Da li želiš da se igraš ili ne, zavisi od tvojih kapaciteta da podneseš, odnosno izneseš reperkusije takve igre. Obzirom da nisi napisao kakvo napajanje imaš, a krajnje je indikativno da bi (i bez napisanog, potpisanog napajanja i probe na istom ili ne) mogao da ostaneš uskraćen za odgovor, jedini zdravorazumski odgovor bi trebao sugerisati da isto (kao i sebe) ne izlažeš naporima, dok ne obezbediš adekvatne konektore.
Kao prilog gorepomenutom, prilažem činjenicu da sam u više navrata probao takve akrobacije, znatiželje radi, a rizika svestan, koje su završile bez odgovarajućeg, očekivanog epiloga, a umesto očekivanog, produžile vreme do merodavnog (odgovora).
Edit: Nećeš joj naškoditi. Nabavi adekvatne konektore.
tj ako se resis na tu komb. mozda imam komad ili dva kuci. Radim sutra do pola 2, pa mozes posle toga kad hoces da predjes. Mozda ti dam i vent neki (krs) uzgred.
Ma necu da se igram, ja imam svoju hd6850, ovo sam hteo samo da testiram u idle-u, bez opterecenja, da vidim da li to sve radi kako treba... Nego ortak bi da proda, kolega sa posla bi da kupi, ja moram da probam... Iovako u sredu planiram da idem za bg, mozda cetvrtak, pa bih kupio konektore. Samo sam pitao da li vredi igrati se ovako, ili ne.
Napajanje je MSI od 500w (i ova konfiguracija iz potpisa) :D
:: Da li želiš da se igraš ili ne, zavisi od tvojih kapaciteta da podneseš, odnosno izneseš reperkusije takve igre. :: Obzirom da nisi napisao kakvo napajanje imaš, a krajnje je indikativno da bi (i bez napisanog, potpisanog napajanja i probe na istom ili ne) mogao da ostaneš uskraćen za odgovor, jedini zdravorazumski odgovor bi trebao sugerisati da isto (kao i sebe) ne izlažeš naporima, dok ne obezbediš adekvatne konektore :: :: Kao prilog gorepomenutom, prilažem činjenicu da sam u više navrata probao takve akrobacije, znatiželje radi, a rizika svestan, koje su završile bez odgovarajućeg, očekivanog epiloga, a umesto očekivanog, produžile vreme do merodavnog (odgovora) :: :: Edit: Nećeš joj naškoditi. Nabavi adekvatne konektore :: :: :: Intel® i7 4820K | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: ::
Bojim se da ćeš ostati bez odgovora kako god da okreneš sa tim napajanjem. 6850 nije veliki potrošač (naspram jednog čipa RV770 čipa, a kamoli naspram dva). Doduše, svašta može da se desi. :)
:: Ma necu da se igram, ja imam svoju hd6850, ovo sam hteo samo da testiram u idle-u, bez opterecenja, da vidim da li to sve radi kako treba.. :: Nego ortak bi da proda, kolega sa posla bi da kupi, ja moram da probam.. :: Iovako u sredu planiram da idem za bg, mozda cetvrtak, pa bih kupio konektore :: Samo sam pitao da li vredi igrati se ovako, ili ne :: :: Napajanje je MSI od 500w (i ova konfiguracija iz potpisa) : :: :: Cpu: Intel Q6600 @2.4Ghz @1066Mh :: CpuCooler: Cooler Master GeminI :: MB: AsRock G41M-VS :: Ram: 4Gb Kingston DDR3 @133 :: GPU: Msi HD 6850 OC 1gb/ddr :: Case: Chiefte :: Mis: Genius Gil :: Tastatura: Logitech K35 :: ViewSonic 24` 1920x108 :: :: :: Da li želiš da se igraš ili ne, zavisi od tvojih kapaciteta da podneseš, odnosno izneseš reperkusije takve igre. :: :: Obzirom da nisi napisao kakvo napajanje imaš, a krajnje je indikativno da bi (i bez napisanog, potpisanog napajanja i probe na istom ili ne) mogao da ostaneš uskraćen za odgovor, jedini zdravorazumski odgovor bi trebao sugerisati da isto (kao i sebe) ne izlažeš naporima, dok ne obezbediš adekvatne konektore :: :: :: :: Kao prilog gorepomenutom, prilažem činjenicu da sam u više navrata probao takve akrobacije, znatiželje radi, a rizika svestan, koje su završile bez odgovarajućeg, očekivanog epiloga, a umesto očekivanog, produžile vreme do merodavnog (odgovora) :: :: :: :: Edit: Nećeš joj naškoditi. Nabavi adekvatne konektore :: :: :: :: :: :: Intel® i7 4820K | Corsair H55 | Asus X79 Sabertooth | Gigabyte R9 280X & Sapphire 7970 Dual-X | 4x4GB Crucial Ballistix Tactical Tracer | Philips 32PFL3017 32`` | Corsair 600T | Enermax Revolution87+ 850W :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.