Moze li gf 4 mx 4ooo da podrzi rezoluciju 19`ili 20` tft monitora?Konkretno LG 194wt ili LG 204wt.Oba su WIDE (ako to ima neke veze).Ne za igrice samo za desktop prikaz. Kartica ima DVI.
Sa poslednjim drajverima za MX4000 ce raditi, onim koji pocinju oznakom 7x.xx, dok novije 8 i 9x.xx revizije nece prepoznati MX4000. Medjutim uz poslednje drajvere koji podrzavaju karticu, moras imati i poslednje drajvere za monitor, koji cesto nisu oni koje dobijes uz sam monitor. Konkretno L204WS meni upravo radi na Abitovoj GF3 TI200 sa drajverima za VGA 78.01 i univerzalnim Plug and Play drajverima za monitor. Dakle 99,99% ce i tebi raditi jer imas noviju karticu od moje.
:: Moze samo stavis zadnje drajvere za Nvidiu i radice ti normalno sa boli kojim od ta dva monitor :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.