`Celofan je otkrio švicarski hemičar Jacques E. Brandenberger. Ideju je dobio 1900. godine u želji da napravi stolnjake koji neće apsorbovati vodu i koji će se lako čistiti. Trebalo je desetak godina da napravi kvalitetan materijal. Tako je 1912. godine konstruisao mašinu za proizvodnju celofana. Celofan je dobio ime od kombinacije riječi celuloza i diafan (providan)`
Imao sam dobru volju da gledam u celofan 3-4 dana, ali jbg... priznajem poraz .)
Izvinjavam se na duzem fajlu za fotografije , trudio sam se iz petinih zila da nadjem sto stariji aparat ali ne ide .)
:: Jos da nabavis Senco memoriju ( ili makar Sabba PC 68000) , da malo zamaras napajanje.. :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
:: Jos da nabavis Senco memoriju ( ili makar Sabba PC 68000) , da malo zamaras napajanje.. :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Da, dobro si me podsetio... No nije ni vazno, uspeo sam da lociram Canero big tower, to je OK, ali one `usb memory add-on kit for r9 285 AMD cards` to nisam. Mislim, to je po meni jedino logicno objasnjenje kako to da on ima model R9 285 sa 3 GB ?
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Upravo tako, nema goreg osecaja od toga da mislis da imas originalni proizvod evge, a ono klon. Prosto za harakiri :)
Neka te lepo sluzi , kvalitetno i lepo napajanje :)
:: Dobro kazes, sta mislis kako se osecaju vlasnici evga napajanja ? Rasklope ga a unutra cvetić . :: :: Što bi naši rekli isto sranje drugo pakovanje . :: :: :: :: Ja nigde ne vidim da piše EVGA znači da je sranje i to teško.. :: :: :: :: :: ::
i uplodovao na youtube ali to nije moguce sa mobilnim telefonom :(
Oznaka ventilatora koliko vidim i za gold i platinum je ista S1402512HH,audio snimak rada ventilatora gotovo i da nema a ono sto ima dosta se lose cuje a u pozadini nazire se taj skrnav zvuk, tako da verujem da se cuje kod svih modela sa ovim tipom ventilatora.
Verujem da vecini nece smetati ali besuman nikako nije jer se ne radi o shumu(huk koji vent proizvodi) pri protoku vazduha.
Seasonic nisam hteo uzimati zbog gomile coil whine , cak i moj corsair HX850 imao je coil whine (doduse pri opterecenju - graficka karta nije sigurno) - tek to ubija.
Kad izaberem AUTO ventilator tako radi(iritirajuci zvuk) a deluje kao da je na maximum rada na ECO ventilator je ugasen - verovatno se pali po potrebi - mada se do sad ni jednom nije upalio na ECO mod...
:: Pa jel moguce da se napajanje toliko ugreje kad FAN toliko brzo vrti :: Jel mlak vazduh izbacuje :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.