Ista stvar je bila za ATI 2900 XT što se tiče tužbi(nije isti problem, ali je bilo oko neispravnih kartica, što je slično), pa prema tome, ni NVidia nije imuna na to, ali svi smatraju da je u stvari napad na Intel, a ne na NVidia. Cpu: Intel 4690K Cooler: Omicron HG-232 Mbo: Gigabyte GA-Z97X-UD5H GPU: AMD Sapphire Radeon R9 285 3 GB GDDR5 HDD: 3xRed WD30EFRX,4xWDC WD10EALX Ram:2x8 GB PC 3000 Senco Case:Canero Ultra Big Tower PSU:Raidmax Vampire RX-900GH
Očigledno nisi ponovo upućen u tematiku, po običaju. Isprati šta sam rekao prije par godina za Intel koliko je bio napredniji i od ATI i od Nvidia-e, a sada logička kola i procesna kola se koriste u NVIdia karticama,a ti malo izvuci glavu od pozadi i uključi malo, bar malo mozak. I da podsjetim, kada je NVidia bila u debaklu( oko 4.8 milijardi dolara), ko je platio dugove ? Da nije možda AMD ili Intel ?
Pokusava da nam objasni ko ima patente na ILI, NILI, ALI logicka kola, a ne zna da jedan Intel ne samo da nije vlasnik svega toga, vec da je i u pogledu softverskih patenata morao da pita jedan AMD za X64 set instrukcija, A posto ce sada da reaguje i da se brani kako je mislio na patente za izradu tranzistora (cela jedna knjiga vezana za litografiju), onda da mu kazemo da ni tu Intel nije vlasnik skoro 99% patenata, iako imaju jednu od najnaprednijih fabrika u Izraelu. Ali nema veze...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
:: Otkud intel sada ovde : :: :: A da mi pocnemo o garanciji na napajanja ipak :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: ::
Kakav sad Intel leptejebo??? Neverica koliko čovek sere a ne provaljuje koliko je smešan. Mislim, lažova je uvek bilo i biće, ali ovaj se čak ni ne trudi da se potkuje informacijama kako bi kvalitetnije balegario. Samo dođe, izasere i nestane. Mučenik!!
Bravo Vodos, milina je citajuci ti komentare, leba mi.
:: Pokusava da nam objasni ko ima patente na ILI, NILI, ALI logicka kola, a ne zna da jedan Intel ne samo da nije vlasnik svega toga, vec da je i u pogledu softverskih patenata morao da pita jedan AMD za X64 set instrukcija, :: A posto ce sada da reaguje i da se brani kako je mislio na patente za izradu tranzistora (cela jedna knjiga vezana za litografiju), onda da mu kazemo da ni tu Intel nije vlasnik skoro 99% patenata, iako imaju jednu od najnaprednijih fabrika u Izraelu :: Ali nema veze.. :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ?? :: ::
Idi čoveče u 3 lepe. Pao sam sa stolice. Dobro, ume operator da odvali ali uglavnom raspolaže činjenicama i nesebično ih deli sa članstvom. Eh, da mi je njegov kuler, memorija i kućište pa da odmorim mozak na mesec ili dva.
:: Kakav sad Intel leptejebo??? :: Neverica koliko čovek sere a ne provaljuje koliko je smešan. Mislim, lažova je uvek bilo i biće, ali ovaj se čak ni ne trudi da se potkuje informacijama kako bi kvalitetnije balegario. Samo dođe, izasere i nestane. Mučenik!!
Smejte se vi coveku I NVIDIA I AMD, sa NVIDIA brandom on je bar dobio GTX980 a vi se jebite ako vam se desi u Srbiji ovako nesto. Vrati natrag na Newegg i dobije i to SC verziju iz malu doplatu zato sto su napravili gresku. Za sve sto sam video na EVGA sajtu recimo mogu reci da ljudi kojima se dese greske slicnog tipa mogu cak i da slave zato sto uz temu, objasnjenje oni lepo dobiju bolju kartu, a ostali nek se jebu. Ljudi cuo sam da ASUS uvodi Step-up ali samo za podrucije opstine Zvezdara i Vozdovac. Najveca je prednost ukoliko kupite sada GTX980 a za 2 meseca izadje GTX980Ti po istoj ceni koju ste platili za GTX980 a cena GTX980 vase padne. Logicno tada bi musterije ostale u gubitku jer vise ne bi mogle da dobiju iste pare za svoju kartu da je prodaju na crno ali posto su platili premium cenu onda ih prelazak na bolju kosta samo shipping, a ako je razlika izmedju GTX970 FTW i GTX980 referentne 150$ onda se toliko i placa. Naravno posle ovog soka verujem da je mnogo ljudi imalo da plati tih 100-150$ samo da se ratosilja ove GTX970 sa tri ipo gigabajta i da uzme GTX980 sa 4. Najmanja razlika izmedju tih karti je jos u skoru, ali je inace ovako veoma velika pogotovu u tim igrama koje nategnu 3.5 video memorije. Da su znali kupci pa bar da uzmu GTX780Ti. Nego su propustali GTX780Ti Classified brzu kao djavo, brzu od referentne GTX980 samo za taj 1GB video memorije i na kraju dobili i pola. Mozda ona i ima 4GB ali se ponasa kao da ima 3.5GB, ovo preko performanse su kao i da nema vise memorije. Takav zastoj. Njemu bar upala sekira u med. Pomesali GTX960 I GTX970 DNK i izrodio se GTX980 SuperClocked. Jos covek nije bio zadovoljan sa obicnom GTX980 od EVGA, ne znam koje EVGA ima veze sa zamenom ako je kupio od Newegg, ali ajde pa ce mu Newegg dati GTX980 SC a to SC je kao Matrix Platinum. Krenuo po GTX970 dobio GTX980 uz malo srece. Samo nas u ovom paklu sa GIGABYTE, ASUS, MSI nikako nesto tako da snadje godinama, a sve najbolji proizvodjaci se utrkuju oko ovog trzista.
NVidia je dijelom u vlasništvu Intela. Malo obrazovanja ne škodi. Dexter betmen, tvoj mozak bio, ostao izopačen i nikad uključen. Vrati ga, ne treba ti.
Tehnologija je uznapredovala, mislim da moze da se kreira jajna celija zasnovana na kombinaciji njihovih genoma, samo im treba surogat (ne AMD, ne Omicron).
:: Kada bi ste Wlado ti i Operater mogli dete da napravite to bi bilo jako zanimljivo.. :: (sreca pa ne mozete :: :: Cpu: FX 8320 + CM v8 GTS :: GPU:GTX 970 Gigabyte G :: Ram:10 Gb Kingsto :: SSD: Pyro 120 gb + HDD 500 g :: MBO:Asus M5A9 :: Case:Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650 :: Keyboard: Logi iluminate :: Mouse:Mx 518+v7 blood :: Screen: ViewSonic 27 :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.