Tastatura i mis su mi povezani na integrisani USB hub na Dell P2414 monitoru i povremeno se diskonektuju i vrate posle par sekundi (cuje se i zvuk iskacinjanja usb-a). Da li jos neko ima slican problem?
Takodje, na zvucnicima se povremeno cuje `pop` nevezano za problem sa tastaturom i misem, kada nista ne svira. Da li moze da se desi da maticna pravi problem? MSI H81-P33 je u pitanju, zvucna je Asus Xonar DSX sa Unixonar drajverima.
Sve power opcije tipa USB suspend i ostale sto bi mogle da prave problem su iskljucene.
Slican problem kod mene sa Dell U2311Hm i Logitech VX Nano, ali kod mene se disconnect/connect desava samo na portovima sa strane, ne i onim pozadi. Nidje logike posto svi ostali uredjaji super sljakaju (Logitech K350, K400, B110, M510, flash disk, telefon, stampac...).
@Equinoxe Kod mene na DVI i DP isto (VGA za mene ne postoji =]), ali to svejedno ne bi trebalo da ima veze kada je sam USB Hub, valjda, nezavistan (osim 5V, koje mozda dobija sa iste ploce...)... jbm li ga...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.