Ovako imam problem sa grafickom iz potpisa Problem je sledeci u svakoj igrici,programu za testiranje gpu(furmark aida...)samo ugasi sliku sa monitora,probao sam ijos,spustao taktove al opet isto kao gore sto sam napisao. drajveri obrisani i opet stavio 347.25 i isti problem. Sumnjam takodje i na napajanje v850 mada malo mi cudno da je napajanje u pitanju staro je tek 6meseci pre ce biti garafa da je u nekom tripu. Trenutno nemam toliko jako napajanje da istestiram sve. Neki predlozi
asus sabertooth 990fx amd fx 8350 5.5ghz noctua nh-d14 kingstone ssd 240gb Gigabyte GeForce GTX 780 Ti kingston 4x4gb kingston ssd 240gb sv300 Samsung F3 1Tb cooler master v850
Izgleda kao da nije grafika. Najbolje je ako imas da probas grafu na drugom kompu. Ili ako imas garanciju, da vidis da tamo gde si je uzeo, da ti oni istestiraju. Tako ces da znas da li je do grafe ili napajanja ili je nesto drugo. Meni deluje kao da je napajenje.
ako je ikako moguce pozajmi drugo napajanje i probaj. Slican problem je bio i kod mene sa corsair hx850, igrica se pokrene u momentu tap restart racunara :( probao sa seasonic 620 - perfekcija, ko bi rekao riknuo corsair :(
99% napajanje... Probaj da izvadis kablove za napajnje karte pa ukljuci komp, nakon toga iskljuci komp iz struje (izvadi strujni kabal iz napajanja) pa vrati kablove, opet ukljuci komp i vidi da li ce da radi. Ume napajanje da se istripuje, a ako se istripovalo to se resava na ovaj nacin .)
Skoro pa isti problem sam imao kao ti ,samo ne u svakoj igri(samo zahtevnije) i nikad nisam imao problem u nekom benchmarku.Ali uvek mi ugasi monitor kad pustim jedan HD film i to uvek na istom mestu.Problem sam resavao sacekam malo 5 sek. ugasim monitor ponovo upalim i sve sljaka posle toga.Kod mene se sve vreme cuje zvuk i ako je crn monitor ,a sija na njemu da je upaljen.Zamenim celu konfiguraciju sve novo,samo kuciste staro i pustim Crysis i opet pocrni monitor i sve po starom. Problem resen prodao sugavi Dell kupio Samsung i nema problema.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Do ploce i cpu-a nije sigurno. Juce sam probao na q9550 prepakovao napajanje i grafu i isti problem kao na fx-u pricao sam sa dosta drugara svi kazu da je otisla naponska. Radi mi sve normalno samo u counteru al cs nemoze grafu da optereti ni 5% Videcu danas da odem da odnesem grafu na reklamaciju. Nisam jos napisao kada pocrni ekran ventilatori se opterete 100% i tako vrti dok ne resetujem racunar peki22- probao sam i monitor drugi ista stvar.
asus sabertooth 990fx amd fx 8350 5.5ghz noctua nh-d14 kingstone ssd 240gb Gigabyte GeForce GTX 780 Ti kingston 4x4gb kingston ssd 240gb sv300 Samsung F3 1Tb cooler master v850
trebao si pozajmiti napajanje i probati na svojoj masini... Ovako mozda dzabe saljes graficku na reklamaciju.
:: Do ploce i cpu-a nije sigurno :: Juce sam probao na q9550 prepakovao napajanje i grafu i isti problem kao na fx- :: pricao sam sa dosta drugara svi kazu da je otisla naponska :: Radi mi sve normalno samo u counteru al cs nemoze grafu da optereti ni 5 :: Videcu danas da odem da odnesem grafu na reklamaciju :: Nisam jos napisao kada pocrni ekran ventilatori se opterete 100% i tako vrti dok ne resetujem racuna :: peki22- probao sam i monitor drugi ista stvar :: :: asus sabertooth 990f :: amd fx 8350 5.5gh :: noctua nh-d1 :: kingstone ssd 240g :: Gigabyte GeForce GTX 780 T :: kingston 4x4g :: kingston ssd 240gb sv30 :: Samsung F3 1T :: cooler master v85 :: ::
Sve mi se cini da ti grafika zabada zbog napajnja, to sto se zavrte ventovi na 100% znaci da je zabo sistem zbog necega, u ovo slucaju to je zbog graficke karte, a problem je ili napajanje ili sama graficka, pre ce biti napajanje jer da je do grafike to bi se manifestovalo mnog pre nego sto pokrenes neku igru. Probaj napajanje da se ne bi zezao nepotrebno sa reklamacijom, mozda ti vrate grafiku nakon 40 dana kao ispravnu...
Nidzo ! Ja sam ti samo napisao kako je kod mene bilo.Sve radi ,komp nema nikakvih promena cuje se zvuk u igri ali crn monitor , a sija kao da je upaljen.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
Ovako posto je karta vec odneta na reklamaciju.sad mogu normalno da pisem . Probao sam istu takvu kartu ima drugar sve radi super sve testove prolazi njegova karta igrice smo vrteli 3 sata sto dokazuje da je grafa kaput naponska je zavrsila svoju pricu neznam zbog cega ni sam nikada nije ni klokovana peki22:sve sam vratio na kraju na default Dexter013:sve je vraceno na def.
Sta je ovo sa Nvidiom u zadnje verme vise skarata i problema nego ikad. Neverujem da se vraca na stanje kao sa serijom 4xx. Brdo grafikcih novih bukvalno malo koriscenih na kupujempordajem i na dosta foruma ljudi se zale!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: Ovako posto je karta vec odneta na reklamaciju.sad mogu normalno da pisem :: Probao sam istu takvu kartu ima drugar sve radi super sve testove prolazi njegova karta igrice smo vrteli 3 sata :: sto dokazuje da je grafa kaput naponska je zavrsila svoju pric :: neznam zbog cega ni sam nikada nije ni klokovan :: peki22:sve sam vratio na kraju na defaul :: Dexter013:sve je vraceno na def :: :: asus sabertooth 990f :: amd fx 8350 5.5gh :: noctua nh-d1 :: kingstone ssd 240g :: Gigabyte GeForce GTX 780 T :: kingston 4x4g :: kingston ssd 240gb sv30 :: Samsung F3 1T :: cooler master v85 :: ::
Srecan sam sto dadoh 140 evra na moju grafu, a opet zao mi kad vidim, koliko su ljudi ulagali u hardver, koji ima takve decije bolesti....
Ovo je sramota,a problem je sto imamo samo 2 proizvodjaca,i ne mozemo da ih bojkotujemo,mislim mozemo, prestajemo da kupujemo i jedne i druge,al sta cemo onda ? I konzole oni prave, nekako nema pravog revolta i bojkota... Pri tom,mi smo Srbija,ne racunamo se nigde,ne vazimo za nikakve ozbiljne kupce.... :( Osudjeni smo na propast...
Msi Z87 G45 Gaming + 4770k ES /Club 3d r9 280x Royal Queen/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/kingston v100 60 gb,WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.
Ocu nije problem nikakav inace u pitanju je ewe firma koji su me vec u zemunu razocarali i poslali me na batajnicki drum gde sam lutao po onom kijametu sinoc kazali mi levo pa desno pa sam izasao na most za borcu...al pronasao sam na kraju. Al ja idem logicki naponska nemoze da se lemi prelemljava kugla to je vod koji je tanak kao nokad. asus sabertooth 990fx amd fx 8350 5.5ghz noctua nh-d14 kingstone ssd 240gb Gigabyte GeForce GTX 780 Ti kingston 4x4gb kingston ssd 240gb sv300 Samsung F3 1Tb cooler master v850
EWE ne porpravlja niti to radi ni jedan porodavac. Znaci ako je MSI u pitaju neposystem. Sad kako ces da prodjes sa njima to je cista lutrija. Ja sam imao lose iskustvo sa njima sad to je stvar od slucaja do slucaja!
AMD FX-8320, 4300 MHz (21.5 x 200) Cooler Master 212 EVO Motherboard ASUS M5A99FX PRO R2.0 Kingston HyperX Blue 2x4 gb 1600 Gigabyte R9 270 OC SSD OCZ Agility 3 60gb 1.5 WD+500gb WD Chiftec CX-05B-B Thermatle Purepower 600 Wati<
:: Ocu nije problem nikakav inace u pitanju je ewe firma koji su me vec u zemunu razocarali i poslali me na batajnicki drum gde sam lutao po onom kijametu sino :: kazali mi levo pa desno pa sam izasao na most za borcu...al pronasao sam na kraju :: Al ja idem logicki naponska nemoze da se lemi prelemljava kugla to je vod koji je tanak kao nokad :: asus sabertooth 990f :: amd fx 8350 5.5gh :: noctua nh-d1 :: kingstone ssd 240g :: Gigabyte GeForce GTX 780 T :: kingston 4x4g :: kingston ssd 240gb sv30 :: Samsung F3 1T :: cooler master v85 :: ::
Recimo, mozda ti je otisao neki fet, ili neka zavojnica, ili ko zna sta.
Znaci, mogu oni ako zele da je servisiraju.
Nadam se da ces dobiti novu karticu.
Sa EWE svi imaju samo negativna iskustva koliko sam ja upoznat, ali se iskreno nadam da ces ti proci pozitivno.
Srecno!
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: Ocu nije problem nikakav inace u pitanju je ewe firma koji su me vec u zemunu razocarali i poslali me na batajnicki drum gde sam lutao po onom kijametu sino :: kazali mi levo pa desno pa sam izasao na most za borcu...al pronasao sam na kraju :: Al ja idem logicki naponska nemoze da se lemi prelemljava kugla to je vod koji je tanak kao nokad :: asus sabertooth 990f :: amd fx 8350 5.5gh :: noctua nh-d1 :: kingstone ssd 240g :: Gigabyte GeForce GTX 780 T :: kingston 4x4g :: kingston ssd 240gb sv30 :: Samsung F3 1T :: cooler master v85 :: ::
Istu ili nesto u cenovnom ranku (koliko si ti platio svoju). Ali sigurno istu kao tvoju. http://valid.x86.fr/i32js6
:: Posto sam u nedelju zvao direkotaora ewe,stvar je ekspresno resena.... :: Poštovani/a :: :: Poručena je zamenska komponenta. Cim dobijemo komponentu, bićete obavešteni :: :: Status Vašeg uređaja na servisu možete pratiti putem web adrese http://servis.neposys.com ili preko Vašeg mobilnog telefona na web adresi http://mobile.neposys.co :: :: Srdačan pozdrav :: :: Vaš Neposys ti :: e sad nije mi jasno jos sta da ocekujem za dalje dal cu istu dobiti slabiju,jacu,istu.. :: :: asus sabertooth 990f :: amd fx 8350 5.5gh :: noctua nh-d1 :: kingstone ssd 240g :: Gigabyte GeForce GTX 780 T :: kingston 4x4g :: kingston ssd 240gb sv30 :: Samsung F3 1T :: cooler master v85 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.