Laptop u pitanju sa i3 cpu @HD 3000 integrisanom grafikom i GF 520m posebna grafa. Problem mi je kako da nateram preko hdmi kabla da na externom monitoru koji je 1080p bude ta nativna rez a ne kao na displeju laptopa koji je 720p. Trenutno mi je u opcijama clone opcija, ali ove dve ostale nisu sto mi odgovara, znaci prosto receno treba mi ista slika i na jednom i na drugom ali u razlicitim rezolucijama. Drugo pitanje je kako da skroz iskljucim ovu integrisanu grafiku, u biosu ne moze skroz da se iskljuci samo opcija da stalno bude upaljena samo ona ili da bude izmenljiva sa ovom nvidijom. Drajveri i paneli od obe karte su poslednji sa neta ali su toliko siromasni opcijama da sam poludeo skroz
Moze u Single display ili Extended modu. Integrisanu ne mozes da iskljucis u BIOSu, vec u nVidia Control panelu ukljucis High performance i onda nVidia bude stalno ukljucena. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.