Auf ...nije to losa kartica, moze se ponesto igrati na njoj ali D.I.R.T je....posebna prica...em je monstruzno zahtevan em je nenormalno neotimizovan...ja imam 7950 gt i 8800 gts pa ne radi uvek kako treba, posle toga sam gledao po forumima i video da bez obzira na konfiguraciju nece raditi kako treba a da ce pogotovo seckati kad ima vise vozila zbog neptimizovanosti.Meni radi ok, sve u full ali nije to to, kako bi trebalo i moglo
ja igram gotik 3 i desi se da zakoci i ja odem da pojedem nesto i vratim se i on je jos zakocen!Dali mi neku usranu karticu neznam dal si u toku o tome ti svi pricaju ovih dana na forumu!
:: Auf ...nije to losa kartica, moze se ponesto igrati na njoj ali D.I.R.T je....posebna prica...em je monstruzno zahtevan em je nenormalno neotimizovan...ja imam 7950 gt i 8800 gts pa ne radi uvek kako treba, posle toga sam gledao po forumima i video da bez obzira na konfiguraciju nece raditi kako treba a da ce pogotovo seckati kad ima vise vozila zbog neptimizovanosti.Meni radi ok, sve u full ali nije to to, kako bi trebalo i mogl
Kako ti ne radi ok??Pa meni radi odlicno na 8800gts 320mb na rezoluciji 1680x1050..Naravno sve na max. podesavanjima....
...sto se tice 8500GT vs 1650Pro, definitivno 1650Pro, ali 8600GT/GTS je prava stvar, i radi DiRT bez problema, naravno ne na najvecim podesavanjima, mada dosta zavisi i od samog procesora, kao i maticne i memorije! 8800GTS/GTX je druga prica, narocito 8800GTS sa 320MB memorije, em je jeftino, em gura sve sto se pozeleti moze, ...za sad! ...ali 2x 8800GTS 320MB u SLi na monitorima do 22`, tj. do 1680x1050 je raj za oci! Em ima snage, em ima memorije, i za buduce igre...
DiRT, je takodje prica za sebe, neoptimizovana je do zla boga, ali postoji resenje, koliko sam ja provalio, obavezan je patch 1.2 i svi updati za XP! Radi super, bez problema na najvecim podesavanjima, a kad pocne slucajno da secka, samo HW reset i resen problem, hehe!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.