koga mrzi da cita evo ukratko: Partneri su navodno drasticno smanjili porudzbine r9 200 modela sto daje razloga za pretpostavku da se radi na pripremi r9 380x modela koji bi mogao da bude predstavljen pred kraj ili pocetkom marta.
Sto pre to bolje,da GTX 900 serija dobije jos vecu konkurenciju,kazem jos vecu jer su pojedini modeli r9 200 serije i dalje konkuretni/da ne kazem bolji od nekih novih geforce modela.Konkretno r9 280x vs gtx 960.
Vec je vreme da izbace kartu, ako nastave ovako do leta napunice skoro 2 god kako nemaju novu kartu. A pre toga nisu imali 2 god. Znaci za 3.5 god izbacili su 2 premium karte.
:: da li je graficka koja nije stabilna na def clocks koja je oc model a jeste na malo nizim clocks podlozna reklamaciji :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, asus r9 280x dc2t v1, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: ::
psu koji je namenjen za 3 gpu-a, jedno vreme terao 3 ali kasnje se istopio pcie kabl i ulaz na psu modularni, ovako normalno radi psu i dalje, jel to za reklamaciju?
Niko ne pominje performanse vec eventualni raniji izlazak serije nego sto je bilo prvobitno ocekivano. Kad kartice konacno izadju onda cemo pricati o performansama a do tad svako ubacivanje takvih `informacija` u ovakve teme ce samo izazivati bes kod ljudi. Isto kao i pitanja o reklamaciji PSU-a.
Nego sta nego da je za reklamaciju! Bas sam zbog istog razloga reklamirao Seasonic X-Series 1050W
:: psu koji je namenjen za 3 gpu-a, jedno vreme terao 3 ali kasnje se istopio pcie kabl i ulaz na psu modularni, ovako normalno radi psu i dalje, jel to za reklamaciju? :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, asus r9 280x dc2t v1, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: ::
Kako si uspeo majke ti da to isteras do kraja? P.S. Jesi se to vratio ili si slucajno zalutao? :)
:: :: Nego sta nego da je za reklamaciju :: Bas sam zbog istog razloga reklamirao Seasonic X-Series 1050 :: :: :: psu koji je namenjen za 3 gpu-a, jedno vreme terao 3 ali kasnje se istopio pcie kabl i ulaz na psu modularni, ovako normalno radi psu i dalje, jel to za reklamaciju? :: :: :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, asus r9 280x dc2t v1, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: :: :: :: :: ::
Generalno, trebalo bi da se uvaži reklamacija, ali mogu da mu prave problem zbog fizičkog oštećenja na koji su osetljive mnoge firme i ne žele da razmatraju uopšte, ukoliko reklamira internacionalno, nema problema.
:: :: Nego sta nego da je za reklamaciju :: Bas sam zbog istog razloga reklamirao Seasonic X-Series 1050 :: :: :: psu koji je namenjen za 3 gpu-a, jedno vreme terao 3 ali kasnje se istopio pcie kabl i ulaz na psu modularni, ovako normalno radi psu i dalje, jel to za reklamaciju? :: :: :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, asus r9 280x dc2t v1, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: :: :: :: :: ::
pa cak i Cooler Master V serija koja u sebi ima Seasonic takodje. Reklamiraj slobodno prodavci su se nagledali takvih reklamacija do sad, ako prave problem inspekcija/ Zavod za zastitu potrosaca itd. Nije tvoja krivica nigde sto je doslo do fizickog ostecenja i sto su se kabl i slotovi istopili!
PS
Ama bas nikakav problem nisam imao prilkom reklamacije, kupljeno u Monitou.
posalo sam corsair hx850 na reklamaciju, napajanje je staro 5 godina i ima jos 2 godine do isteka garancije. Pitanje: da li servis moze da izvrsi opravku napajanja bez moje saglasnosti ? msm koji ce mi popravljano napajanje...valja ide zamena? Hvala !
:: Kako si uspeo majke ti da to isteras do kraja :: P.S. Jesi se to vratio ili si slucajno zalutao? : :: :: :: :: :: Nego sta nego da je za reklamaciju :: :: Bas sam zbog istog razloga reklamirao Seasonic X-Series 1050 :: :: :: :: :: psu koji je namenjen za 3 gpu-a, jedno vreme terao 3 ali kasnje se istopio pcie kabl i ulaz na psu modularni, ovako normalno radi psu i dalje, jel to za reklamaciju? :: :: :: :: :: :: i7 920 oc 3.9ghz 1.24V, intel 330 120gb ssd, asus r9 280x dc2t v1, rampage II extreme, corsair hx1000w, h50, patriot viper 3x2gb ddr3, 8tb storage, haf 932. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Odakle ti ta informacija za CM V seriju? Valjda falicno napajanje se manifestuje odmah..
:: :: pa cak i Cooler Master V serija koja u sebi ima Seasonic takodje :: Reklamiraj slobodno prodavci su se nagledali takvih reklamacija do sad, ako prave problem inspekcija/ Zavod za zastitu potrosaca itd :: Nije tvoja krivica nigde sto je doslo do fizickog ostecenja i sto su se kabl i slotovi istopili :: :: :: P :: :: Ama bas nikakav problem nisam imao prilkom reklamacije, kupljeno u Monitou :: ::
Ako se nisi izjasnio da zelis zamenu, moze da se desi da ga poprave.
:: :: posalo sam corsair hx850 na reklamaciju, napajanje je staro 5 godina i ima jos 2 godine do isteka garancije. :: Pitanje: da li servis moze da izvrsi opravku napajanja bez moje saglasnosti ? msm koji ce mi popravljano napajanje...valja ide zamena :: Hvala !
Re: Re: Re: Sva Seasonic napajanja X serije su falicna
04.02.2015. 21:11
status: user broj poruka: 1272
Misko, ako imas info, mogu li te zamoliti da podelis saznanja, da li je to generalno ili opet neki skart na nasem trzistu?
Poznajem dosta ljudi sa napajanjima X serije, ne znam nikog ko ima te probleme. Mada, globalno, nisam pratio sta se desava, zato i pitam.
:: :: Rekli mi ljudi kojima je to posao :: Ne, ne mora da znaci.. :: :: :: Odakle ti ta informacija za CM V seriju? Valjda falicno napajanje se manifestuje odmah. :: :: :: :: :: :: :: ::
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: :: posalo sam corsair hx850 na reklamaciju, napajanje je staro 5 godina i ima jos 2 godine do isteka garancije. :: Pitanje: da li servis moze da izvrsi opravku napajanja bez moje saglasnosti ? msm koji ce mi popravljano napajanje...valja ide zamena :: Hvala !
stoji da je popravka uredjaja moguca samo uz saglasnost ! interesuje me vazi li to i za uredjaje starije od 24 meseca ?
@Blueberry nisam se pismeno izjasnio a nisam znao ni da treba da to ucinim, juce je stiglo napajanje u servis (bar tako kaze kurirska sluzba) , servis me jos nije kontktirao (sms/email za broj tiketa) kazu da zovem u petak pa ce videti.?.?
:: Sta ti iskreno mislis,sto bi se onda zvao servis :: :: :: M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100 :: :: :: :: :: :: posalo sam corsair hx850 na reklamaciju, napajanje je staro 5 godina i ima jos 2 godine do isteka garancije. :: :: Pitanje: da li servis moze da izvrsi opravku napajanja bez moje saglasnosti ? msm koji ce mi popravljano napajanje...valja ide zamena :: :: Hvala !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.