Meni je vise interesantno, sto je vise od 30000 korisnika vratilo GTX 970 kartice i trazilo povrat novca. A oko 8000 je zamjenilo za GTX980 uz doplatu, dok je oko 6000 uzelo 290x kartice. Za drugu robu je zamjenilo oko 1200 korisnika. Podatak je za Njemacku. Kruze glasine da ce se tako vracene kartice prodavati za 230 eura, jer se ne mogu prodavati kao nove. Da li neko ima neku informaciju o ovome ?
Ne znam za brojke ali sam malopre citao da kartica moze da se vrati i dobije nazad novac ili neka druga opcija zamene uz doplatu ili povracaj novca u zavisnosti od cene druge.Takodje je moguca zamena za kupone za igrice.
Zakon o potrosacima u EU je rigorozan,ovaj fijasko spada u grupu obmanjivanja potrosaca.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647173. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.