Ortak ima ovaj monitor, i grafiku (mislim da je hd 6450 ali nisam siguran) Mada mislim da je to ne bitno u ovoj situaciji, a problem je sledeci: Monitor ima VGA i HDMI ulaz, kada je prikljucen na VGA, pri rezoluciji od 1920*1080 daje punu sliku ali kada se na istom kompu prebaci na HDMI kabl, on daje istu rezoluciju ali sa svake strane fali po 2-3cm (nisam meri tako da jbg) :D
E sad, sve bi to bilo ok sa podesavanjima da taj isti monitor nisam prikljucio na moj komp (iz potpisa) gde daje istu takvu sliku sa HDMI-jem (opet fali sa svake strane) Probao sam da podesim u podesavanjima monitora ali nema sanse, nigde mi nista ne daje da menjam sto se tice same slike?!?
Npr. moj monitor je isto tako prikljucen preko hdmi-ja i daje mi normalnu punu sliku (od kraja do kraja)
Jel imao neko ovakav problem? Jel zna kako da ga resi? Guglao sam na netu ali bezuspesno... :S
HahahahaHaha, pa znas kako, meni se gluposti na kompu ne desavaju... a kad nesto ne znam ili nisam siguran kako da resim moram da pitam ali da imam dosta prijatelja, imam, sto ponekad dovodi do ovoga, ali sta ces... :D
Ipak, delim prijateljstvo od onih smaraca i poslovnih partnera
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.