Pozdrav... Drugar mi nudi grafičku ati 7750 1gb ddr3... Koliko bi realno bilo novaca da mu dam(jer on ne želi da naplati a ja bih mu dao pravu tržišnu vrednost)? I da li je za nju potrebno neko jače napajanje?(pošto ja imam kineza zito 500w)
A nemam drugo napajanje. I ova nema garanciju. Trenutno u kompjuteru imam nvidia gt220 1gb ddr3. Da li bi ova bila bolja tj. isplati li se kupovina 7750 u odnosu na gt220
Ja imam vidis 7750 al DDR5 na nekom 550 kinezu i radi..vec duze vreme..tako da mozes... al da li ces nesto dobiti verovatno da hoces... MSI 770-C45 AM3 Athlon x4 TakeMS 2x2gb DDR3 1333Mhz 2x160GB Maxtor ASUS 7750-1GD5-V2 GDDR5 Asus DVD/RW
RAdi i 7750-ka na MS Pro 400w, ali je to napajanje jače od npr. LC Power 420w i to dosta, jer daje stabilnije napone, a opet su oba jača od Zito 500w(286w max.). Najviše računara koji su se upalili je sa Zito i JNC napajanjima. Nemoj to raditi, jedino ako ti neko od likova ovdje garantuje da će to da radi, pa sam iskešira svoj novac, kad krene po zlu.
Ta karta trosi kao upaljac i nema dodatnih x6 ili x8 pinova za napajanje dakle moze max da povuce 75w iz pcie slota cpu nek ti trosi 120w dakle 250 sve ukupno u loadu. Dakle mozes slobodno na to napajanje.
Malo je poredjenje loše ali pretpostavljam pošto su obe te iz uporednog testa 1gb ddr5 a i ove dve moja i ta sto bih uzeo 1gb ddr3 razlika bi opet bila u + na stani 7750vsgt220...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.