Trenutno koristim intergisanu kartu iz proca i5 4460 (to je Intel HD 4600), a na matičnoj imam intergisan HDMI, i sve radi super. Pošto koristim taj HDMI za puštanje filmova preko TV-a, zanima me sledeće:
Kada pazarim direktnu grafiku, jel mora ona da ima HDMI izlaz ili ne ( pošto već imam jedan na ploči)? Drugim rečima, jel moram da kupim grafiku sa HDMI izlazom, ili je dovoljna i neka bez njega ( jedino ako je taj HDMI na ploči vezan samo za intergrisanu grafku, a komp recimo ne dozvoljava i jedno i drugo)?
HDMI radi i sa maticne i sa grafe 1. monitor na DP na grafi 2. drugi monitor VGA na ploci 3. TV - HDMI - moze i sa ploce i sa grafe Turbofolk will die very soon...!
Kada ne mozes da kupis PCI-E graficku koja NEMA HDMI a da je proizvedena u poslednjih 8 godina.Dakle, graficka MORA da ima HDMI, jer je to standard za sve grafcke karte, proizvedene u poslednjih 8 godina :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.