ljudi gugl ne pomaze, sve nesto sto nije ono sto mi treba, a to su drajveri za ovu graficku. skinuo sam preko nekog drajvereasy drajver 10-02 legacy-xp 32-64_dd_cc ali pri instalaciji me upozorava da nisu adekvatni i da mogu ostetiti windows, sto mi se i desilo juce, kada mi je jednostavno izbrisao neke sistemske fajlove....Na zvanicnom asusuovom sajtu nisam nasao drajvere za ovu graficku. znaci ako mogu drajveri, pozdav i hvala.
Tebra šta bi sa onim USB add on 1gb gddr 5 za r9 285? Vidim opet imaš osnovnih 2gb...? A obećao si meni da prodaš. Tako si uradio isto i sa Sabba i Senco memorijom. Canero kućište si izgleda vratio Crvenim Kmerima, eto oglasili se na Alibabi. Mislim.... Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Šta da radim sa tobom ? Eto, umrla ona sa 3, pa da je prekrstimo kao čika Dexter kaže. A tebi i dalje voda curi na usta. Pitaj Kmere za preporuku za sljedeće. Za tebe Cube Merlok. A Senco(Sabba ili A-Data) memorija će da se nabavi ponovo, samo da dođu na stanje. Mojne se brineš. Kupuj ti i dalje na Kupujem prodajem.
Tebra šta bi sa onim USB add on 1gb gddr 5 za r9 285? Vidim opet imaš osnovnih 2gb...? A obećao si meni da prodaš. Tako si uradio isto i sa Sabba i Senco memorijom. Canero kućište si izgleda vratio Crvenim Kmerima, eto oglasili se na Alibabi. Mislim.... Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Realnost je da ga svi mi ovde gengbengujemo, ali je isto tako i realnost da je on mazohista koji u tome uziva.
Dok je tako dobro je. U isto vreme uzivamo i cudimo se sta bolestan ljudski mozak moze da smisli i kakvu `virtuelnu` realnost moze da kreira sam za sebe.
Svaka ozbiljna diskusija s njim, na bilo koju temu je i cisto gubljenje vremena, ali zato je sprednja s njim vrhunska .)
Jbg u lazi su kratke noge, lik ima 7 sata diskova na ploci koja ima 6 sata konektora, isto i za 280x sa 3gb vrama...
Al` ajde, necemo da cepidlacimo, nek` je on nama ziv i zdrav i da nas jos dugo zabavlja.
A, pa ne. Imam ja 8 HDD-ova na toj ploči, a ti razmisli kako. Nisam stavio Samsung 840 Evo. Nego, mnogo mi ti spominješ gengbang. Da nisi slučajem kojim sa šišimišem sada ? Ipak je dan zaljubljenih. Zabrnut sam za tvoju guzu da te ne boli. Nek si i ti meni živ i zdrav, samo još nešto pametno da kažeš. Znaš, bilo bi malo neobično sa tvoje strane. Ali, ovdje bi bilo nenormalno dosadno bez likova kao što si ti, Wlada, Zooloo(Voodoo) i Vodos(Voodoo). Prosto, ne znam ni da li bi dolazio na PC Berzu da pogledam. Molim te, kaži nešto pametno i nemoj da sjevaju munje. Lijep je dan. Čao...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.