Ne zaboravi da registrujes. Odlicno napajanje, cekamo da EVGA Europe dobije crvene i crne kablove. samo plavi i beli ostali. Ja se prijavio na Notify me i zalio sam se, pobesneo kakav je to nacin Evropa ne dobija nista od robe a ljudi traze. Vise od pola mojih tema se ne odnosi na EVGA, sta pricate. Objasni drugima kako da naruce ako hoce, da posle uzmu kablove i to je to. Dobra platforma, sta kazes na pakovanje ovako iskreno.
:: Ne zaboravi da registrujes. :: Odlicno napajanje, cekamo da EVGA Europe dobije crvene i crne kablove. samo plavi i beli ostali. Ja se prijavio na Notify me i zalio sam se, pobesneo kakav je to nacin Evropa ne dobija nista od robe a ljudi traze :: Vise od pola mojih tema se ne odnosi na EVGA, sta pricate :: Objasni drugima kako da naruce ako hoce, da posle uzmu kablove i to je to :: Dobra platforma, sta kazes na pakovanje ovako iskreno :: :: :: Intel® i7-3770K (4.5GHz + H100 :: EVGA Z77 FTW + Dominator Platinum 1866 2x4G :: EVGA GTX780Ti K|NGP|N Classifie :: Force GT 120 - WD500AAKS - Sound Blaster :: EVGA SuperNOVA 1200 P :: CORSAIR Obsidian 650D - http://valid.canardpc.com/kyvil :: :: ::
registrovao sam proizvod. Sto se tice pakovanja meni to ne igra neku ulogu(jeste bitno ali i ne), za mene merak je uzeti novu komponentu a lepo je imati nesto sto se ovde ne nabalja tako lako(ali ni to nije bitno).
Sto se tice kupovine ko je spreman da rizikuje tu je KP a ja sam uzeo od fante(ko prati KP zna o kome je rec) iz NS - inace preporuka za fantu, porucio sam preko KP otisao licno u NS preuzeo robu i tad platio.
Nego, nije mi jasno kakva je ovo tekstura na napajanju(metalni oklop - vidim da nesto slicno gura i enermax revolution) , to je neki hit ili ima nekakvu funkciju ?
Ma tako je napravljeno, anti scratch farba. Ima je i Seasonic i Enermax, Seasonic fura glatku, Enermax bas rapavu, ovo je nesto izmedju. Jesi video nekada CORSAIR AX seriju kada pogledas pod uglom kod ljudi koji premestaju vise sve se vide sitne ogrebotinice, Samo se pod jednim uglom vidi na svetlu. E ovo je da se to izbegne jer ljudi neki ga premestaju i po 10-20 puta u toku koriscenja. Ja sam prepoznao GS I PS seriju novu od EVGA da radi Seasonic po konektorima. Ali meni je bolja ova Superflower serija jer je duza garancija i ima kablove dostupne.
Idu lepi kablovi uz napajanje, crne zice skroz, 24 pin je ostavljena zica duza onako kao pre Enermax sto je imao pre sleeva da bude bolje za ljude koji savijaju, koji nemaju angled 24pin, ne vidi se kao grana onako... Pogledajte na sajtu napajanje i kablove koji idu uz njega, videcete kako je uradjen 24pin. ide i onaj Bridge Tool uz napajanje spojena crna i zelena sto je kao paper clip metod za testiranje i jako zgodno kada izbacujes vodu iz tecnog hladjenja kada treba napajanje da radi zbog pumpe a komp da bude ugasen. Ali su i napravljeni kablovi sleeve bez srinka u 4 boje, bela, crna, crvena i plava... Zauzimaju sigurno duplo manje prostora u kompu, laksi su za vezivanje, izgledaju mnogo lepse.
A i ovi fabricki su dobri, veoma cvrsta konekcija i dobra sa SATA uredjajima. Fabricki kablovi su u rangu sa Seasonic Platinum napajanjima, takav je kvalitet mozda i bolji. Da budem iskren za 140-150e koliko je on platio premija. Ne mora da sada kupi sleeve, ali zna da jednostavno to nikada ne mora da radi da jednostavno kupi koju hoce boju.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.