Kao što naslov kaže večeras mi je crkla grafika MSI 7850 OC 1GB. Dok sam igrao WOT, igra blokirala i ceo ekran zelen bez zvuka. Restartujem a slika sa čudnim bojama i hijeroglifima. reinstalirao drajvere i opet isto. Grafika je kupljena EMMI-ju marta 2013. godine. Kakve su oni za reklamacije? Šta da očekujem?
moju msi gtx 660 ti posalo u cetvrtak jer nije htela da radi kako treba konstantno kresovanje(cim dodje do 48 stepeni na render testu iz gpu-z kresuje)sve do toga da vise nije mogao ni windows da se instalira. oni je poslali nazad meni u sredu i rekli da nisu nasli kvar da je sa njom sve uredu i ona od tad radi normalno. prema meni su bili ok valjda sto bi se reklo iako sam morao za cacak da je saljem posto je to adresa na garantnom. call centar im je malo bez veze tesko da se jave mada sam im ostavio poruku i dan-dva kasnije su me sami nazvali da mi jave da je vracaju. to tvoje mi zvuci kao problem sa memorijom na grafi ali posto si u garantnom roku ( pretpostavljam da je kao moj 3 godine ) valjda ti nece praviti vece probleme. u svakom slucaju kad budes zvao servis opisi im problem sto bolje mozes da vide da znas o cemu pricas i da nisi newb za komponente.
GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
Ne znam koliko ti je graficka plcena tad ali u to vreme nije bas nesto visoko kotirana na lestvici. Ti si je uzeo negde godinu dana kasnije od izlaska.
Pogledaj koliko si je platio pa ocekuj po tome sta bi mogao da uzmes danas.
Ako hoces pare nazad kada budes nosio karticu reci da si konkretno nezadovoljan modelom, da je non stop pravio probleme i da ne zelis isti model nazad nego hoces pare i da te zamene ne interesuju. U tom slucaju servis mora da ti odobri finansijsko razresenje.
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
Zato su boljoj poziciji ljudi koji kupuju Classified i ROG modele. Zato oni nikad ne dobijaju za 2-3 god kartu srednje klase koja ima performanse kao ove nego ili tacno isto kao njihova ili posto EVGA nema cesto karte proda sve dobije narednu generaciju Classified jacu od njegove. Tako bi trebao i ASUS sa ROG da radi. Posto te karte kostaju i po 100-120e vise od referentnog modela i ne mogu da se gledaju samo po seriji jer kupac moze da trazi povracaj novca onda a to je onda 100-150e vise nego najnovija serija karti. Classified za Classified istu ili narednu seriju, tako rade.
Da uzmi je, kao ta tvoja je 2-3% gore dole ali zato ima 2 gb rama sto je jako bitno za detalje textura i o meni presudan detalj u odnosu a ostale jer nece ti igra izgledati musavo.
...05.01. ne u prodavnicu nego u servis `ALTI`. više puta sam zvao servis i uvek u gužvi smo itd. 20.01. na osnovu broja prijema reklamacije kaže mi da je utvrđeno da je neispravna ali šef nije napisao šta dalje sa njom i kao očekujte uskoro neku informaciju. U ponedeljak 21 dan od kada je kod njih. Koliko im je rok za rešavanje reklamacije?
:: Kao što naslov kaže večeras mi je crkla grafika MSI 7850 OC 1GB. Dok sam igrao WOT, igra blokirala i ceo ekran zelen bez zvuka. Restartujem a slika sa čudnim bojama i hijeroglifima. reinstalirao drajvere i opet isto. Grafika je kupljena EMMI-ju marta 2013. godine. Kakve su oni za reklamacije :: Šta da očekujem ::
:: ...05.01. ne u prodavnicu nego u servis `ALTI`. više puta sam zvao servis i uvek u gužvi smo itd. 20.01. na osnovu broja prijema reklamacije kaže mi da je utvrđeno da je neispravna ali šef nije napisao šta dalje sa njom i kao očekujte uskoro neku informaciju. U ponedeljak 21 dan od kada je kod njih. Koliko im je rok za rešavanje reklamacije :: :: ::
U Alti servis kad ti nesto treba da se utvrdi brzo, odes licno sednes i kazes hitno mi je testirajte odmah :-)
I sto ih vise zivkas i mracis to ce brze da rese problem.
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: ...05.01. ne u prodavnicu nego u servis `ALTI`. više puta sam zvao servis i uvek u gužvi smo itd. 20.01. na osnovu broja prijema reklamacije kaže mi da je utvrđeno da je neispravna ali šef nije napisao šta dalje sa njom i kao očekujte uskoro neku informaciju. U ponedeljak 21 dan od kada je kod njih. Koliko im je rok za rešavanje reklamacije :: :: ::
Posle 25 dana (uz dosta rasprave i pretnji) javi li mi iz Emmija da je rešeno i da mogu da dođem da uzmem drugu karticu po mojoj želji uz doplatu ili da uzmem novac - 16k dinara. Šta da radim? Da li da uzmem neku novu 750ti ili da uzmem pare pa da kupim neku polovnu sa garancijom recimo r9 270x? ako neko ima drugi predlog bio bih zahvalan.
Ja bih uzeo pare nazad i uzeo 280x polovnu (ako imas pristojno napajanje).
i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker
:: Posle 25 dana (uz dosta rasprave i pretnji) javi li mi iz Emmija da je rešeno i da mogu da dođem da uzmem drugu karticu po mojoj želji uz doplatu ili da uzmem novac - 16k dinara :: Šta da radim? Da li da uzmem neku novu 750ti ili da uzmem pare pa da kupim neku polovnu sa garancijom recimo r9 270x :: ako neko ima drugi predlog bio bih zahvalan :: :: ::
Dosadan si vise sa predlogom sa tom tvojom kantom .) Ubi, pobi decu, oci ko pesnice :)
:: Ja bih uzeo pare nazad i uzeo 280x polovnu (ako imas pristojno napajanje) :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: Posle 25 dana (uz dosta rasprave i pretnji) javi li mi iz Emmija da je rešeno i da mogu da dođem da uzmem drugu karticu po mojoj želji uz doplatu ili da uzmem novac - 16k dinara :: :: Šta da radim? Da li da uzmem neku novu 750ti ili da uzmem pare pa da kupim neku polovnu sa garancijom recimo r9 270x :: :: ako neko ima drugi predlog bio bih zahvalan :: :: :: :: :: ::
Pa kad nema nista bolje za te pare i kad su rudari spustili cenu do patosa. Da nece mozda polovnu 660 i da dodaje pare jos? :P
Trenutno postoje samo 2 best buy-a(ne, ne mislim na ubogu 960) u srednjem i visem segmentu. 280x u srednjem, gtx 970 u visem.
:: Dosadan si vise sa predlogom sa tom tvojom kantom .) Ubi, pobi decu, oci ko pesnice : :: :: :: Ja bih uzeo pare nazad i uzeo 280x polovnu (ako imas pristojno napajanje) :: :: :: :: i5-4690k @4.5Ghz on Cryorig R1 ultimate | Z97 Sabertooth mk.2 | Asus 280X DC2T | 8gb Crucial Ballistix@1600mhz CL8 | Samsung Evo 840 240gb | WD black 1tb | 750W cft-750-14cs | Cm Storm Stryker :: :: :: :: :: Posle 25 dana (uz dosta rasprave i pretnji) javi li mi iz Emmija da je rešeno i da mogu da dođem da uzmem drugu karticu po mojoj želji uz doplatu ili da uzmem novac - 16k dinara :: :: :: Šta da radim? Da li da uzmem neku novu 750ti ili da uzmem pare pa da kupim neku polovnu sa garancijom recimo r9 270x :: :: :: ako neko ima drugi predlog bio bih zahvalan :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.