Kao sto rekoh u naslovu, keva mi je obrisala monitor, i sada kada vidim pod lampom ostale su mi mrlje na monitoru na pojacalu i na plazmi tv, sve po onoj plastici, plus monitor ima sjajnu plastiku. Da li postoji neki nacin da resim ovo?
Pokusacu druze, ali mi se cini da nece upaliti, ostale su kao bele tackice od vode po toj plastici, verovatno je brisala mokrom krpom pa je uhvatio kamenac.
Magicna krpa, sto finija pa glancaj dok ne ispoliras.Mozes da navlazis jedan deo krpe pa prvo sa vlaznim delom predjes pa onda dobro ubrises sa suvim delom.
:: Magicna krpa, sto finija pa glancaj dok ne ispoliras.Mozes da navlazis jedan deo krpe pa prvo sa vlaznim delom predjes pa onda dobro ubrises sa suvim delom :: :: ::
to sa vlaznom i suvom sam vec probao i nece, znaci ljudi ne znam sta da radim, jedino da odem da kupim to do win win-a, bas me iznerviralo od jutros, slucajno upalio lampu i vidim to, a picajzla sam i cuvam bas sve delove.
Sto finija krpica ovlazena sa sa razblazenim sredstvom za pranje stakla ce odraditi posao. Iskljuci monitor da se ohladi panel, pa je mnogo lakse da se posle obrise sa suvom krpom, jer kad je topao, brzo hlapi i ostaju strafte...
Ja se ne setim da obrisem...Drug me naterao kada je igrao igrice, jer nije nista video :) Posle toga i ja progledah, ko nov :D
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Gde li je sada administracija? Verovatnoca da se ovde radi o...
30.01.2015. 00:49
status: user broj poruka: 10999
cistoj (doslovno) reklami iznosi oko 99% - nema sanse da dobijeni rezultat nije mogao da bude postignut upotrebom bilo kojeg sredstva tipa ``video sprej`` ili ``kontakt sprej`` i ``jelenske kože`` odnosno krpice za brisanje naocara i drugih optickih spravica, jer je problem nesumnjivo uzrokovan obicnim ``vodenim kamencem`` koji je ostao posle pranja.
Sto se tice ``vode za pegle``, to je tek smejurija - narocito ako se posle vode primeni ...pegla.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.