Generalno ja u opste ne ulazim u to da li pripada kvalitetnijim proizvodjacima ili ne, ali je cinjenica da njihova 7600GS sa ZALMAN cooler-om za AGP ima DDR3 memu od 1.2ns i fabricke clock-ove kao GT modeli i kosta 10-ak evra jeftinije od tih `imena` sa DDR2 memorijom tako da ja nemam problem sa tim gde pripada, a pogotovo sto sve sto sam nasao na netu za nju su bili pozitivni komentari od samih korisnika i onih koji su je testirali. To sto je ovde mozda manje poznata ne znaci da nije dobra a ako mislis da nije navedi konkretne mane i nedostatke za ovaj model, mozda znas nesto sto ja ne znam.
sve je to manje vise otpad, dakle, kao sto su rekli - batali. Ti naduvani testovi i kvazi-znalacka misljenja slobodno mozes baciti u vodu...idi na sigurno a ne na to sto ima GDDR3 slj proizvodjaca pa ce da brlja po igrama i sto ima Zalman cooler (Zalman jeste Zalman, ali jedino to na njoj je brandirano), takodje half-brendovi dobijaju losije komponenete od GPUa, preko SMD elemenata, manjeslojne PCB stampe, losijih lemova...sve u svemu otpad poput NEO, WEG, Galanz, Midea...
@ machine Svako ima svoje misljenje a to sto vas 2-3 kazete apsolutno nije dovoljno da bih ja promenio svoje niti ima veze sa temom tako da mi bas nije jasno zasto se vi uzbudjujete oko toga.
P.S. za Zotac, innovision, Eagle sam i ja cuo lose stvari a za Galaxy sada imam jos vecu zelju da se licno uverim kakav je !
Naravno da ces kupiti ono sto ti zelis..ali si nas pitao za misljenje i mi smo ti ga dali..Da li se ono poklapa sa tvojim ili ne,stvarno nema nikakve veze..pozzz
nisam ja pitao za vase misljenje nego sam pitao da li ima da se kupi u BG-u i gde na sta je Daum odgovorio da bezim od Galaxy-a pa sam ocekivao da od njega cujem konkretan razlog (koji jos uvek nisam cuo) a ne svacije misljenje. Na kraju krajeva nije ni bitno... pozzz
A sta mislis zasto sam rekao da bezis od Galaxy-a glavom bez obzira? Imam dugogodishnje iskustvo sa grafickim kartama, i zato mogu da ti kazem da su Galaxy najgore moguce. Jedan momak na Bench forumu je cak uzeo 7600GT Galaxy i ispalo je da je samo nalepnica na grafickoj bila 7600GT dok je graficka bila 7300GT.... Ako ti na prvom mestu razmisljas o Galaxy pored Asus-a, onda nisi ni trebao da nas pitas bilo sta....
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.