Još kad bi nasvirao procesor na jedno 3,8-4 GHz, verovatno ni jačim kartama ne bi bio usko grlo.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
U slucaju da imas neki bolji aftermarket culer mozes komotno da ga dignes na 3.8-4.0 Ghz... Nemoj pokusavati nista sa stock culerom. Tesko djubre su i cuju se kao traktor.
FX-6300 @ 4,4Ghz + TT Contac 29 BP/Asus HD 7950 - DC2T - V2/4x2gb Kingston HyperX/WD 500 gb + 1 TB/Asus M5A97 /LC Power Warmachine X/LC Power LC600H-12/Logitech Cordless Internet PRO/Logitech G3 mouse
Ništa neceš dobiti ako OC procesor. Što se tice odgovora na pitanje ono je malo kompleksnije. Generalno neceš imati problema ali ce se ponekad u nekim igrama javiti (imao sam slican procesor i slicnu grafiku i znam kako je to radilo i imao sam povremeno problema). E sad i procesor i grafika postaju stavke koje ti vec sad ne dozvoljavaju igranje pojedinih igara cak i na minimum podešenjima a u buducnosti ce biti pravilo da su ispod minimuma. Ako misliš da kupiš tu kartu razmisli o nekoj koja ima 2 gb memorije.Ako uzimaš procesor razmisli o nekom drugom tj novijem.
ok hvala svima.. Za Simona, druze ma ovo mi je ok jer samo WOW igram, a AC unity ne bihg nikada ni igrao iskreno, inace kada budem menjao menjacu sve samo cekam da izadje ddr4 i da malo padne cena pa neki core i7, pozdrav.
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
:: ok hvala svima.. Za Simona, druze ma ovo mi je ok jer samo WOW igram, a AC unity ne bihg nikada ni igrao iskreno, inace kada budem menjao menjacu sve samo cekam da izadje ddr4 i da malo padne cena pa neki core i7, pozdrav :: :: ::
imam slično pitanje. Procesor mi je Phenom 2 955 BE a kupio sam karticu R9 270OC sa 2 GB i vidim da mi u većini igrica zauzetost GPU bude od 60-80%. DA li imam ovaj problem uskog grala i koji bi procesor bio ok?
Nisi nam napisao zauzece CPU-a. Ovako mozemo samo da pretpostavljamo, u nekim igrama koje su gladne procesora jeste. Mada sve to mozes da resis tako sto ces da overclockujes procesor i sve cool.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
+1 I8, DDR5 i puknes mu Win11 final 128bit...Rece Bil da ce izaci za par dana...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: A da ti ipak sacekas neki i8 i ddr5 :: :: Od cekanja nema vajde samo gubis vreme.. :: :: Citat: :: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим С :: :: :: ok hvala svima.. Za Simona, druze ma ovo mi je ok jer samo WOW igram, a AC unity ne bihg nikada ni igrao iskreno, inace kada budem menjao menjacu sve samo cekam da izadje ddr4 i da malo padne cena pa neki core i7, pozdrav :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.