meni je identicna konfiguracija radila na no name najgorem kineskom krsh napajanju od 450w,a taj bluberi je ipak malcice bolji kinez od najgoreg kineza,a i ima 110w vise ,tako da bi trebalo da radi.....
:: Da li moze ovo napajanje da gura ovu grafik :: Napajanje 560W Blueberry PSB56 :: cpu athlon 5200 :: 1 hd :: 1 dvd r :: ::
Pa? Ako je polovno ne znaci i da ce da mu crkne za 2 dana... JA sam do sada kupio ne jedno ili dva, vec 30ak polovnih napajanja i ni sa jednim nisam imao problema.
Za 1800 rsd ne moze ni najgore kinesko da kupi novo. Pa neka bira, kinez za jednokratnu upotrebu ili skroz pristojan LC 2 godine star. Ne moramo ni da nagadjamo za koju varijantu ce se odluciti, a verujem i 99% nas ovde na PCB.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
A jel pise negde da je 1.800 rsd plafon? Ko zna u kakvom je stanju taj LC 2 i ko ga prodaje. Ako ti znas da procenis polovno napajanje, ne znaci da znaju svi. Ako mu sprzi sve, izaci ce ga malo vise od 1.800. I bole me uvo za 99% PCB, meni je bitno ono u sta verujem.
Covek je napisao da ga je nasao za 1800RSD, a i toliko negde se i krecu ta polovna LC napajanja.
Nemam moci kao gdin. Trgovcevic, jbg. Ja kada kupujem, jedino sto mora taj polovnjak da ispunjava je da nije nikada otvaran ( da uredno stoji waranty sticker ) i da je to napajanje trenutno ispravno i da su svi kablovi na svom mestu, naravno, a za ostalo me nije briga ko je sta terao i koliko na njemu i da li klokovao, ubacivao 5 g. kartica...
Evo, imam u kucistu LC power kupljno polovno za 1000RSD model od 420W i tera istu konfiguraciju kao i sto pokretac ima, s tim da ja imam 3HDD-a, 3 PCI kartice 4 mem modula i otkljucan phenom 2 u x4 koji troduplo vise trosi nego njegov Athlon. Karta je ista 8800GTS 512/256bit. Sam sam dodao 6 pin za gpu. NIje da nije optereceno, duva dosta topao vazduh iza, ali radi i ni da stucne vec oko 1 godinu.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
A ne kazes koliko dB urla? :) Ako mora polovno barem nek uzme Ciftu s dve osmice, to je tiho. Problem je sto on ne napisa nista odredjeno. Ni ko prodaje, ni kako izgleda, nista linkovi... Ti pretpostavljam kupujes zbog posla pa si zato i kupio 30 napajanja. A njemu valjda treba za njega. Al sta ti ja znam... aj haj...
Salim se. Dobar je taj LC420H. Uopste nije sala. Ja svoje najjeftinije konfiguracije stavljam samo u kucista sa tim napajanjem, i ako verujete NI JEDNO do sada nije crklo, evo ima 4-5 godina...
Ko hoce nesto malo sigurnije 600H je tata u odnosu cena - kvalitet. Ni ono mi do sada ni jedno nije crklo...
Ne znam kakva su im ova 8cm 420W izdanja, njih sam ugradio samo par silom prilika, kada nije bilo 12ica. Sva i dan danas rade, ali je broj suvise mali, mozda 10ak, tako da ne mogu bas da ocenim kakvog su kvaliteta. Krs sigurno nisu i verovatno ih i tih 8cm fino hladi. Doduse, ni te konfiguracije nisu nesto preterano zahtevne.
:: Evo, imam u kucistu LC power kupljno polovno za 1000RSD model od 420W i tera istu konfiguraciju kao i sto pokretac ima, s tim da ja imam 3HDD-a, 3 PCI kartice 4 mem modula i otkljucan phenom 2 u x4 koji troduplo vise trosi nego njegov Athlon. Karta je ista 8800GTS 512/256bit. Sam sam dodao 6 pin za gpu. NIje da nije optereceno, duva dosta topao vazduh iza, ali radi i ni da stucne vec oko 1 godinu
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.