U pitanju grafa Gainward 9800GT GS(http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=75) noc pre nego sto je `crkla` radila normalno,sutra ujutru da upalim racunar nece,samo na sekundu baci struju i to je to zavrte se kuleri samo na sec i stane.Graficka je problem pa me interesuje sta to moze da bude,da li vredi da se popravlja i da li se desilo nekome slicno nesto?Racunar je iz potpisa dole :)
Ako se zavrte kuleri samo na grafickoj i stanu a sve ostalo radi normalno , fan od napajanja, cpu-a i drugi ventolatori, onda ti je crkla graficka a i red je, matoro je to ko biblija posteno je odsluzila svoje, kupi neku iz ovog veka za 10/20e i miran si jos 7 godina.
A ako se sve u kompu pokrene pa stane posle par sekundi onda je napajanje otislo.
Nije napajanje probao sam drugu grafiku koja trazi dodatno napajanje i radi normalno. Graficku sam takodje probao u drugoj masini i desi se isto kao i kod mene,samo na sekundu dodje struja zavrte se svi kuleri i to je to,obrnu samo 3-4 kruga.
Sobzirom da je tebi 9800 ok i da je ne bi ni menjao ni dan danas da ti nije crkla tebi je sve ok na duze staze samo da je novo logicno. Dakle to je to druze gledaj otvori se jos malo ako mozes i uzmi 250x.
Sta mislis da li bi moglo ovo napajanje da pogura Radeon HD5870 Vapor-V 2gb?Naso sam na Limunu.Vidim da trosi duplo vise nego R7 250x,i kako bi se to slagalo sa ovim dole ostalim? Ako ne moze nista od toga onda cu da uzmem tako nesto sto si ti predlozio.
Sta mislis da li bi moglo ovo napajanje da pogura Radeon HD5870 Vapor-V 2gb?Naso sam na Limunu.Vidim da trosi duplo vise nego R7 250x,i kako bi se to slagalo sa ovim dole ostalim? Ako ne moze nista od toga onda cu da uzmem tako nesto sto si ti predlozio.
Ne moze napajanje da izgura, a svejedno toj karti je dusa garant vadjena i verovatno je i rudarila, dakle dosta matora karta koja je garant pred crkavanje. Zaobidji.
:: Koje napajanje bi moglo da isprati to bez mucenja a da ne bude preterano skupo,nekih 40E :: I koliko bih mogao da prodam ovo AXP :: :: :: :: MB:Gigabyte EP35-DS3 :: CPU:C2D E8500 3.16GH :: GPU:GeForce 9800g :: RAM:4G :: HDD:HITACHI 500G :: PSU:AXP 500 :: ::
pazari LC Power LC600H-12 V2.31, nije nista specijalno a moze da tera cpu 125W i grafu od 170W par godina... Kod ortaka jos uvek radi a ima 4-5 godina da je kupio...
30-35e bi trebalo da je a u svakom slucaju je bolje od random chinesera...
AMD phenom II x4 955BE @ 3.7GHz / Raijintek EreBoss / GA-MA770-UD3 rev 2.0 / 3x2GB Kingston V ddr2 800MHz / PowerColor ATI 4870 1GB / 500GB Hitachi + 1TB WD black / Logitech g500/mx518 / iCEMAT II black pad / Logitech g230 / Samsung T220 x2.
Sve zavisi, novo je novo, ta polovna su macka u dzaku osim ako znas od koga uzimas i sta je teralo to napajanje i u kakvim uslovima prasina dim nikad cisceno, sve u svemu nikako bez racuna i garancije.
Ram tesko crkava kao i procesori
ali zato graficke, hdd, ploce i napajanja imaju problema.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.