Drugari planiram da pazarim dobar monitor. Nije mi potreban za igrice vec za graficki dizajn, fotografiju, 3D i video. Hocu da cujem sta vi kazete neke predloge i nesto iz iskustva.
Imao sam iskustva par meseci sa dell 27 rezolucije 2560x1440. Doduse bio je to neki stariji model od pre dve tri godine. Koriscen za obradu fotografija u PS-u. Moj je imao jedan mrtav piksel, negde na sredini ekrana. I smetalo mi je. Posle nekog vremena, sam se navikao. Ali kad ti vec kupujes novo, zahtevaj testiranje u prodavnici i ako je ok, kupuj. Obavezno uradi profesionalnu kalibraciju ekrana. I to je to.
gledacu sada koja je razlika izmedju ta dva modela. Trenutno imam HP sa kojim sam bas zadovoljan, ali posto uzimam jos jedan komp razmisljam za vecu diagonalu.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.