Po prvi put u životu sam prodao ceo destkop računar i zamenio ga lap top-om..Izbacio stari računarski sto i zamenio ga manjim koji mi je dovoljan na Lap,miš i zvučnike...Problem je sad što mi je soba 25m2 i što sam navikao na 24` ili 27` monitore,a ovih 15.6` na lapu deluju kao omanji tablet (iz ugla veličine sobe i onoga što sam ranije koristio)
Sad se razmišljam da na zid okačim ili 27` Full HD monitor ili HD Ready TV dijagonale 29` ili 32`.
Šta bi ste mi preporičili od ova 2 što sam nabrojao(Lap ima 1366x768 rezoluciju i HDMI izlaz)
Raspolažem sa 200e,tako da nemam dovoljno za 27` IPS.Ništa,onda mi preostaje da jurim neki AOC,Benq,Philips sa TN panelom i VESA standardom.
Mene samo interesuje da li ću dobiti (preko HDMI kabla) Full HD sliku na monitoru,iako je rezoluicija na lap-u HD Ready i moći tako da ga koristim `za svaki dan`?!
Mocices da imas full hd na jednom a hd ready na drugom ekranu bez ikakvih problema. Samo ne mozes naravno da kloniras, ali dva odvojena ekrana bez problema.
Meni slika na lap-u neće biti ni potrebna,ako će na eksternom monitoru da bude Full HD i da to radi bez problema...Zamisao mi je da lap samo upalim,a sve ostalo da bude kao na destkop-u(bežični set miš i tastatura i eksterni monitor i zvučnici povezani sa lap-om)
Prvi put bih tako nešto da probam,a ne razumem se-pa zbog toga pitam...
Uzeo sam ga filmove dok sam imao Dell ISP 24`(50% skuplji bio od benq a manja dijagonala) za rad, ali mogu ti reci da je slika fenomenalna, koristim ga vise od godinu dana i sve redje sedam ispred Dell-a dok mi je ovaj Benq postao primarni monitor Ali mislim da ces ga tesko naci, postoji njegov naslednik gw2760 ali nisam imao prilike da ga vidim uzivo.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.