E sad ono bitno: Grid Autosport (beta average 97. min 78. max 128)-(Omega avr 83 . min 64 .max 102) Metro (beta avr 47 . max 112 . min 4)-(omega avr 48 . max 116 . min 9) To vam je to za ovu godinu
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
iz one obrisane Sajkove teme, da je Omega drajver namenjen za 4K rezolucije??? Sad malopre odgledah test u Ful HD i vidim samo lošije rezultate i za jednu kartu i za CF (290X).
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
20% ubrzanje u Bioshick Infinite i `stabilni kao stena` (TweakTown)
09.12.2014. 11:06
status: user broj poruka: 1886
`The second title is BioShock Infinite (internal benchmark) As you can see overall the performance was incresed by a good number from the releases versus the Omega driver, you are talking 20% on average percent here.` (Guru3D)
Sitnija poboljšanja u Tomb Raider-u i Hitman Absolution-u: `from the release driver towards the new Omega driver we can see an improvement in Hitman Absolution. `
`For Tomb Raider the performance increases remain small, we see that the Omega driver is a small notch faster, but too little to make an actual noticeable difference.`
Na TweakTown-u ih hvali da su stabilni kao stena: `the one thing I found with these drivers was that they were rock solid. I had not a single crash or hiccup in my many hours of testing, which is something I really came to respect from AMD. `
Re: 20% ubrzanje u Bioshick Infinite i `stabilni kao stena` (TweakTown)
09.12.2014. 11:45
status: user broj poruka: 2936
Tomb Raider (min 52. max 84 . avr 70) - -(omega min 56 . max 86 . avr 72).Tako je kod mene.Dobar drajver nema nikakvih problema.
M Power-3770k-Beast 16GB-Hyper X 120GB-7970 BE-Nitro 850W-H 100
:: `The second title is BioShock Infinite (internal benchmark) As you can see overall the performance was incresed by a good number from the releases versus the Omega driver, you are talking 20% on average percent here.` (Guru3D :: :: Sitnija poboljšanja u Tomb Raider-u i Hitman Absolution-u :: `from the release driver towards the new Omega driver we can see an improvement in Hitman Absolution. :: :: `For Tomb Raider the performance increases remain small, we see that the Omega driver is a small notch faster, but too little to make an actual noticeable difference. :: :: http://www.guru3d.com/articles_pages/amd_catalyst_14_12_driver_the_omega_driver,5.htm :: :: Na TweakTown-u ih hvali da su stabilni kao stena: :: `the one thing I found with these drivers was that they were rock solid. I had not a single crash or hiccup in my many hours of testing, which is something I really came to respect from AMD. :: :: http://www.tweaktown.com/tweakipedia/64/amd-catalyst-omega-performance-analysis-radeon-r9-290x-1080p/index.htm :: :: 7.5% ubrzanje u Total Rome II, povećanje 5% u Crysis-u 3 i 3D Mark FireStrike: :: http://hexus.net/tech/reviews/graphics/78137-amd-catalyst-omega-driver/?page= :: :: Savetujem da starije drajvere KOMPLETNO uklanjate sa ovim oficijelnim AMD alatom: :: http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/AMD-CleanUninstall-Utility.shtm :: Samo se pokrene i radi svoj posao, ne zahteva dodatnu intervenciju osim restarta kompa na kraju.
Sad sam iskoristio amd cleaninstall utility i jedva sam povratio komp, izbrisao je sve usb drivere i jedva sam uspeo da pokrenem tastaturu da bi ih ponovo instalirao, zamalo da sam morao ceo sistem da rusim...moj savet, nemojte ga koristi. Imam windows 7 64bit, intel z87 chipset.
Stariji AMD drajveri su sadržali USB komponentu i SATA komponentu, pa su ih izbacili zbog bagova u instalaciji. Nije mi jasno kako je utility `napao` INTEL USB drajvere, koji nemaju veze sa AMD-om? Ne sporim da govoriš istinu, samo mi nije jasno kako Intel drajveri da `stradaju`, kad se taj utility bavi isključivo drajverima za AMD grafike i čipsetove?
Ja ga koristim redovno, jedino sam jednom imao problem kad mi je uklonio AMD čipset drajvere pa je USB prestao da mi radi, ali ja imam 990FX matičnu, a ne Intel.
:: Sad sam iskoristio amd cleaninstall utility i jedva sam povratio komp, izbrisao je sve usb drivere i jedva sam uspeo da pokrenem tastaturu da bi ih ponovo instalirao, zamalo da sam morao ceo sistem da rusim...moj savet, nemojte ga koristi. Imam windows 7 64bit, intel z87 chipset
Ne znam kako i zasto, znam da kad je program zavrsio tastatura i mis mi nisu radili, posle vise restarta sam usao u safe mod i tastaura je radila pa sam uspeo da instaliram chipset i usb drivere.
:: Stariji AMD drajveri su sadržali USB komponentu i SATA komponentu, pa su ih izbacili zbog bagova u instalaciji :: Nije mi jasno kako je utility `napao` INTEL USB drajvere, koji nemaju veze sa AMD-om :: Ne sporim da govoriš istinu, samo mi nije jasno kako Intel drajveri da `stradaju`, kad se taj utility bavi isključivo drajverima za AMD grafike i čipsetove :: :: Ja ga koristim redovno, jedino sam jednom imao problem kad mi je uklonio AMD čipset drajvere pa je USB prestao da mi radi, ali ja imam 990FX matičnu, a ne Intel :: :: Onda ništa... Ako imate bagove onda imate i Display Driver Uninstaller :: http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.htm :: :: :: Sad sam iskoristio amd cleaninstall utility i jedva sam povratio komp, izbrisao je sve usb drivere i jedva sam uspeo da pokrenem tastaturu da bi ih ponovo instalirao, zamalo da sam morao ceo sistem da rusim...moj savet, nemojte ga koristi. Imam windows 7 64bit, intel z87 chipset ::
Koliko se sećam jednom sa probao taj AMD-ov aninstaler i nešto nije hteo da radi.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/Logitech Wave/A4Tech V7
Re: 20% ubrzanje u Bioshick Infinite i `stabilni kao stena` (TweakTown)
09.12.2014. 21:24
status: user broj poruka: 2158
Nikako ne koristiti ovo ako imate AMD raid drajvere, jer ce ih skinuti iz sistema i necete moci da startujete windows bez boot diska i vracanja sistema na prvobitno stanje.
Bolje je ukloniti drajvere rucno preko AMD Catalyst-a.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.