msi afterburner nece da overklokuje gtx 750 ti...???
STRANA 1 OD 1
budrak
msi afterburner nece da overklokuje gtx 750 ti...???
19.01.2015. 07:50
T60192
status: user broj poruka: 250
Pozdrav dobri ljudi, da li je neko imao ovu situaciju? kada overklokujem graficku sve radi ok,medjutim kada udjem u 3d,npr. igre,ili furmark,samo graficka memorija zaista primenjuje overklok,bude podignuta frekvencija,a core clock,odnosno frekvencija gpu ostaje fabricka default,nece da je podigne na one vrednosti koje sam namestio...??? konfiguracija je iz potpisa. p.s. koje god vrednosti da stavim za core clock,makar i najmanje opet nece...
Re: msi afterburner nece da overklokuje gtx 750 ti...???
19.01.2015. 10:09
status: user broj poruka: 4420
Jel imas najnoviju verziju Forceware-a i Afterburnera ?
:: Pozdrav dobri ljudi :: da li je neko imao ovu situaciju? kada overklokujem graficku sve radi ok,medjutim kada udjem u 3d,npr. igre,ili furmark,samo graficka memorija zaista primenjuje overklok,bude podignuta frekvencija,a core clock,odnosno frekvencija gpu ostaje fabricka default,nece da je podigne na one vrednosti koje sam namestio...?? :: konfiguracija je iz potpisa :: p.s. koje god vrednosti da stavim za core clock,makar i najmanje opet nece.. :: :: MSI Z87-G41 Pc mat :: Intel Pentium G3258 @ 4.3gh :: 2x4(8gb) Patriot 1600mhz CL 9-9-9-24 1 :: MSI gtx 750 t :: Chieftec 600W Smar :: Bitfenix Merc Alpha
Brer onda ili Afterburner ili drajver za graficku brljave. A posto i jedni i drugi umeju posteno da ga zaseru, ne bih mogao sa sigurnoscu da kazem ko je kriv...
:: najnovije verzije...ne znam u cemu je fora... :: memoriju klokuje,a gpu core nece.. :: :: MSI Z87-G41 Pc mat :: Intel Pentium G3258 @ 4.3gh :: 2x4(8gb) Patriot 1600mhz CL 9-9-9-24 1 :: MSI gtx 750 t :: Chieftec 600W Smar :: Bitfenix Merc Alph :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.