Dezinformacija. 256 bit-na karta sa smanjenim brojem CUDA jedinica i oborenim klokovima. 4 GB radne memorije. Sacekajte da se pojavi i sve ce vam biti jasno :)
Iskreno cekam kartu ... Bas je zelim... E sada kako ce biti upariti je u SLI sa 660 jer je neisplativo prodavati i dalje odlicnu kartu, ili ipak da je izvadim i cao?
GTX 960 ce po meni biti fantazija. Ako idu na dve verzije onda ce biti nesto jaca od GTX 770 a ako bude i Ti verzija onda ce ta biti kao GTX 780. U suprotnom ako bude samo jedna kao recimo GTX 760 trebalo bi da bude tu kao GTX 780 po snazi sto ce za 200 eur biti savrsena kupovina.
:: Pa tu GTX 660 mozes da koristis za PhysX :: :: GTX 960 ce po meni biti fantazija. Ako idu na dve verzije onda ce biti nesto jaca od GTX 770 a ako bude i Ti verzija onda ce ta biti kao GTX 780. U suprotnom ako bude samo jedna kao recimo GTX 760 trebalo bi da bude tu kao GTX 780 po snazi sto ce za 200 eur biti savrsena kupovina ::
Covek mora biti svestan da cene hardvera drasticno padaju. Ako neces da je prodas za novac za koji smatras da po tebi nije u redu ostavis je i sluzice za fiziku. Sa druge strane opet mozes nesto da izvuces i ulozis u novu kartu. Ako vec sad imas u planu GTX960 to znaci da vec imas spremljenih 200 eur+ sto znaci da prodajom tvoje kartice malte ne dolazis na nivo GTX 970 sto je vec ozbiljnija prica.
ma svestan sam ja cena, sta je tu je na kolima gubim daleko vise :-) Sta da se radi... Pa planirao sam da uzmem nesto ozbiljnije pa imam daleko vise para trentuno :-) Ali da ne bih menjao napajanje mislim da ce te dve karte na SLI da guraju 750W ... Bas mi je dobro sto je ova 1X6Pin :-) Inace Po tvom misljenju , mislis da je bolje da geldam GTX970 SOLO?
:: Covek mora biti svestan da cene hardvera drasticno padaju :: Ako neces da je prodas za novac za koji smatras da po tebi nije u redu ostavis je i sluzice za fiziku. Sa druge strane opet mozes nesto da izvuces i ulozis u novu kartu :: Ako vec sad imas u planu GTX960 to znaci da vec imas spremljenih 200 eur+ sto znaci da prodajom tvoje kartice malte ne dolazis na nivo GTX 970 sto je vec ozbiljnija prica :: ::
Mislio sam da razmisljas samo o jednoj karti. SLI zasnovan na GTX 960 ce biti ubedljivo best of the best buy. Cak i ja razmisljam o toj varijanti jer cu jos i da zaradim :)
:: ma svestan sam ja cena, sta je tu je na kolima gubim daleko vise :-) Sta da se radi.. :: Pa planirao sam da uzmem nesto ozbiljnije pa imam daleko vise para trentuno :-) Ali da ne bih menjao napajanje mislim da ce te dve karte na SLI da guraju 750W ... Bas mi je dobro sto je ova 1X6Pin :- :: Inace Po tvom misljenju , mislis da je bolje da geldam GTX970 SOLO :: :: :: :: Intel i5 3570 :: Intel DZ77BH-55 :: 16GB Hyperx @160 :: 120GB SS :: :: :: :: Covek mora biti svestan da cene hardvera drasticno padaju :: :: Ako neces da je prodas za novac za koji smatras da po tebi nije u redu ostavis je i sluzice za fiziku. Sa druge strane opet mozes nesto da izvuces i ulozis u novu kartu :: :: Ako vec sad imas u planu GTX960 to znaci da vec imas spremljenih 200 eur+ sto znaci da prodajom tvoje kartice malte ne dolazis na nivo GTX 970 sto je vec ozbiljnija prica :: :: :: ::
Nista cekam dan izlaska i neke testove , pa cu se odluciti :-) Def idem na asus, jos ako bude Strix :-D Intel i5 3570k Intel DZ77BH-55K 16GB Hyperx @1600 120GB SSD
Nemaju ljudi para ovde... To je tuga, vidim koliko mi je auto na oglasima ispod svake cene i niko ziv da zove :-( Zato i kazem dosta ljudi igra igrice na kartama tipa GTS450 itd jer nemaju da plate bolje, i oni su sa 15fps zadovoljni... Znam ih nekoliko..
Situacija kod nas u Srbiji je poprilicno tuzna, iz godine u godinu cini mi se da je sve vise ljudi koje licno poznajem koji su u problemu sa novcem, da ne pricam o tome ko kakav PC ima, pa vrlo je mali broj ljudi koje poznajem a da imaju nesto bolji komp kod kuce, a kamoli zver od kompa, to je stvarno tuga, nije ni cudo sto su oglasi puni karata, bukvalno da se bira, ali i cene su nerealne totalno, dosta njih trazi mnogo za polovne karte, a pritom tuga u zemlji, spoj ta dva je bas nerealan. Za kartu kao tvoju, polovnu gtx 660 asus, ljudi na oglasima traze po 145e pa i vise, prosto neverovatno. Za te pare ima da se uzme GTX 670, stvarno ne znam kome ce to da prodaju. Neka realna cena je 100e.
Sto se tice tvoje kupovine, moj ti je savet da ides na jednu, i to GTX 970, karta vrh, bices prezadovoljan, ipak je mnogo bolje jedna single nego SLI, svakako sam moras da presudis.
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD Samsung 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium
A vrhovni vodja se ne skida sa tv-a sa pricom o reformama i napretku.
Ali opet,ja ne bih dao gtx 660 ispod 100e.Stotka je ipak realna cena,posebno za Asus.Vec sam dobijao ponude za moj gigashit gtx 660 ti od oko 120e,planirao sam i tako da uzmem oko 14k,pa kad bude izasla gtx 960 nju,ali videcemo GTA V i kasnije Witcher 3,pa da vidim.Za sada gtx 660 ti mi je sasvim ok i dalje igram sve high,nesto ultra na 60fps..negde smanjim filtere i to je to. Mada u poslednje vreme najvise igram Path of Exile,Hearthstone i Dotu,a za to mi ni 30% snage ove karte ne treba.Ponekad opikam BF 3 i BC 2.Od multija cekam Armored Warfare ali to ce biti cryengine isto kao na crysis 2,a to mi je radilo ekstra. Na kraju ce verovatno zameniti nesto kasnije,ali za jacu od gtx 960 :)Kao i prosli put kad sam menjao hd 6870 pa gledao dal hd 7870 ili gtx 660 i na kraju dodao 40e za gtx 660 ti ili pre toga kad sam planirao hd 6790 ili eventualno hd 6850 pa zavrsio sa pomenutom hd 6870.
I da ovo sto ti je shone rekao,SLI ne bih uzimao,lepo prodaj gtx 660 i dodaj za gtx 970,ako bude novca naravno.
Nikad jedna karta nece biti bolja solucija od dve. Zasto bi uzimao GTX 970 kad sa GTX 960 u SLI ce da razvali GTX970 a prestice performanse i GTX980?! Sa SLI samo dobija, imace istu kolicinu rama, istu memorijsku magistralu kao i GTX970/980 samo znantno sporiju kartu ali kada ih poveze u SLI ima sve da brije. Jednostavno ne postoji logika zasto ne bi isao na 2x GTX960 za ulozen novac.
To su gluposti da je jedna karta bolja od SLI i kraj price. Jednostavno su gluposti. Toliko godina se bavim sa hardverom i SLI je prosto nesto najbolje sto gamer moze sebi da obezbedi.
Videcu , od testova zavisi, ja sam box GTAV vec porucio kod nas ocekujem da ce je isporuciti 29. Januara E sada taman bi legla 960 tu malo da se osvezi masina i malo optereti CPU :-D jer je ovo i dalje smesno , nemam potrebe da OCujem ovaj 3570k i dalje :-D Mislim da bi ga sli prugutao samim tim bih ga OC na 4.0 i da se cvrkuce u masinici jos neku godinu do stabilizacije cena DDR4 i usvajanja USB 3.1 standarda :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.