Od jednom su pocele paralelne tanke crvene linije da se pojavljuju onako trepere nije da smetaju al onako vide se, jel to do monitora ili graficke? Kad prebacim na tv da mi bude desktop tu se ne vidi, a na monitoru se u isto vreme vide...
Hvala
MB Asus P5Q deluxe/XEON E5450 @ 3.0Ghz+CM TX3 noctua/4x2GB Kingston HyperX Black Edition/ Sapphire 7850/WD Black 500gb/Thermaltake V6/ViewSonic 22`/Altec Lansing VS4621
Meni pre jedno šest meseci pojavilo treperenje na ekranu. Na jednbojnim površinama sam uočavao treperenje linije koje igraju. Promenim grafiku, isto...probam drugi monitor isto...promenim kabl nestao problem. support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, Sapphire 280X VaporX, Chieftec modular 750W, puno prašine.
Ako imas kablovski internet, ili TV karticu na koju je zakacen kabl od kablovske, iskljuci ga. Potom probaj ovo sto ti je kolega pajsgudgud predlozio. Ako je i dalje isto odnesi graficku na reklamaciju (ako je pod garancijom) PS. Sve ovo pod pretpostavkom da ti je TV zakacen preko drugog izlaza na grfickoj (HDMI, DVI ili sl.) Ako imas uslova, probaj preko istog izlaza koji koristis za monitor, da povezes TV.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.