Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
EVGA GTX960 SSC ACX 2.0 4GB
STRANA 1 OD 2  
Classy EVGA GTX960 SSC ACX 2.0 4GB 04.03.2015. 10:55 T60659

status: user
broj poruka: 546
Po mnogima bice jedna od najtrazenijih karata. Zna se da GTX960 ima graficku moc za igrice bez filtera, ali se isto tako zna da je 2GB budalastina. Zato postoji opcija sa 4GB koju ce vam drugari uskoro moci dobaviti iz Madjarske po cenama kod kojih kod nas kostaju GTX960 2GB ili manje.

Karta dolazi sa visokim klokom, ventilator se pali na 60C, ima reinforcement baseplate koji hladi memoriju i VRM i sluzi za cvrstinu PCB i onemogucava krivljenje kako PCBa tako i PCI-E slota. Model sa 2GB ove karte u reviziji je radio na 70C sa samo 10% brzine okretanja ventilatora.

http://www.evga.com/articles/00914/EVGA-GeForce-GTX-960-4GB/

Pored postojeca 4 modela sa 2GB, dolaze i 3 modela sa 4GB od kojih ce najveci imati bazni klok od 1305MHz a realni oko 1400MHz i zvace se EVGA GTX960 FTW.
Svi modeli imaju EVGA PCB.

Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100)
EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4GB
EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classified
Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster Z
EVGA SuperNOVA 1200 P2
CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil9
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dejzan Re: EVGA GTX960 SSC ACX 2.0 4GB 04.03.2015. 11:25 #585487

broj poruka: 3730
Dzabe sve to kad nije 4GB vec 3.5GB i na prste da nabrojis naslove koji traze preko 2GB ..

Intel I5 4670K +CoolerMaster Evo 212
Motherboard Asus Maximus Hero 6
GPU 770 GTX Asus Direct CU II OC
SSD 128 Samsung Evo Pro
Memory Kingston HyperX 2400 Mhz
LC power Archangle 850 W

:: Po mnogima bice jedna od najtrazenijih karata. Zna se da GTX960 ima graficku moc za igrice bez filtera, ali se isto tako zna da je 2GB budalastina. Zato postoji opcija sa 4GB koju ce vam drugari uskoro moci dobaviti iz Madjarske po cenama kod kojih kod nas kostaju GTX960 2GB ili manje
::
:: Karta dolazi sa visokim klokom, ventilator se pali na 60C, ima reinforcement baseplate koji hladi memoriju i VRM i sluzi za cvrstinu PCB i onemogucava krivljenje kako PCBa tako i PCI-E slota. Model sa 2GB ove karte u reviziji je radio na 70C sa samo 10% brzine okretanja ventilatora.
:: http://www.evga.com/articles/00914/EVGA-GeForce-GTX-960-4GB
:: Pored postojeca 4 modela sa 2GB, dolaze i 3 modela sa 4GB od kojih ce najveci imati bazni klok od 1305MHz a realni oko 1400MHz i zvace se EVGA GTX960 FTW.
:: Svi modeli imaju EVGA PCB.
:: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100
:: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G
:: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie
:: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster
:: EVGA SuperNOVA 1200 P
:: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil
Classy .... 04.03.2015. 11:33 #585488

Sta na prste nabrojis, pa Battlefield 4 obican na 1080p trazi 2.3GB.
Karta snage GTX780Ti ima i po 150fps. Znaci GTX960 sa 2GB bi imala 50fps i ozbiljno zakucavanje zbog memorije. Ona sa 4GB ako iskljuci filtere koji nece promeniti memoriju mnogo i ostavi teksturu koja je bitna i zahteva memoriju ce imati 60fps bez laga na karti od 3-3.5GB. Slazem se da na prste mozes da nabrojis karte koje koriste 3.5-4GB, ali od 2 do 3GB vec ih ima. A taj mucenik nece cekati igricu koja se pojavi na zimu da igra sa kartom koju kupi za 3 god nego ovom sada sto je kupio i prestanite da vise pricate o onome sto ne znate. Ili placajte isto a dobite manje i cutite i trpite kako prilici Srbima i smanjujte teksturu na low i medium. Te karte ipak kostaju 200-230e i ljudi za te pare sigurno nece da igraju samo ono sto je do sada izaslo a vec ima mnogo igrica sa 2.3, 2.1, 2.6, 2.8GB zauzeca memorije sve igrive fino sa GTX960 da ima memorije. I karta sa 2GB ne pomahnita na 2.0GB nego na 1.8 - 1.9GB igranka pocinje.

Ja sam znao da ce NVIDIA to da uradi, ali nisam znao da ce tako brzo poceti odobrenja za 4GB. Mislio sam da ce izbaciti GTX960 Ti neki ublazeni GTX970 kao. Ali eto vidis morali su oni da uvuku ljude u 2GB i danas vidim vec pitanje iz Nemacke kada ce poceti EVGA da daje step-up. Dotle Azija je uplivala u 2GB pa ce prodavati pred kraj godine da kupuju novu NVIDIA. Kada se uvere u ovo sto im pricam i sami. Samo da se ne zale da su krivi driveri, igrica, itd.

ALI ODAVNO SE ZNA KO JE GLAVNA NVIDIA I KO KOSI A KO NIZAK KLOK NOSI.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Gonjavac GTX960 4GB 04.03.2015. 13:16 #585493

broj poruka: 573
Koliko stvarno ima memorije 2,75 GB hihihihih XD
FAILLLLLL!!!!
DAUM=TRAUM=CRVENO=BIK

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vodos @ Wlada 04.03.2015. 13:19 #585495

broj poruka: 864
izvini, ekskjuzmi bre..
Jer ti pratis uopste sta pises ?
Pa kakve veze ima jos 1,5 GB (ili 2) kad je cip slab ?
Sta da iskljucujes filtere ? Pa sta onda igras ?
Karta treba da ostane bas takva kakva jeste, sa 2GB i da kosta do 200 evra.
Nvidia bi trebalo da izbaci neki 960Ti i ONDA da doda jos tih 1.5 GB.
To onda ima logike.
Ovako, tvoja teorija pada u vodu...

I da, sta mislis koliko ce da kosta ta EVGA 960 sa 4GB ?

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dantes slaba je ovo karta ne treba njoj 4 GB 04.03.2015. 13:52 #585500

broj poruka: 492
sasvim je dosta tih 2GB sto ima jer ko hoce dobru grafu taj ce da otkine pare za gtx 970 iz madzarske a ne gtx 960 bez obzira ko je pravio tu kartu. za ozbiljan gaming 1080p+ultra + nesto AA sve ispod 970 u 900 seriji ne dolazi u obzir bar ja znam da je necu kupiti pre 970 ke

GPU History:
NvidiaMX440
Club 3D9250
Foxconn7600GT
MSI9600GT
MSI GTX660Ti PE OC
GPU Future:
https://www.youtube.com/watch?v=He9-p7f3DEA<

JovanZ Da gasim filtere?!? 04.03.2015. 14:26 #585505

broj poruka: 3008
To ne, izvini molim te.
zerocool55 re 04.03.2015. 14:33 #585507

broj poruka: 1131
Hehhe

http://www.dodaj.rs/f/1w/Ta/38TkyVio/halobing241x169.jpg

Bobi4ever Wladina filozofija 04.03.2015. 14:47 #585511

broj poruka: 4879

Dati 250+ €ura za kartu i gasiti filtere zarad igrivog fps-a...

Fail again...
vladats Kartica za veverice 04.03.2015. 14:52 #585514

broj poruka: 4537

R9 270x 4gb. jeftinija mnogo a isti posao zavrsava.

Ko ce pametan ovo da kupi ? Tik i Tak ?????????

Classy Haaa Haaa 04.03.2015. 15:25 #585523

Koje ste vi budale, Auuuuu pa vi ste susta suprotnost sveta.
Znaci oni od najave GTX960 pisu da je ta karta nista bez 4GB.
I ja mislim isto tako. I sada ce pametni da kupe i da imaju normalnu video memoriju.
Pa da li si ti Bobi normalan, jer znas koliko kosta GTX980. Jer znas da GTX980 i moja karta koje imaju slicni fps ne mogu da podrze sve filtere u svim igrama na 1080p.
Odavno se zna da su najaca filter setovanja na nekim igrama rezervisana za dual premium karte inace ko bi ih kupovao i zasto.
Ti pricas za GTX960 i filtere, pa ljudi sa GTX970 u nekim igrama moraju da smanjuju filtere. Kojih bre 200e, pa sa 500e ne mozes da uzivas u filterima skroz. Nego placamo premium karte po 700-750e da bi igrali na x4 MSAA malo duze. Igra na x2 dobija 25% fps, na iskljucenim dobija i po 50% vise fps na high end kartama. Poliranje tih ivica je nesto graficki najzahtevnije i najzajebanije i ti pominjes to za GTX960. Pa ljudi sa srednjom klasom i mnogi cak sa visim klasama smatraju za off filtere kao nesto normalno a ti kazes Pa zasto ljudi kupuju GTX960 da gase filtere. Pa eto da bi imali 60 fps a 40. Ali to nema takvog uticaja na memoriju uopste, tekstura, senke, i ostallo je ono sto ce bez razloga morati da se smanjuje ne zbog GPU performansi nego zbog memorije. Filteri na GTX960 nisu problem oni mora na off ili 10fps u nekim igrama.
Mogu da ih ukljuce u Alan Wake, ili tako nesto. Starije verzije COD, Borlderlands 1 o 2.
Sta mislite zasto su je izbacili, PA ZBOG ZAMERKI DA JE MALO MEMORIJE OD STRANE IT COMMUNITA SIROM SVETA.
Nije ni cudo sto ste jedna od najmazohistickijih nacija.
Kupite sa 2GB, XAXAXAXA.... Pa imate citavih 400MB preko moje stare GTX580.
Cak i GTX580 Classified Made IN 2011 ima vise memorije. Naigrajte se srecno vam bilo.
Mogu da ubacim GTX580 da vam simuliram uticaj memorije, sta to je samo 400MB vise do pocetka mucanja.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

djokosrb Pa da 04.03.2015. 15:32 #585527

broj poruka: 6876
Ostatak sveta cine idioti,a ti si pametan.Pa da,logicno.
Nego sta bi sa onih 500 jura za cpu,dala mama ili si ti dao necijoj mami(babi),znas vec sta?

Dete Partizana

Classy .... 04.03.2015. 15:35 #585528

Pa da a oni su u ovoj uredjenoj, sredjenoj i briznoj zemlji, svu svoju pamet su ulozili da je srede zadnjih 30 god da bude sto bolja svetu i njima, sto bogatija, sto miroljubivija itd. Komedija.
Bice najveca fora kada NVIDIA napravi da na ovoj karti memorija radi kao na GTX980.
E to bi bio show onda. Tada bi oni koji povezu u SLI za 400-450e jebali vlasnike GTX970 potpuno.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Vodos Re: Haaa Haaa 04.03.2015. 15:39 #585529

broj poruka: 864
Neverovatno.

Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
vladats @djokosrb 04.03.2015. 15:42 #585530

Opet keva placa pola Wladinih racuna od bedne penzije a on talasa po forumima.
Drugu polovinu placa Teca posto je on radno nesposoban,ustvari zna samo da igra igrice.
Keva se pomirila sa sudbinom,bolje da se igra dete nego da se puca u venu.
Teca polako dize ruke od propalog slucaja.

Ako Wlado kupi sta ti je srcu drago samo nestani sa ovog foruma.
Kupices 5960x za 500 evra i EVGA 980 ali juce.
Samo sanjaj i tako nastavi.Pa ti klosaru kupujes kablove za napajanje 5 godina a kamo li ozbiljne stvari.

Ajde sad zovi mamu,izjadaj se pa ponovo na Berzu.Ovaj forum sta trpi to je cudo.

djokosrb To sto forum trpi,to je jedna stvar 04.03.2015. 15:58 #585532

Druga stvar,cija je ova prva direktna posledica,je da niko od moderatora nema nameru nista da preduzme.Boli ih penja,lova se sliva,realno.

Dete Partizana

Classy .... 04.03.2015. 16:13 #585534

Budalo luda, ja nemam tecu vec 20 godina.
Ti si bolestan. Koje ti lazi i izmisljotine pricas, kevi ostaje manje od pola penzije kada plati svoje racune idiote. A moji su daleko veci. Ti balezgas izmisljotine, verovatno preslikane iz svog zivota ili nekog podstanara koga imas u glavi.
Samo cekam kada ces da podignes iz groba nekog clana moje familije koji lezi u zemlji vise od 10 god i optuzis me da sam trosak mrtvaku. Ti si bolestan.
Ako neko hoce da plati moje racune ja rado prihvatam tog finansijera.

Cenzuriste istinu, Cenzurisite istinu, Cenzuriste istinu, podesecas me na to. To kazem ovom ispod tebe.
Meni je potpuno jasno odakle je potekla Rusko Srpska kritika kada se pravednici mesaju u zivote civila druge zemlje. Ali morate shvatiti da neko ne tolerise izivljavanje i represiju na civilima bilo gde na planeti zemlji. I kao sto ce zagadjenja iz Sibira na mestima gde Rusi i njihovi siroti lose placeni najamnici vade plin dok kompanije odbijaju ulaganja i da primene savremene ekoloske mere nego to rade kao pre 50 god bez ikakve paznje na bezbednost radnika i ocuvanje prirodne okoline i isto kako ce taj smog da utice i na ljude u svim zemljama sveta isto tako ce i NATO cizma da utice i gazi represivce u svim rezimima bez obzira sto oni vide tu neku granicu dokle im je dozvoljeno da maltretiraju svoje civile i krse im ljudska prava. Politika kritike nametanja demokratije i ukidanja diktature potice od represivaca i od njihovog straha da ce i oni doci na red, biti ekonomski oslabljeni, unisteni bolestima koje razjedaju omladinu, sterilisani a onda pokoreni.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

vladats Wlado 04.03.2015. 16:25 #585536

Tecin vozac ti je dovozio iz Slovenije i Hrvatske metadon.Uz to i ponesto od komponenti.Nisi ti toliko blesav da placas ovde nesto x2 skuplje.

Postoji ovde na forumu jedna grupica ljudi koja dovozi od preko komponente za PC.i samo slika.

Sutra su vec kod kupaca koji se ne eksponiraju po forumima.

Naravno,te komponente hvale u nebesa kao bogom dane i polako sire mrezu prodaje.

Za tvoj komentar samo mogu reci WTF ti pricas ?

Classy .... 04.03.2015. 16:43 #585542

Molim, molim, ti si bolestan, meni teca niti je vozac niti je seo u kamion. Budalo jedna kada bi znao koliko ne znas sta pricas ni ti a i verovatno administrator vide da to nema veze sa istinom sto govorisi. Kakva grupica na forumu. Ti imas grupice u glavi, iste kakve si lupetao da je u USA sredina vafera a u svetu krajevi. Ti si gori od lordace, ali najozbiljnije mislim, evo svega mi na svetu nemas pojma sta govoris. 1 rec iz tvoje price nije istina. 1 rec, ne istina, nego ni blizu istine.
Ne ne postoji ovde na forumu jedna grupica koja donosi komponente, one su po celoj Srbiji, hiljade ljudi i ne samo komponente za PC, nego kola, delove za kola, delove za avione privatne, delove za masine za firme, za sta hoces. Hoces da kazes da ovde na forum dolazi neko i hvali komponente od preko kao bogom dane da bi prodao.
Pa ti si lud, oni ne moraju nista da hvale, to njima nije potrebno, svo hvaljenje i sav posao su obavili lanci prodaja u Srbiji i njihove cene jer ja da kupim u prodavnicu u Srbiji procesor ja sam 60e u minisu. Takvome ko ti procesor koji kosta 420E proda za 340e ne treba hvaljenje. Tu nema sta da se hvali, ceo posao obavi cena budalo i performanse, specifikacije, izgled, visina kloka, itd. Citaj malo pa onda dodji da kukas u ime neko od nasih firmi. I to nisu nikave tajne grupe to su ljudi koji rade i imaju tal sa drzavamo jer niko nece da placa 1600e grafiku Srbendi koji bojkotuje AMD snizenje nego ce da uveze za 600 i nema sta da to iko hvali. EVGA Classified nije potrebno da hvali niko, dovoljno je da ode na overclock.net. Dovoljno je da sam mogao da kupim ASUS referentnu za 720 i kartu koja u svetu kosta 200e vise od tog ASUSa ja platio 760E. Sta mislis koliko je onda preplacen ASUS. Hoces dalje, hoces dalje... Pa sta ima da hvali onaj robu i slika kada prodaje GTX980 referentnu za 550e a ASUS prodavao za 800e tog momenta.

Trebao sam da znam da si iz neke firme koja napucava cene ali nasao si pogresnu osobu da diskreditujes. Prvo sto nemam veze ni sa kim ko uvozi nego im i sam rado placam i placacu i dalje sve dok se cene i izbor ne izjednaci i sve dok se 2015 ne sprovedu reforme za pridruzivanje i zemlja natera da trgovinu sa EU dovede na isti nivo jer bez toga nos nece promoliti u EU a ako bude okusala da skrene sa puta bice suocena sa padom izvoza za 10-15 puta i finansiskim krahom potpunim.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

djokosrb Nije on lud 04.03.2015. 16:46 #585543

Mi smo,sto citamo i stavljamo postove. :)

Dete Partizana

Classy .... 04.03.2015. 16:49 #585545

Drugo narodu je dojadilo vise to sto pokusavaju prodavnice nase da urade nece vam proci niti je igde ikome proslo. Evo ja prvi videli ste da narod prestaje da kupuje zbog toga sto nece da se zajebava sa odbijenim reklamacijama pokvarenih stvari. Koje hvaljenje treba EVGA kada je reklamacija iz minhena bile zavrsena za 15 dana budalo, Za 30h je covek iz UPSa trceci uz stepenice nasmejan doneo novo novcijato koje sam ja izabrao a coveka su odbili u Srbiji da mu zamene CORSAIR. Koja grupica pokvarenjaka samop pokusava da im upropasti orobljavanje Srba, jeli. Pokvarena EVGA i njen otpad. Pljackaju Srpski narod. Odbijaju garancije, zalimo se Evropskoj komisiji, roba sirok izbor memorija i ventilatora, cene cool. Ej bre svaki proizvod je najmanje 50e vise preko cele zarade. Znaci ko to uzima? Ali morate da znate da vlast pokvarena uvek radi na 2 strane i nesredjena domaca ekonomija omogucava pljackanje naroda od strane domacih trgovaca za budzet, a za svoje licne potrebe siva ekonomija. Ali Srpski prodavci bi samo oni, e pa ne moze, za to mora sredjena vlast, ukidanje carine, kazna za svakog ko digne i ne spusti cenu kada treba, itd.
Najgore za domace trgovce bi bilo da sve stane. Jel tada bi mnogi seli u kola svake 3 god kupili ceo komp i platili carinu. Ovako evo ogrebace se da prodaju Rampage 5 Extreme. Da ja ne donosim memoriju sa strane koja mi treba, da ne nabavim procesor jeftinije, pa onda ne bi ni to prodali.
Ne shvatate da je na vlasti rezim takav kome je plan da vam prica u oci dok gladujete da je sve u redu. Jer Srbija nema bolje, ima lopove dibidus i ima ovakve. Ja vam kazem jedina sansa je otvoreno pismo Evropskoj komisiji da postanemo protektorat i da glasamo za strance da nam budu predsednici, ministri, guverenri. Za 6 meseci ce sve da proradi i profunkcionise.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Classy .... 04.03.2015. 17:02 #585548

Mene su ovde napadali da ne slikam nista posto nemama fotoaparat, to mi je nekako uvek bila bezveze zenska zanimacija. Ti napadas da radim za grupe koje donose hardware iz inostranstva i slikaju i prodaju. Malo si se presao, ne vidis da takvih ovde nema a da ih narod ocajnicki trazi.
Takvi za godinu dana mogu da postanu bogatiji nego gigatron a da domaca IT scena bude za III nivoa vise nego na dnu gde su ih doveli domaci IT prodavci.

Da je ovo u Albaniji ili Hrvatskoj ovako vec bi zaljubljenici u IT opremu bili ispred Ministarstva i pred novinarima i sa jasnim zahtevima da se sredi stanje i protesnim pismom onom Evropskom kurcu za pridruzivanje da se Srpski izvoz tretira onako kako Srbija tretira uvoz i da ne dobijaju olaksice dok uvoz nama ne bude olaksan, jer nam ne omogucava Evropske standarde u trgovini sa inostranstvom dostojne kandidata za EU.
I da se to primeni i na poljoprivredu i prehrambenu industriju, i da se stanje u saveznoj upravi carini gde se ne zna ni ko pije ni ko placa sredi jer su direktna prepreka da Evrpski budzet od koga Srbija ima koristi isto se uvecava i sa nasom kupovinom.
Srbija hoce sve olaksice na izvoz a da oteza uvoz i na njemu zaradi bolesno. Pa ne moze.
Stotine hiljada artikala godisnje Evropa ne proda zahvaljujuci Srbiji, Srpskoj politici i Saveznoj Upravi Carina, gubici su stotine miliona evra.
I to treba napisati i NVIDIA i Samsung i CORSAIR i EVGA i LG i svim vecim IT Proizvodjacima kojih ima i nema u Srbiji da je Srbija krivac glavni sto njihova roba iz velikih Evropskih lanaca ne dolazi u Srbiju ili dolazi u 50 puta manjoj kolicini nego sto bi moglo. Pa da vidis kada Samsung ili neko veci nasedne na glavu Evropskoj skupstini u vezi Srbije.
Ispisati da Srpski odmetnici i njihove alave velikoprodaje i maloprodaje ne zele da ucestvuju u smanjenju cena ponudjene celom svetu i da se roba vraca, unistava jer se za nju traze nerealne pare i stoji.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

Classy .... 04.03.2015. 17:22 #585553

Majke mi, da nema uvoznika koji donose po izboru svake 2-3 god Madjarska ili Austrija.
Kola a pored na sedistu kompijuter kuciste, vezano pojasom do suvozaca, evo moji papiri, papiri za gospodina do mene. I cao zdravo. Sklopljen ceo sa komponentama instaliranim i probanim tamo.
IT prodavci nisu bas bistri oni ne vide da ce ih drzava uvuci u takvo stanje da od njih uzima poreze i marze a da nama napravi opciju da nam je jeftinije ako platimo carinu. Na taj nacin ce lapati na obe strane a oni ce da propadaju.

EVGA SuperNOVA 1200 P2

SkyFire ... 04.03.2015. 18:25 #585570

broj poruka: 18472
@Djole

Sta je to penja? :D
djokosrb re:.... 04.03.2015. 18:35 #585572

Ono sto ti volis najvise na svetu,dobro,mozda iza GeForce-a :)

Dete Partizana

SkyFire ... 04.03.2015. 18:43 #585575

broj poruka: 18472
Djole evo ja cu biti veoma velikodusan da ti to dam sa zadovoljstvom :)
Verujem da ces uzivati :D
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60380. Broj poslatih odgovora: 647256.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs