`Ajmo postujte rezultate - uz obavezno navođenje na kojem hardveru ste odradili benčmark, dakle koji procesor, koja grafička i koja memorija (na koliko MHz). Takođe navedite da li ste overklokovali grafiku.
Kliknite na `Ranking` mode - to je default setting za benčmark.
Ma sranje od testa, sa zelenim kartama rezultati neuporedivo bolji... Ovaj nervozni zvezdarac da je to znao ne bi ni postavljao temu, AHAHAHAH...
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 ASUS gtx 970 Strix SAMSUNG 250gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
This benchmark tool sports a series of advanced technology including Real Time Rendering, Physical Based Shading, Realistic Vegetation Rendering, NVIDIA PhysX Clothing, NVIDIA Hairworks and NVIDIA HBAO+ .
Niko nece da cita jebi ga.
Recimo kada je u pitanju teselacija nVidia odavno daleko bolje rezultate pravi. Ovaj test je napravljen tako da bude simulacija realnog okruzenja uz tehnologije koje su nam danas dostupne.
Nije ni cudo sto nVidia pravi bolje rezultate jer sve ove tehnologije nVidia bolje leze.
Milion puta sam radio razne testove, posmatrao nivo detalja, sa teselacijom, bez teselacije jednostavno nVidia daleko bolje obradjuje zahtevnija setovanja od AMD.
AMD se ukaki kad je nesto zahtevnije plus mu opalis Ultra setovanja i drastican pad performansi.
Moj skor je toliki da me je sramota da ga kacim a plasim se da se neko od ovih elitnih originalnih nVidia vlasnika nekim slucajem ne predoziraju od muke. Meni je pobelelo pred ocima kad sam video, mogu misliti kako bi bilo njima. Mada ipak je to Snesko samo za nas koji imamo plavu krv, hocu reci koji smo ponosni vlasnici najelitnijeg nVidia hardvera :D :D :D
Lepo na početku piše da je `The Way It`s Meant to be Played`
10.01.2015. 07:20
status: user broj poruka: 1886
Ali, nema veze - vlasnici AMD grafičkih mogu upoređivati rezultate sa drugim AMD vlasnicima (što bi se reklo - level playing field), a vlasnici Nvidije sa drugim vlasnicima Nvidije.
Osim toga, možda AMD izbaci profil za ovaj test, pa bude kao u nekim drugim igricama, da AMD bude bolji od Nvidije uprkos tome što igrice koriste Nvidija Hairworks ili šta već... Za one koji bi da mi odmah skaču za vrat zbog fanbojevskog slepila - REKOH `MOŽDA`. Na primer, Dunia Engine i Far Cry 4, gde je AMD vrlo jak iako igrica koristi Nvidija tehnologije. Compute shaderi mogu da računaju sve.
I lepo molim bez fanbojevskih gluposti na temi. Imate bezbroj drugih tema za to. Neka se ovde samo postuju, upoređuju i eventualno komentarišu rezultati.
(P.S. Sad će ODMAH da nastavljaju kako `AMD nikada, nikada, nikada neće moći da parira Nvidiji nigde, čak i ako izbaci profil, itd, itd, itd... DOBRO - NEĆE. :)))
Jedva cekam da uporedim sa novom. Pa to je to 25.000 GTX780Ti klokovani 20.000 GTX780 klokovani.
Pa koju ti imas GTX780 kada ti je rezultat na default skoro isti kao onome MSI Lightening fabricki klokovana + 100MHz klkovana +250MHz memorija, tj 20.000.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.