Pozdrav svima. Na monitoru mi se pojavljuje crvena vertikalna linija sirine oko 1-2mm.Nema pravila kad se pojavi. Nekad cim upalim komp pa posle 5 minuta nestane, nekad u igrici pa bude tu konstantno.Onda ga malo okrenem levo-desno i gore dole pa nestane, pa se opet pojavi Sada sam pritisnuo ``rub`` iznad te crte i nestala je. Kad sam probao da uradim screenshoot ona se nije videla na slici. Jel moguce iz gore navedenog zakljuciti da monitor ``riknjava``. Monitor je BENQ FP71G+. Uzet je polovan samo da sluzi dok ne uzmem novi. Ovo pitam jer ovih dana planiram da uzmem monitor pa i da se ne zeznem da uzmem novi monitor ,a da je ustvari problem u grafickoj. Svaka je pomoc dobrodosla. Ako sam propustio neku bitnu informaciju vi pitajte :) Hvala unapred...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.