slazem se. Bolju kutiju nisam video :: Svaka im cast. Svaka cast nVidia-i, pazi na svaki detalj. Ne pakuje svoje karte u reciklirani karton od jaja kao AMD :D :: :: Ovde je i kutija elitna, ma sve kako treba u kvalitetu. Karton u kvalitetu haha :: :: Maki8=Milos1975=Gonjavac :: ::
Nista, prodacu onda i gtx 970 i 980 pa da uzmem i ja jednu titan black X, da ne budem glup! :(
Kuti je vec dobio kutiju, kao oblak udobnu! :D
Vlado kad vec imas tolike pare, uzmi neki foto aparat da nam dokazes da imas to sto mastas. Ja sam okacio bio klip kako raspakujem Evgicu, neprocenjivo iskustvo! Brat Vodos me snimao!
A ja sam znate lud, ne znam kako se kupuje ta karta i kada ih ima i gde i ko moze da se prijavi za njih i sta mora da ima na profilu. Da ste za bilo koju drugu rekli pa i ajde, ali registrovan Classified produkt, 300-350e vise od drugih GTX980 malo je teze to za vas da neko ko nije bas fan plati to. Pogotovu kada znam da vi gledate svaki dinar i da 200e jeftinije imate kartu sa 25MHz nizim klokom kod EVGA za koju vam ne treba registrovane EVGA Classified produkt da se prijavite.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.