sve sve ali nikako 7600gs 256ddr2(silent).Dakle juce uzmem od ortaka doticnu karticu da je isprobam na kompu pa ako odgovara da mi je proda. I sve super ja instaliram pokrenem S.T.A.L.K.E.R. kad ono pri ucitavanju restartuje se komp.Ajde reko desava se pokrenem ja opet kad ono isto jos mi izbaci da drajver najverovatnije pravi problem.Skinem ja poslednji drajver koji su izbacili kad ono jos pri pokretanju igre pocne da izbacuje hieroglife. Probam driver(igru) da pokrenem jos crnje i gore. Ajde ja reko da unistaliram igre kliknem na kontrol panel Hop ugasi se monitor. Vidim u standby modu. Resujem komp opet na kontrol panel opet isto. Ajde opet res kliknem na kmander opet ugasi monitor. A pa reko ides ti meni na reklamaciju. Vratim staru karticu(gf 4 4000 64ddr) hop proradi stalker proradi driver negasi se monitor pri ulasku u panel i komander. To se desavalo na kompu sadrzine asRock k7 nforce2, Athlon 2000+, 1GB elixir ddr. E sad ja imam ATI x1650pro 512ddr2, Athlon 1700+, NCP(da da ovo go*no) 1GB ddr, epox plocu koja radi na 333 i guram stalkera u 1024x860 na max detaljima bez da secka verovao ti meni ili ne. Tako da moj glas ide ATI karti.Naravno ako je uzmes budi spreman na cinjenicu da ces morati odma da skines drajver sa neta posto ovaj koji sam ja dobio nije cak hteo ni da se instalira.To je Da Sicksystem lepo objasnio onim Am.grafitom. Ati ionako daje lepsu sliku nego Nvidia(rekli strucnjaci) a sta ti ja znam...
7600gs (400/800) je bolja u svim varijantama od 1650pro (500/800) a pogotovo u SM3. Tek Sapphirova 1650 pro ( 600/1400) moze da se meri sa 7600gs (ddr2) ali ona je malo skuplja.
E sad, na kojoj je kakva slika, i kakvi su problemi sa drajverima to ne znam.
:: :: :: 7600gs (400/800) je bolja u svim varijantama od 1650pro (500/800) a pogotovo u SM3 :: Tek Sapphirova 1650 pro ( 600/1400) moze da se meri sa 7600gs (ddr2) ali ona je malo skuplja :: :: E sad, na kojoj je kakva slika, i kakvi su problemi sa drajverima to ne znam
Mislim da gresis, u ovom slucaju Ati gazi nvidiu.Primer je i to sto 7600 gs nije prosla hardwer test za stalkera a Ati jeste. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.