Ulazi u Windows bez instaliranog grafickog drajvera, cim instaliram drajver za graficku posle loading skrina blu skrin. Prikazivala mi je juce grecku code43 u device manager-u. Da li znate neki dobar servis, proveren u Beogradu. Voleo bih da mi poprave graficku, ne da je zamene, to mogu i sam. Hvala.
:: :: Ulazi u Windows bez instaliranog grafickog drajvera, cim instaliram drajver za graficku posle loading skrina blu skrin. Prikazivala mi je juce grecku code43 u device manager-u. Da li znate neki dobar servis, proveren u Beogradu. Voleo bih da mi poprave graficku, ne da je zamene, to mogu i sam. Hvala.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: :: Ulazi u Windows bez instaliranog grafickog drajvera, cim instaliram drajver za graficku posle loading skrina blu skrin. Prikazivala mi je juce grecku code43 u device manager-u. Da li znate neki dobar servis, proveren u Beogradu. Voleo bih da mi poprave graficku, ne da je zamene, to mogu i sam. Hvala.
:: Zagrej rernu :- :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: :: :: Ulazi u Windows bez instaliranog grafickog drajvera, cim instaliram drajver za graficku posle loading skrina blu skrin. Prikazivala mi je juce grecku code43 u device manager-u. Da li znate neki dobar servis, proveren u Beogradu. Voleo bih da mi poprave graficku, ne da je zamene, to mogu i sam. Hvala.
Vidi prvo sa nekim starijim drajverima ili pak novijim. Posto ne znam koju verziju probavas.
Ako ubodes neki drajver i sve funkcionise, onda je karta OK, ali nesto je zeznuto u samom Winu ili drajverima. Ako ti karta prikazuje graficke probleme (artefacts), onda je karta zrela za opravku (rerna). Ako imas garanciju, nosi u servis. Ako nemas, ne isplati se popravka, osim rerne :) _____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 WiFi gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
Pre nego ukljucis rernu, podigni friski OS i pokusaj. Ko zna, mozda je nesto drugo u pitanju sto ne ulazi u OS sa drajverima. Mala je verovatnoca, ali nije iskljuceno.
Apsolutno je neisplativa popravka te kartice. Vise ce te prekuglavanje izaci, nego da kupis dve takve polovne :)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.