Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
opet ja...
STRANA 1 OD 1
konjicgrbo opet ja... 12.10.2007. 16:08 T5997

status: user
broj poruka: 88

dal mogu da saznam kolko ja napajanje imam a da ne otvaram kuciste?I interesovo se jedan covek dal moze on da poveze direktno tv i monitor i to da radi!da ima tv na monitoru!odnosno recimo kablovsku!znaci ne preko kartice nego direktno??kaze oce neki monitor i na njemu pise tv..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
MACHINE Ti nas zezas ili si zaista duduk za tehniku??? 12.10.2007. 16:22 #30072

broj poruka: 5710
Ne mozes proveriti koliko je napajanje, mozes samo pretpostaviti ako znas godinu nabavke racunara. Sva ATX napajanja su preko 200W za home desktop PC.

Ne mozes povezati TV i monitor, mozes kupiti monitor sa ugradjenim TV tunerom pa na njemu imati klasican TV koji radi bez PCa a ujedno i monitor koji radi na PCu preko graficke karte.

- R a v e n L o r d -

Pisko Ma, sve može: 12.10.2007. 17:33 #30081

broj poruka: 6650
Za napajanje, idi lepo kod tih yayara koje su ti to prodale, zapakovale i zapečatile i ultimativno zahtevaj da ti sad (kad su već maznuli pare) kažu šta su to uvalili unutra kao napajanje.

Za ovo drugo, uz svu konfuziju kojom si iznervirao mašinca, mislim da je odgovor koji ti treba: da, moguće je od monitora bez upaljenog i priključenog kompjutera, napraviti i tv prijemnik, tako da se kupi i externi - spoljašnji, od pc-a nezavisni tv tuner/prijemnik, na koji se onda priključi monitor, i to je to - ima ih stvarno dosta pa biraj, a i ljudi su ih ovde hvalili-tražili-kudili pa vidi koji je najbolje prošao. Za kablovsku, u principu, svi bi trebali da budu ok jer je signal kud-i-kamo bolji od onog sa spoljašnje antene...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs