Svaka cast, neka te u zdravlju sluzi. Trenutno najbolji gejming monitor na svetu, samo da znas da neces biti zadovoljan sa tom kartom, jer je taj monitor gladan frejmova, plus ima jacu rezoluciju, pa ti ne gine 970-ica...
Ja cekam iste takve karakteristike, samo IPS panel.
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Covek ima SLI a koliko sam ga razumeo narucio je ili ce naruciti GTX 970 SLI.
Inace malo pre sam pogledao cenu. Nisam ni znao da je ovoliko skup. Svaka cast za velicinu loptica da se ovako isprsis. Iskren da budem ja ne bih sad dao tolike pare.
svaka ti dala druze da te sluzi dugo GPU History: NvidiaMX440 Club 3D9250 Foxconn7600GT MSI9600GT MSI GTX660Ti PE OC GPU Future: MSI GTX970 Gaming OC - > Coming soon very soon :D
Ma pijan sam do jaja, nisam ni video. U svakom slucaju svaka cast majstore
INTEL I7 4790k petarda @ Megahalems red ASUS Maximus VII Hero KINGSTON HyperX 2x4 gb 1800 MSI TF3 gtx 660 sli SAMSUNG 120gb EVO CM V700 SAMSUNG 2233rz 3D 120hz
Evo ovako: Jutros sam ga raspakovao i poceo da se igram sa njim, prvo sam bio zadivljen kako meni radi ultra brzo i precizno. Dugme za paljenje i gasenje je bukvano instant. Probao sam da vidim ima li probijanja na crnom ekranu i mogu reci da sam zadivljen kako izgleda, svuda je zadrzao istu kolicinu sveta to jest nigde nije imao svetlosne fleke nego je svuda isto. Crna je 95% crna znaci `damn close`. Kvalitet izrade je vrhunski znaci plastika je za 2 klase od svega sto sam video do sada (moje subjektivno misljenje). Znaci ono sto su pisali da i mish na desktopu radi brze i bolje se odmah primetilo, ide super glatko. Igre koje sam probao su Battlefield 4 i Borderlands 2 i jako sam zadovoljan kako ovo izgleda. Moj zakljucak je: kako mi nisu iscurele oci na prethodnom monitoru?, boje su extra za TN panel ( na poslu koristim Dell ultasharp 23) tako da kada uporedim ova dva jako su blizu, uglovi su mi skroz ok, ne pomeram se mnogo tako da ne primecujem nikakvu razliku u slici. Igre pogotovu BF4 mi je mnogo ostriji i dosta dalje vidim u igri sada nego sa prethodnim monitorom i kada uzumiram brzo pa pustim pa ponovo zum meta nije vise mrlja crvenog nego je fokusirana i lepo citljiva meta. Znaci jako sam zadovoljan i doziveo sam bukvalno VAUUU efekat i nije mi zao ni jednog jedinog dinara sto sam dao za njega. Videcemo josh treba da prodje vreme ali jedino sto moze da mi pokvari sada utisak je da crkne za 2 nedelje i da moram da ga vracam.
@SkyFire
Jeste drugar koristim trenutno 2xGTX760 sto bi rekli SLi.Malo cu da sacekam sa kupovinom 2xGTx970 iz 2 razloga: prvi je sto nase drusto koje kupuje polovnu robu bi volelo ako bi mogao da ja josh njima dodam pare i dam grafike, sve samo bezobrano i neupuceno i cepidlace do j.ja. Tako da cu sacekati neke moje bliske drugare da skupe parice i njima da dam kartice. Drugi je to sam skroz prevideo da ide nova godina i da treba sinu i zeni da kupim nesto tako da ce mi to pomeriti kupovinu kartica za neko vreme. Javi kada dobijesh tvoje i daj neku sliku da vidim bash me interesuje sta uzimash.
@svi sa teme
Hvala na lepim zeljama i pohvalama :)
P.S
Ovo je slikano u bivsoj sobi mog deteta tako da su zato te slike po zidu tu :)
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Naravno da si odusevljen, kao sto vidis sve je tacno sto smo pricali. Ja sam prvi pomenuo banalan primer sa pomeranjem misa po desktopu, u stvari sam hteo da kazem da je bilo kakav rad u okviru vindovsa tecniji za oko i mozak, a o gejmingu necu ni da pricam.
Imas monitor koji osvezava sliku 144 puta u sekundi, prilagodi da u svakoj situaciji imas 120+ frejmova, sto znaci da ne treba da te mrzi da spustis neke detalje, senke, itd. Neces nikakav hendikep dobiti, samo ces dati jos bolji rezultat nego do sada. Zapamti da najbolji CS:GO i Battlefield igraci imaju kombinaciju low-med detalja, sa 4 ili 8 puta AA i filteri.
jedino sto mi bode oci sa ovih slika je to sto igras bf4 a koristis cod mw3 tastaturu ?! :).salim se naravno,svaka cast na kupovini i nek te dugo sluzi :)
Dzoni brate, drago mi je da si uzeo monitor i da si zadovoljan. Zwer je nema sta. Da te sluzi bar do 4k euforije hehe. Vidimo se na klopi uskoro pa da mi pricas utiske.
`Never argue with idiots. They`ll drag you down to their level and beat you with experience.`
De si prijatelju, ajde kada budesh radio drugu zovi/pisi idemo na klopu.
@tortojed
Nabavio sam ga preko uvoznika direktno (cekao sam mesec dana posto toga nema kod nas u zemlji), a za cenu necu ovde javno nije u redu niti je to sada bitno kada sam vec potrosio te parice :)
@Adzem
Hvala na savetu ali sam vec nekoliko puta ovde po forumu i pisao da sve MP online igre tog tipa i igram na LOW bash zbog toga. Ovo sto si video na slikama je posle testova kada sam izvadio jednu karticu i dao je burazeru danas jer ga je njegova nesto zezala pa da igramo preko vikenda, mada i ovako sa single karticom mi radi najmanje 75 do 115 zavisi od desavanja sa upaljenim G-Sync-om i extra izgleda.
i5-2500k @ 4.2Ghz CM Eisberg 120L ASUS Sabertooth P67 12GB Kingston Gray @ 1600Mhz MSI N760 TF 2GD5 SLi 2x1TB WD Black at RAID 0 CM Storm Sirus CM 932 Advanced & Corsair 750W
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647176. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.