Da li neko moze da mi kaze mogu da biram izmedju msi i powercolor 8800 GTS 320 mb 320 bita. Msi-jova ima za nijansu malo bolje perfomanse reci mo takt 565mhz a power 517 mhz ali powercolor izgleda meni bar lepse uradjena. Inace iz nemackew su kartice donesene.
:: Da li neko moze da mi kaze mogu da biram izmedju msi i powercolor 8800 GTS 320 mb 320 bita. Msi-jova ima za nijansu malo bolje perfomanse reci mo takt 565mhz a power 517 mhz ali powercolor izgleda meni bar lepse uradjena. Inace iz nemackew su kartice donesene ::
Athlon 5200+ 5 gb 2 hd i to je to nista posebno nije pointofview nego pwercolor i gledao sam na skajpu od brata koji je u nemackoj ta powercolor je u fulu kutija i sve ostalo i mnogo kvalitetno kupljena je u nemackoj a i ova msi. Mda kaze da MSI kad stavi u komp neki put mu se pojavi crna slika na monitoru a komp i dalje radi, rtestartuje ga na dugme i on normalno radi. Da nije do nekog spoja tj kontakta da nije dobar pa da pravi problem. Ja cu uzeti powercolor.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.