Procesor Intel i3-3220 CPU 3.3GHz Ram 8GB Ploca Gigabyte Z77X-D3H rev 1.1 HD 2 TB
i trenutno Ati Radeon 4600 HD kao i stari Samsung SyncMaster 795df (koristim ga u 1024 x 768 rezoluciji)
E sad zena rekla da ce se otvoriti i dati jedno 300 eurica za novu graficku i monitor(mislim neki 22 ili slicno neznam ni sta je trenutno standard za normalne ljude) pa mi treba savjet sta , inace vecinu vremena sam na World Of ..... Worcraft , Tanks ili Ships uz pokoju partiju War Thundera ili Lol-a
Ta graficka je majka za svoju cenu (ako se ne gadis polovnih karti uzmi, ima ih tona sa duplo manjom cenom a sa racunom i garancijom od bar godinu dana)
Monitor je super, ja imam taj model samo 27 inca, svaka preporuka.
Znam da sam malo dosadan , soz zbog toga karticu sam nasao nova za 153 eura samo da provjerim sutra da nije kakva prevara kao i 4 napajanja ali mi treba pomoc koje od ta tri je najbolje posto je cjena od 56 do 61 euro pa nije neka razlika ali nisam siguran radi konektora da neprofulam sto 1- 600W Cooler Master B Series, RS-600-ACABD3-E1 2- 630W Thermaltake Smart SPS-630M Modularno, 14cm fan/80PLUS 3- 730W Thermaltake Smart SPS-730M Modularno, 14cm fan/87%/80PLUS 4- 700W Chieftec GPS-700A8, Full
A i monotor je problem posto VIEWSONIC VA2445-LED izgleda nema u Crnoj Gori da sam trenutno naso pa ako ima neka preporuka jos.
Ok znaci graficku i napajanje sam rijesio ali mi Monitor ostaje problem , prvi predlog za VIEWSONIC VA2445-LED mi je ok ali nemogu monitor da nabavim u Crnoj Gori znaci on otpada pa me interesuje ima li neko jos nekiu slican 22 ili 24 gamersku za predlog.
E sad sam se definitivno smorio , trazio sam na http://www.winwinshop.me i nasao graficku i napajanje i kad sam krenuo naruciti k.... moj nema nego me prodavac uputio na http://www.winwin.rs i da tamo pogledam sta ima i posto ni graficke ni monitora nema smorio sam se. Znaci sad ispocetka moze neki predlog za graf+ monitor+napajanje sa http://www.winwin.rs
Hvala svima na trudu i pomoci oko mene ali nije lako u maloj sredini i smjesnoj Drzavici gdje ima zilion prevaranata nac pomoc a da ti ga ne uvale
Zena bi voljela da nebude ni toliko ali odradicu ja tri puta za jednu noc pa trazit pare ujutru pa se nadam mozda i 10 viska za vitamine :D
Znaci moze koji evric vise ako je dugorocno resenje , posto ja nisam neki HC igrac FPS-ova nepatim od preteranih detalja ali volim da klizi i da nemoram cesto mjenjat.
R9 270 Powercolor TurboDuo 2GB 178evra ViewSonic VA2214S MVA 119evra 600W LC Power LC600H-12 V2.31 41evro U toj radnji nema nista jeftinije ili ja ne mogu da nadjem , a ti bi trebalo malo vise da odradis
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.